Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ליבוא רכב משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ייבוא רכב משומש (שאיננו אספנות) ניתן עד 24 חודשים ממועד ייצורו.

איך מודדים 24 חודש? בכל העולם מציינים מועד ייצור ברשיון הרכב? אולי מציינים רק "שנת דגם" כמו שהיה כאן פעם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

באופן מעשי תאריך הייצור מקודד ב-VIN למרות שיש קוד רק לשנה. הרי הספרות האחרונות ניתנות על ידי היצרן, ויש בסיסי נתונים גלויים המפענחים אותו תוך.קישור הרכב למידע שאינו מקודד ב-VIN.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דהיינו, אם אני מייבא בדצמבר השנה, והקוד VIN הוא 2016, איך המכס יכולים לדעת מה חודש הייצור? או שהם מסתמכים לקולא רק על שנת ייצור....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא יודע במדויק - אבל אם תבדוק את המונח VIN decoder תמצא שיש אתרים שמקשרים את מספר השלדה למאגרי מידע אחרים - כולל מאגרים של רישוי, היסטוריה של הרכב, אפילו מידע על תאונות שעבר. כמובן בתלות במדינה ובחוקי הדיווח שלה אני מניח שמשרד התחבורה יודע לבצע בדיקות כאלה אם הוא מעוניין בהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום!

ייבוא רכב משומש (שאיננו אספנות) ניתן עד 24 חודשים ממועד ייצורו.

איך מודדים 24 חודש? בכל העולם מציינים מועד ייצור ברשיון הרכב? אולי מציינים רק "שנת דגם" כמו שהיה כאן פעם.

הבאתי בעבר שני אופנועים , על כל אחד היה מדבקה הכוללת את פרטי השלדה וגם את מועד הייצור.

פורסם

הוין כולל גם תאריך ייצור של הרכב

אצלי למשל בחיפוש של הוין אני מקבל תאריך ייצור למרות שהרכב עלה פה לכביש 3 וחצי חודשים מאוחר יותרScreenshot_2018-06-07-08-41-22.jpeg

פורסם
דהיינו, אם אני מייבא בדצמבר השנה, והקוד VIN הוא 2016, איך המכס יכולים לדעת מה חודש הייצור? או שהם מסתמכים לקולא רק על שנת ייצור....

מקפידים גם על תאריך הייצור, ואני מכיר מומחים בנושא שניסו להתחכם ונאלצו להחזיר את הרכב לחו"ל. כשיש ספק - אין ספק. תביא רק רכב שעומד בדרישות החוק בלי שום ספק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...