Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 6/7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאור התרחבות המשפחה אני מחפש רכב שמתאים לזוג + 4 ילדים (בגילאים 6, 4 ותאומים בני חצי שנה).

הרכב ישמש בעיקר לפיזור בבקרים ולנסיעות משפחתיות קצרות. לא צפוי לעבור 10K ק"מ בשנה (אני משער שאפילו הרבה פחות).

התא מטען צריך להיות מספיק גדול בשביל להכיל עגלת תאומים.

מעדיף רכב לא גדול מדי, אבל מרווח.

מבחינת תקציב - חשבתי על אזור 80K, אבל יש גמישות לשני הכיוונים...

חשובה לי האמינות.

מעדיף רכב שכבר עשה את נפילת המחיר הגדולה.

מעיון קצר בפורום נראה שאופציות כמו רנו סניק ופורד s-max עשויות להיות רלוונטיות?

אשמח לשמוע תובנות ודגשים נוספים (כולל כמובן הצעות אחרות. אני רחוק מלהבין בתחום.)

בנוגע לסניק - מהו שנתון המינימום שכדאי לבדוק (קראתי שהיה שינוי משמעותי באחד השנים)? אני רואה ביד2 מכוניות מ-2011-2013 באזור 50K ופחות

(עקרונית לא רואה סיבה טובה לשלם עוד אלפי שקלים בשביל שיהיה כתוב שהרכב משנה כזאת ולא אחרת. איכפת לי בעיקר מהאמינות עצמה, לא מהשנתון...)

תודה רבה!

• תוכן חדש...