Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מנסה לכוון את השעה והתאריך בסיטרואן c4, שנת 2010 עם מערכת המולטימדיה touch וזה לא ''תופס''.

אני עושה בדיוק מה שכתוב בספר רכב, נכנס לניווט ומכוון את הזמן האיזורי לקזבלנקה ואז נכנס להגדרות ומכוון את השעה. לשניה נראה שהוא תקין ואז הוא חוזר להיות תקוע על השעה 3:56 - 16/10/2506

זה לא קריטי אבל זה מאלץ אותי לדעת בטלפון בשביל לדעת מה השעה ובמוקדם או במאוחר זה יעלה לי.

ודבר שני האם יש אפשרות להתקין כניסת usb מבלי להחליף את הפאנל המקורי? נראה שלפי התפריטים במסך הוא כן תומך ב-usb, אבל התכונה הזאת שמורה לגימור הגבוה ביותר..

תודה מראש!

פורסם

אצל חבר עם אותה מולטימדיה יש אותן בעיות.

צריך להחליף את המוח של המערכת.

אני כבר הייתי מעדיף לחזור למערכת המקורית.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אצל חבר עם אותה מולטימדיה יש אותן בעיות.

צריך להחליף את המוח של המערכת.

אני כבר הייתי מעדיף לחזור למערכת המקורית.

אלעד

העניין הוא שאני עם המערכת המקורית.. אחרי שאני מכוון את השעון הוא מראה לשבריר שניה את השעה הנכונה ואז חוזר ל-3:56 הזה, מאוד מתסכל.. שעון באוטו זה הכרחי

מישהו מכיר מישהו שפתר את הבאג הזה בדרכים מסתוריות אבל לא יקרות?

פורסם

הכוונה היא להרכיב צג מקורי.

אפשר לשדרג את הרדיו והצג לכזה שיתמוך גם בדיבורית ואז בכלל זה מייתר את המערכת המגוכחת הזו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...