Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החלטתי כן לעשות את זה...

האוטו שלי כרגע במוסך פחחות, אני עושה לו פחחות וצבע כללי ומשנה לו צבע...

אני מחפש גוון מסויים, אני אשמח אם משהו יוכל לתת לי איזה לינק לאתר שיש בו צבעים עם מספרים...

מצאתי כחול שמאוד אהבתי, אתם יכולים לראות אותו בתמונה הזאת:

http://www.rsportscars.com/foto/03/civic_si_blue.jpg

אז בבקשה אם משהו יודע משהו על הגוון הזה או על אתר כזה זה מאוד יעזור לי.

ביום ראשון בבוקר אני צריך ללכת לבחור צבע...

תודה, משה.

תודה מראש.

פורסם

העניין לא כל כך מסובך במידה ולצבעי שלך יש מחשב והצבע שאתה מעוניין בו קוראים כחול ים מטאלי של גולף או כחלחל מטאלי של פאסאט תגיד לצבעי והוא יוציא את קוד הצבע.

zx 1.8 coupe

פורסם

זה לא הצבע המדוייק, לעולם לא ראיתי כזאת גולף או פאסטא.

אם למישהו יש בכל זאת אתר עם מפת צבעים או מידע שיכול לעזור לי להגיע לצבע הזה או כחול בסגנונו אשמח אם יגיב.

אגב מדובר בסיויק 98,ולא ב106 שבתמונה.

תודה מראש.

פורסם

צבע מדהים!!!

הבעיה היחידה שהרכב יבלוט יותר מידיי אם אתה מבין למה אני מתכוון...לא חסרים רעי לב חסרי מצפון שחורה להם לראות משהו יפה....

בכל אופן,שמור עליה .

שבת שלום.

פורסם

קודם כל אני צריך למצוא את הצבע או משהו דומה לו,

ולא עוזר לי שהמספר צבע רשום באוטו כי אין לי את האוטו הזה לבדוק את המספר שלו.

help?anyone?

תודה מראש.

פורסם

מישהו יכול לעזור ?, כשאהיה לי פרטים על הצבע אני מבטיח לכווו--ללם שאני אפרסם אותו פה וגם את התוצאות

בנתיים אין לי מספר וגם לא צבע, האוטו חסר צבע אצל הפחח, אז אין טעם בתגובות מיותרות...

תודה מראש.

פורסם

אני ממש מאוכזב, חשבתי שתוכלו לעזור לי בעיניין הזה...

מחר בבוקר (יום ראשון) אני במוסך, צריך לבחור צבע, ואין לי כיוון בקשר לגוון הזה...:(

תודה מראש.

פורסם

תראה לפחח תמונה של כמה רכבים בצבעים הללו או שתלך לפחח של הונדה אני חושב שיש להם אקורד בצבע מאוד דומה למרות שזה הרבה יותר מטאלי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...