Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על טיול מכוניות על, כגון פורשה, פרארי עדיף משהו שיאפשר להחליף ולהתנסות במכוניות שונות, אפשר מאורגן או לא מאורגן.

ראיתי שיש כמה חברות שמפרסמות, אבל אין לי מושג מה ההבדלים.

תודה

פורסם

יש בפורום כמה שרשורים המתארים טיולים כאלה, דומני שאחד או שנים מהם של razmel ויש עוד כמה.

תביא בחשבון עלויות גבוהות, פרארי מושכרת באיטליה במאות אירו לשעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי בירור אכן מאוד יקר, אך מאוד תלוי בסוג הרכב. 4 לילות עם פורש 911 כולל לינה במלונות 5 כוכבים בגרמניה כ 3000 אירו. אותו מסלול עם פרארי 488 עולה כפול.

פורסם

אבל זה ברור שלקחת את זה דרך חברה מסודרת יעלה הרבה יותר.

אני ממליץ לבדוק את האופציה בעצמך, תבדוק אצל החברות המשכירות כמה עולה השכרת רכב כזה (כמו סיקסט) , לאחר מכן תבדוק מלונות בנפרד ותתכנן לך מסלול.

תרצה להוזיל עלויות - לך על מלונות זולים.

כמו שהבנת בטח להתנסות במספר מכוניות זה כבר מוגזם, אבל אני בטוח שאם אתה לא נוהג על רכבים כאלה בארץ, לא ימאס לך מנהיגה על מספר ימים בפורש בכבישי אירופה.

Miata ND2

פורסם

צחוק צחוק - קרה לאחותי ולבעלה לעתיד לפני כ-30 שנה: הזמינו רכב קטן אולם בחברת ההשכרה נתנו להם איזו אאודי מפוארת כדי שיעבירו אותה מאיטליה לגרמניה. בקיצור - הזוג הצעיר הגיע לאיזה צימר בשויצריה, וכנראה שהלבוש שלהם - ג'ינס וחולצת T - לא מצא חן בעיני בעלת הבית, אשר סירבה לקבל אותם (להזכירכם, הימים טרם ימי האינטרנט ופשוט היו דופקים בדלת לפי שלטים בכניסה). כאשר ראתה את הרכב ניסתה בכל זאת לשדל אותם לשכור את הצימר ללילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון עם 911 לשלושה ימים, קח בחשבון שיש הגבלה של קילומטראז׳, בדרך כלל משהו כמו 200 קילומטר ליום.

זה אולי לא נשמע מעט, אבל עם 911 באוטובאן זה פחות משעה נסיעה.

שילמתי בזמנו סהכ 1000 יורו על הרכב (911 4s), שווה כל סנט אבל כפול ממחיר ההשכרה לפני חריגות.

פורסם

את הטיולים המסודרים אני פחות מכיר. פורשה ב 3000 יורו כמו שציין פה מישהו זה פחות ממה שאני מכיר לארבע לילות (אני קראתי איפושהו 15,000 ש"ח).

שמעתי בעבר על טיול שכל יום נוהגים על רכב אחר אבל אני כבר לא זוכר איפה זה היה. בנסיעה האחרונה שלי (פסח האחרון), אמר לי זה שאני שוכר ממנו את הרכבים שאיזה בחור מישראל שמארגן טיולים כאלו לקח חבורה של אנשים עם הרכבים שלו (של זה ששכרתי ממנו) תמורת 4000 יורו. לא יודע לכמה ימים אבל מאמין שלפחות 4 ימים.

לגבי השכרה מסיקסט או אויס, אין שם רכבי על. פורשה קאררה בד"כ ולפעמים משדרגים לקאררה אס. אני לא מזלזל בכלל בפורשה 911. זה רכב פגז אבל קח את זה בחשבון.

פורסם
מת לראות את הפרצוף של מנהל המשמרת באכסניית הנוער שהוא יגיע אליה עם הפרארי :lol:

קרה לי לא פעם אחת.

בנסיעות לא מתוכננות, כשאין מלונות מוזמנים מראש, כבר הגעתי להוסטלים זולים כשכל מה שחיפשתי היה לישון ללילה לקראת המשך הנסיעה למחרת באזורים לא שוקקים, אוף סיזן.

על חמשה-שה נסיעות שלי אפשר לקרוא בחתימה שלי ובחיפוש בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...