Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ממוצע- מאזדה 3 2015 2000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אשמח לשמוע את דעתכם מניסיונכם,

מעניין אותי לדעת האם בעלי מאזדה 3 משנתון 2015 שמפרסמים את המכונית שלהם בסביבות 85-90 אלף ש"ח?

איך אפשר לקבל מחיר כזה כאשר מאזדה 3 נמכרת עם מנוע 2000 סמ"ק בליסינג 0 ק"מ ב- 113K?.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

זה לא רק בעלי מאזדה 3. תיראה כול רכב ששומר יחיסת על מחירון וזה יהיה אותו דבר

חלק לא מודעים לקיום ה-0 קילומטר וחלק פשוט נצמדים למחירון כאילו הוא תורה מסיני.

רובם יתייבשו ואז יתחילו להוריד מחיר לריאלי יותר.

פורסם

אני אישית חושב שלאור המחיר המוצע בליסינג 0 ק"מ, מאזדה 3 שנת 2015 עם מנוע 2000 סמ"ק צריכה להימכר סביב 65-60 אלף שקלים, ולא כמו שדורשים ביד 2 80-90 אלף שקלים ואפילו יותר.

האם לדעתך אני צודק? אני מאוד הייתי רוצה לשמוע ממישהו שמכר לאחרונה מאזדה כזו בכמה הוא הצליח למכור.

כי גם למשל אם מישהו ידרוש על מאזדה 3 שנת 2016 או אפילו 2017 בסביבות 100K ש"ח והיה לי את הכסף הזה, לרגע לא הייתי חושב לקנות ממנו והייתי מוסיף עוד קצת וקונה חדש מליסינג 0 ק"מ.

פורסם

שמע, בסוף מה שקובע זה דרישת השוק.

אני לא הייתי משלם על מאזדה 3 2 ליטר בת 3 את המחיר שדורשים עליה כאשר יש את האופציה של יד 1 0 קילומטר, אבל אולי אחרים כן ישלמו.

בדברים קטנים יותר, כמו מכשירי אלקטרוניקה,שם זה בכלל נפוץ. הרבה אנשים מוכרים עם האגו ולא עם רציונליות, והם יעדיפו שהמוצר יעלה אצלם אבק בבית מאשר למכור אותו במחיר שלטענתם הוא מגוחך(אבל ריאלי לגמרי יחסית לשוק), וזה בהחלט מה שקורה בסופו של דבר.

פורסם (נערך)
אני אישית חושב שלאור המחיר המוצע בליסינג 0 ק"מ, מאזדה 3 שנת 2015 עם מנוע 2000 סמ"ק צריכה להימכר סביב 65-60 אלף שקלים, ולא כמו שדורשים ביד 2 80-90 אלף שקלים ואפילו יותר.

האם לדעתך אני צודק? אני מאוד הייתי רוצה לשמוע ממישהו שמכר לאחרונה מאזדה כזו בכמה הוא הצליח למכור.

כי גם למשל אם מישהו ידרוש על מאזדה 3 שנת 2016 או אפילו 2017 בסביבות 100K ש"ח והיה לי את הכסף הזה, לרגע לא הייתי חושב לקנות ממנו והייתי מוסיף עוד קצת וקונה חדש מליסינג 0 ק"מ.

רק בשביל לסבר את האוזן, לפני מס' חודשים מכרתי אחת שמורה עם ק"מ ממוצע, שנת 2011 במחיר קרוב מאוד ל60.

המאזדות האלו עם המנוע 2000 כשמורות לעיתים קרובות נצמדות למחירון ונמכרות במחירון משוקלל+ לעיתים(כמו שלי).

תיקח בחשבון שמרבית המאזדות האלו נקרעות על ידי ילדים ולא מתוחזקות הכי טוב אז אם יש משהו שנראה לך במחיר הנכון, תקפוץ על המציאה.

מה שאני מציע, לפני כמה זמן מצאתי המלצה פה בפורום של תוסף לגוגל כרום שמאפשר לראות מתי כל מודעה פורסמה, ואת היסטוריית הורדת/העלאת המחירים.

