Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה על דואר שקיבלתי ממשרד הרישוי. הלכתי לדואר ומסתבר שאוכל לאסוף אותו רק מחר. בכל מקרה, אני די מוטרד - מה יכול להיות? האם יכול להיות שזה קנס? כי זה מוזר לי, כי הדואר על שמי ואילו הרכב לא על שמי ואני יודע שקנס אמור להגיע אוטומטית על שם בעל הרכב. בנוסף, ההודעה ממשרד הרישוי בחולון ואני גר באשדוד.

תודה

פורסם

קנסות מגיעים משטרת ישראל או מהרשויות המקומיות, לא ממשרד הרישוי.

האם יש איזו בעיה עם חידוש הרשיון (רכב או נהיגה)? האם אתה חייב איזה קורס במסגרת חידוש הרשיון או צבירת נקודות? האם יש לך איזה ריקול?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב - הרכב לא רשום עליי אז נראה לי מוזר שההודעה תגיע על שמי, אבל בכל זאת, שני הרכבים עברו טסט לא מזמן. באחד מהם היה צורך רק לשלם, ובשני היה צורך להחליף שמשה ולעשות כמה תיקונים קטנים ולאחר מכן הוא גם עבר.

אין לי קנסות או נקודות, וחשבתי אולי שזה קשור לקורס נהיגה מונעת, אני יודע שאני אמור לקבל זימון אחרי 5 שנים שהוצאתי רישיון אבל יהיו לי 5 שנים רק בנובמבר, עוד 5 חודשים.

אני לומד בחולון ונמצא שם כמעט כל יום אבל הטסט נעשה באשדוד אז למה ההודעה הגיעה מחולון :shock:

פורסם

רשיון נהיגה הוא על שמך - לכן כנראה זה משהו שקשור לרישיון הנהיגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חולון - כיון ששם נמצא המשרד הראשי של משרד הרישוי.

ככל הנראה משהו שקשור לרשיון הנהיגה - אם רשיונך מתחדש בנובמבר הרי שזה אפילו מאוחר לדרישה לקורס הרענון, או שזכית בנקודות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקום להכנס לסיפורים מה זה יכול להיות - פשוט תיגש היום ותיקח את הדואר.

כפי שאמרו - זה כנראה משהו שקשור לרישיון הנהיגה. מה בדיוק ? רק אחרי שתיקח את ההודעה תוכל לדעת.

מבחינה חוקית אין חשיבות אם לקחת את ההודעה או לא - עצם זה שההודעה נשלחה בדואר רשום זה מספק.

בקיצור - תיקח את ההודעה ואל תתעלם (גם אם זה משהו חיובי וגם אם זה משהו שלילי).

• תוכן חדש...