Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום הנכבדים

אני נאלץ לחפש מחליפה לבימבה הצהובה שלי, אתחיל בזה שהרכב הוא באמת "לשים דלק ולנסוע"

נתונים יבשים:

יד 03 ברישיון

טסט בתוקף עד 10.9.18

ק"מ על השעון בין 116 ל117 אלף.

הרכב נמצא באיזור צפון חיפה/כרמיאל/קריות

רכשתי את הרכב בנובמבר 17, מאז עשינו עליו 11 אלף ק"מ בנסיעות שכללו בעיקר כרמיאל - קריות, יש לי קובץ אקסל שכולל תדלוקים, קבלות, וכל הוצאה אפשרית שהייתה על הרכב, צריכת הדלק היא מעט טובה יותר מ1:10 לאורך ה11 אלף הללו.

גילוי נאות:

נכנסו בי מאחורה בינואר, לקחתי את הרכב למוסך פחחות הכי טוב שאני מכיר באיזור ושם תקנתי, השלדה נקיה, החליפו טמבון.

מישהו שפשף את הרכב בכנף שמאל אחורה בחניה, לא השאיר פרטים, השאיר שם מעיכה וקצת פלסטיק שבור של הפנס השמאלי אחורי, החלק עולה 150 עם התקנה בשפרעם מפירוק.

ביצעתי ישור קו וטיפול שעלו מעל 2000 ש"ח יחד, החלפה כוללת של כל המסננים והשמנים שצריך, גומיות ישנות וסודקות, זרועות עייפות והרכב כרגע במצב של לשים דלק ולנסוע באמת.

הרכב נמכר בגלל שהגודל שלו והצריכת דלק כבר לא מתאימים לי ולבת הזוג, אנחנו מחפשים רכב קטן בסגנון 107/C1/פיקנטו

המחיר המבוקש לחברי הפורום בלבד הוא 10,000 ש"ח בלבד.

לא מצליח לעלות תמונות נוספות משום מה, צרו קשר בווטספ על מנת לקבלם בבקשה

טלפון שלי - 0543064550

מתן

WhatsApp Image 2018-05-29 at 15.49.24.jpeg

WhatsApp Image 2018-05-13 at 21.54.50(1).jpeg

WhatsApp Image 2018-05-13 at 21.54.50.jpeg

עריכה אחרונה על ידי matanff

• תוכן חדש...