Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך אתר כל זכות: חישוב ימי חופשה

ועכשיו כאמור בנושא ונבהיר.

העובד בעל וותק כזה שבכל חודש בשדה זכאות ימי חופשה מופיע 2 ימים, והיתרה גדלת באותם 2 ימים.

במהלך חודש מסויים שבו יש 22 ימי עבודה, העובד עבד 11 ימים כרגיל ויצא לחופשה שנתית של 11 ימים, קיבל משכורת כרגיל.

בתלוש בשדה ניצול הופיע 11 ימים, אך בשדה זכאות הופיע רק 1 יום.

הלך ושאל בהנהלת חשבונות, ענו לו שהם פועלים על פי חוק, האם הנ"ל תקין?

פורסם

לא יודע מה בדיוק החוק אומר, אבל יודע שבמקום העבודה שלי זה לא עובד כך. כל עוד החופשה היא מתוך הימים הצבורים (לעומת חל"ת למשל), נזקפת כמות ימי (אצלינו זה בשעות) חופשה כרגיל בתלוש בסוף החודש.

פורסם

בחופשה כל התנאים הסוציאליים אמורים להיות משולמים ולכן גם ימי חופש. מה שלא משולם זה פרמיות, שעות נוספות ונסיעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא יודע מה בדיוק החוק אומר, אבל יודע שבמקום העבודה שלי זה לא עובד כך. כל עוד החופשה היא מתוך הימים הצבורים (לעומת חל"ת למשל), נזקפת כמות ימי (אצלינו זה בשעות) חופשה כרגיל בתלוש בסוף החודש.

עד עכשיו במשך שנים, עבד כך. בתקופה האחרונה נרכשנו ע"י חברה אחרת ודברים התחילו להשתנות.

ולא לטובה

פורסם

במקרה כזה אם זה היה הנוהג אסור לשנות אותו חד צדדית בלי קשר לחוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלנו גם רגיל, כל חודש מקבל יחסי לחופשה שנתית וזהו.

לא קשור לבין חופש שלקחתי (גם אם זה 3 שבועות חופשה לפני שנה-שנתיים), הכל היה רגיל....

אולי אחרי הרכישה הם פשוט מנסים לחסוך כסף ומוצאים כל מיני שיטות לזה.

בהחלט, גם לשנות חד צדדית וגם לא להודיע על השינוי הזה.

פורסם

גם אצלינו שום הפרשה ושום זיכוי לא נפגע כתוצאה מחופשה מסודרת במסגרת ימי החופש השנתיים.

גם בחברה הנוכחית שאני עובד בה (חברה גדולה וותיקה) וגם בחברה הקודמת (חברת סטארטאפ עניה).

יצא לי לקחת גם חודש שלם של חופש ועדיין קיבלתי הכל כחוק.

היום אני טס לחופשה של 3 שבועות, עד סוף החודש. אם יעניין אותך אתה מוזמן לפנות אלי בחודש הבא ואראה לך את הימים שהזינו לי.

יום טוב גם לך

פורסם

לא חוקי בעליל , צבירת ימי החופשה אינה משתנה כאשר אתה יוצא לחופש.

המעסיק פעל בניגוד לחוק במקרה הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפי דבריכם, לעלות על הבריקדות!

בטח בגלל שזה הרעת תנאים.

אבל בכל מקרה הדבר לא חוקי, גם לעובד שהתחיל היום את עבודתו

פורסם

במקום שבו אני עובד מקבלים את "בנק" ימי החופש ב-1 בינואר ובכל חודש מחשבים כמה נותר. איני יודע מה קורה אם מישהו פורש או מתפטר באמצע השנה, אני מני שמתחשבים אתו פרופורציונית. והחופש מחושב לפי שעון הנוכחות בשברי שעות, אין הפחתה בימים שאינם ימי עבודה ובימים מקוצרים ההפחתה מוקטנת בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיחיד קשה להתמודד מול הנהלת חשבונות, בחברה יש מצב של הפרד ומשול כך שקשה לארגן עובדים.

במיוחד שבאיחוד נבלענו חברה קטנה בתוך חברה גדולה, גם מהעובדים שהיינו החברה הרוכשת כבר דאגה לגרום להרבה עובדים לעזוב (ע"י התנהלות מוזרה, עיין ערך הנושא).

• תוכן חדש...