תוריד את התוסף הנ"ל, זה יעזור לך לדעת מי מתייבש המון זמן עם נושא המכירה וסביר להניח שיוריד במחיר משמעותית.

נושא ה0 ק"מ לדעתי יותר יעזור לך להוריד כאלו עם רכבים בני שנה+- ופחות עם רכבים בני 3 ששומרים על ערך.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

בן אדם שקנה כזו חדשה בכמעט 140.

למכור אחרי 3-4 שנים ב60-65 זה לא ריאלי.

מצד שני,הרכב השתנה,נוספו מערכות בטיחות,המולטימדיה השתפרה.

ב60-65 אני קונה כזו אתמול :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

איך אפשר לקבל מחיר כזה כאשר מאזדה 3 נמכרת עם מנוע 2000 סמ"ק בליסינג 0 ק"מ ב- 113K?.

תודה רבה.

ממה שראיתי בלוח יד 2, בכל 42 מודעות על מאזדה 3 עם מנוע 2000 מבקשים 79-95 אלף שקלים. כנראה שמקבלים מחיר לא רע גם בפועל ( כמובן, לא מה שמבקשים ).

ההפרש 35 אלף שקלים בין 2015 לחדש מליסינג 0 קילומטרים. עדיין לא מדובר ב"כמה גרושים" להוסיף לחדש.

אגב, עם קורולה המצב דומה, אפילו שיש אותה בכמויות גדולות מליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב-2015 היחס בין גירסת ה-1.5 ל-2.0 היה עדיין 1:2 לטובת ה-1.5. ה-2.0 כמעט לא נמכרה לליסינג ב-2015, ולכן ההיצע דל יחסית והמחירים בהתאם.

ב-2017 למשל היחס הוא כבר 1:5 לטובת גירסת ה2.0 מעריך שבעוד שנתיים המחירים יהיו קרובים למה שנראה לך מתאים. כרגע אין הרבה היצע אז המחירים גבוהים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנשים חיים בסרט הבעיה שתמיד יש את אלה שלא כמוך ולא עושים שיעורי בית וכן יקנו ועדיין , זה שהן מפורסמות במיר כזה אני לא באמת חושב שהן נמכרות במחיר הזה.

אולי מחיר של 60 זה נמוך מדי ויותר לכיוון ה70 נראה לי ראלי, גם אנחנו חיפשנו לאמא שלי רכב וצמיד אומרים שעדיף לקנות רכב בין 2-3 כי כבר צבר את הפחת הבעיה שחיפשנו רכב שמור (כי אנחנו כאלה) הוא רצה מחיר קרוב לחדש 0 ק"מ ואז שאתה עושה חשבון על כל הכאב ראש לחפש רכב ובזבוז זמן ועצבים (מוכרים שמשקרים) אתה מבין שלא צריך להוסיף עוד הרבה ואתה מקבל חדש.

ויש עוד עניין, אם ההפרש בקניה נניח הוא 20 אלף ש"ח אז לא באמת 20 כי אני אמכור גם ביותר כי זה רכב שחדש בשנתיים ואז אקבל עוד 10 יותר כך שבפועל הוספתי רק עוד 10.

מה גם שהדגם הספציפי הזה עבר באמצע 2016 עדכון לגבי האבזור והגיע עם מערכות בטיחות יותר טובות (ובעצם כל רכב שהוא חדש כנראה שהאבזור יהיה עדיף).

לא רוצה להיכנס לכיס של אנשים ולא רוצה לפגוע באף אחד אבל כשאני רואה שיש פה מישהו שמבקש על מאזדה 3 בת 8 מחיר קרוב ל60 ש"ח אז שיהיה לו בהצלחה..ולא חשוב כמה ק"מ נסעה.

אביב8)

פורסם

לפני שלושה חודשים רכשתי מאזדה 3 2015 מנוע 2000 , יד ראשונה 19600 ק"מ מפנסיונר הרכב עדיין באחריות ב92000 ש"ח.

