Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בשעה טובה בת הזוג שלי ואני הצלחנו להסכים על רכב - הונדה סיוויק.

הרעיון הוא לקנות רכב שישאר איתנו הרבה שנים, ויוכל להכיל גם מצטרפים עתידיים לתא המשפחתי.

בגלל שזה רכב נפוץ יחסית, יש אותו לכל חברות הליסינג. האם כדאי לקחת מודל 2015 עם 80k, או למשל 2015 עם 50k, או בכלל 2014 עם 50k. יש מלא הצעות ואני לא מצליח להבין מה צריך ליהיות גבול השנתון והקילמוטרים. ברור שאנחנו מעדיפים לשלם כמה שפחות...

פורסם

הממוצע השנתי הישראלי לרכב הוא בערך באזור ה17 אלף ק"מ.

מה שאומר שלרכב בן שלוש ק"מ סביר יהיה באזור ה 50 אלף ק"מ.

פורסם

כן, את זה אני יודע. אבל אולי אם אני מתכנן להחזיק את הרכב לטווח ארוך עדיף לי לשלם עודולרדת מתחת לממוצע? או אולי להפך, לא נורא שזה יהיה 80 אלף. וחוץ מזה, כמה חשוב השנתון? זה באמת חשוב אם זה 14 או 15?

פורסם

לא ציינת אם אתה מעוניין בסיוויק 5 דלתות או ארבע.

ה5 דלתות עברה ב2015 רענון קל הכולל החלפת מעט חומרי פנים , נגיעות עיצוביות בחוץ , פנסי לד בחלק מהדגמים, הגה יותר קל וידידותי (לפני זה הוא כבד באופן מוגזם)

ובלימה אוטונומית במהירות נמוכה.

לאחזקה בטווח ארוך אישית הייתי מעדיף כמה שיותר חדש.

פורסם

אם אתה מחזיק רכב לטווח ארוך הייתי בוחר בדגם עם הק"מ הנמוך יותר.

ולא חסר כאלה מיד פרטית,אפשר בקלות לדלג על לקנות רכב מליסינג.

אם אתם מחפשים סדאן,ממליץ על הדגם שיש לי,קצת קשה למצוא אבל הן מסתובבות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

המון תודה על התשובות. די ברור שעדיף שנתון הולך עם ק"מ נמוך. אני אנסה למקד, מה למשל הקמ שמעליו לא הייתם קונים? למשל ברור שרכב על 150 אלף, גם בזול זה לא כדאי. 80 אלף זה בסדר?

ואנחנו רוצים את ה-5 דלתות. השדרוג של 2015 שווה כסף? שנתון 14 זה ישן ביחס למה שאנחנו מחפשים?

פורסם

רכב שעבר 150 אלף זה רכב שנסע המון ב3-4 שנים שהוא על הכביש.

אם יש את האופציה לרכב שעבר חצי מזה,עדיף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לדעתי אם קונים רכב לתקופה ארוכה אז צריך לדעת כמה פחות או יותר אתם הולכים לנסוע בו כל שנה.

כשאני מחפש רכב משומש בעיני בין 15 ל-20 אלף ק"מ זאת נסועה סבירה, מעל זה המחיר צריך לרדת כדי להפוך את הרכישה לכדאית.

פורסם

לפני 4.5 שנים התחתנתי ונוצר מצב שהיו בבעלותי 2 מכוניות. עקב כך, הייתי חייב למכור רכב אחד.

פרסמתי את 2 הרכבים: הונדה סיויק 2006 מנוע 1.8 מיד פרטית שמורה בצורה פנאטית עם 150000 ק"מ ועם פגיעה קלה מאחור שגרמה לירידת ערך, ויונדאי I20 שנת 2009 ללא תאונות כלל מליסינג שהייתה בזמנו עם משהו כמו 120000 ק"מ.

לאחר מספר חודשים ההונדה נמכרה בצער רב. ולמה אני אומר בצער רב?

כי היונדאי נקנתה בזמנו מאחת חברות הליסינג הגדולות. קיבלנו כביכול "היסטוריית טיפולים" אבל בפועל הרכב עבר טיפול חובבני. לא אמרו בדיוק מה החליפו בכל טיפול ולא היה לי מושג מתי ואם בכלל החליפו שמן גיר.

הרכב היה נראה חדש בפועל מסתבר שכניראה עבר צביעה חובבנית ואחרי שנתיים שהיה בבעלותנו כל הצבע דהה והתקלף למרות שעבר באופן קבוע טיפולי ווקס ואוטם צבע איכותיים!!!.

היו המון בעיות חשמל לאוטו כבר מאז שהרכב נקנה מאותה החברה.

שני חשמלאי רכב אמרו לי בפירוש שמישהו נגע במערכת החשמל ועשה כל מיני מעקפים וחיבורים לא מקוריים וזו כניראה הסיבה שהיו לי המון בעיות חשמל.

לעומת זאת ההונדה טופלה במוסך מרכזי של הונדה בלבד גם כשהיא הייתה אצלי וגם אצל הבעלים הקודמים שהיה אדם מבוגר.

שום חיבור לא מקורי, שום קרקוש בדשבורד, לא מזמן פגשתי את אותה אחת שקנתה ממני היא עד היום מחזיקה את ההונדה ומאוד מאוד מרוצה ממנה.

עכשיו אני כמוך, מחפש בחודשים הקרובים להחליף את הרכב.

כאחד שנוסע לא מעט בכלל, אני לא חושב שאני אחזור על הטעות של לקנות רכב מליסינג שלא טופל במורשה יבואן, ובטח ובטח לא עם ק"מ מעל 50K.

זו דעתי לפחות. אתה מוזמן לקרוא את שרשור התחזוקה שלי שמתעדכן, היום כבר הרכב עומד על 223K:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630182-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-4-5-%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-2009-%D7%A9%D7%92%D7%9E%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%9C-202000-%D7%A7-quot-%D7%9E

פורסם

היי חברים,

שוב תודה על התשובות. אני אנסה לנסח אחרת ואשמח אם תזרקו תשובות...

נגיד שאני מתכנן להחזיק את הרכב 7 שנים. איזה שנתון ועם כמה ק"מ הייתם קונים?

פורסם

אתה תקבל דעות שונות...כי כל אחד רואה את הדברים בצורה שונה.

השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך הן:

1. כמה אתה מוכן להשקיע בקניית רכב?.

2. כמה ק"מ אתה נוסע בשנה?.

3. האם גיר רגיל בא בחשבון?.

פורסם

ההמלצה שלי:

רכב לטווח ארוך - שווה תוספת של כמה אלפים טובים על אקזמפלר שמור.

אישית, לא הייתי קונה מליסינג, ולא אחד כזה בלי היסטוריית טיפולים.

עדיף לרדת בשנתון מאשר לקנות יוצאת ליסינג.

• תוכן חדש...