ישבתי על יד 2 קרוב לחצי שנה.

היו אנשים שעל רכב עם יותר קילומטר דרשו 100k וצפונה אני מתקשר הם אפילו לא חשבו להוריד.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

פורסם

B&W250

עוד פעם, לא מדובר כאן על רכבים בני 8 אלא בני 3 ( אולי אפילו שנתיים וחצי ).

לא כל מי שמחפש רכב בן 3, כאשר רואה שהמחירים ברמה של 80- 85 אלף שקלים ( סגירה בפועל ) לרכבים עם נתונים טובים: יד ראשונה, מפרטי, ללא תאונות ועם קילומטראז' נמוך ( ברמה של 30- 40 אלף קילומטרים ), ישר ירוץ להוציא 115 אלף ₪ על רכב 0 קילומטרים מליסינג.

לגבי רכבים בני 8 ב 50-60 אלף שקלים אני מסכים איתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ככל שהזמן יעבור וההיצע יגדל,

המחירים ירדו.

ועדיין,90 אלף על רכב בן 3-4 או 112 על רכב חדש לגמרי.

שווה לקחת את הסכום הזה במימון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

השאלה איזה דגם. אף דגם של ספיריט עם מנוע 2000 לא נמכר 0 ק"מ ב113K

חשוב לעשות הבדל בין הדגמים. ספיריט שמור אמור לעלות בהתאם.

פורסם

שמות רמות הגימור השתנו - המנוע נשאר כשהיה (וזה מה שחשוב)

ככל שהזמן יעבור וההיצע יגדל,

המחירים ירדו.

ועדיין,90 אלף על רכב בן 3-4 או 112 על רכב חדש לגמרי.

שווה לקחת את הסכום הזה במימון.

הפוך גוטה, הפוך.

אם צפויה ירידת ערך גדולה עדיף לרכוש את המשומש כי הוא עדיין ירד פחות כי בשנתון שלו יש פחות היצע מהדגם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ב-2015 היחס בין גירסת ה-1.5 ל-2.0 היה עדיין 1:2 לטובת ה-1.5. ה-2.0 כמעט לא נמכרה לליסינג ב-2015, ולכן ההיצע דל יחסית והמחירים בהתאם.

ב-2017 למשל היחס הוא כבר 1:5 לטובת גירסת ה2.0 מעריך שבעוד שנתיים המחירים יהיו קרובים למה שנראה לך מתאים. כרגע אין הרבה היצע אז המחירים גבוהים יחסית.

אני מסתכל כעת מראייה של אחד שנוסע לא מעט וחשוב לו האמינות של הרכב, לא מחפש חלון בגג ולא כל מיני גימיקים. מחפש רכב אמין, חסכוני, בטיחותי, מהנה לנהיגה ומרווח יחסית.

נכון שמאזדה זה רכב אמין והכל אבל עדיין, רכב בן 4 מתחיל להתיישן ולא משנה כמה מעט ק"מ הוא נסע.

אישית אני לא רואה סיבה להוציא 90 אלף שקל על רכב בן 3-4 שנים, כשרכב כזה אפילו ברמת אבזור נמוכה יותר נמכר חדש ב 113K.

ה 20K שכביכול אני אחסוך בקנייה, ייצאו בטווח הארוך במוסך (צמיגים, ברקסים וכו').

אישית אני חושב שמחיר של 70K למאזדה כזו ממודל 2015 הוא סביר מינוס, אבל באמת מעניין יהיה לראות בכמה תימכר מאזדה כזו בעוד שנה.

אגב יש כמה כאלו ביד 2 שנת 2017 שנרכשו מליסינג 0 ק"מ, דורשים עליהן 90-97 אלף, ככה שאם הבחירה היא בין מודל 2015 שגמעה 20K למשל, או 2017 שגמעה מס' ק"מ נמוך יותר והיא חדשה יותר, אני חושב שהייתי בוחר ב 2017.

זו דעתי לפחות בהתאם לדרישות שלי מהרכב...

• תוכן חדש...