Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

סיטרואן ברלינגו מנוע 1.6 טורבו דיזל

1.המנוע רועד (אלא אם כן מקבל גז)

2.בטורים גבוהים מעשן עשן שחור.

3. לאחר נסיעה ארוכה שהמנוע מתחמם (90מעלות לא יותר) קורים שני דברים

א. יוצא עשן לבן ב. בעליות יש קפיצות כאילו למאית שניה לא מגיע סולר למנוע ואז כן מגיע ואז לא מגיע.

חשוב לציין שזה קרה לי פעם אחת כי ממש מיהרתי ונסעתי בבין עירוני על סלד 3.5-4 בערך כ40 דקות...

ולרוב אני נוסע בעיר רגוע וזה בכלל לא קורה.

4. יש שמן במיכל עיבוי מים -כניראה שיש דליפה.

5. סך הכל הרכב נוסע מעולה כבר הרבה זמן. (מניע בשניה נוסע מהר וחזק ולא מתחמם (מגיע אולי אחרי מלא זמן טיפה מעל ה90 בימים חמים (לרוב הנסיעות שלי שאני לא נוסע המון המון זמן זה 70-80))

לדעתי מדובר באינג'קטור או 2 שצריך להחליף ובעיות 2+1 יסתדרו.

לגבי בעיות 3+4 שמעתי שכניראה מדובר בדליפה שיש בראש מנוע?

רציתי להתייעץ איתכם אם יש לכם רעיון לעוד משהו או שמה שאני אומר נשמע הגיוני?

ורציתי לשאול כמה כל זה עולה לכם בערך בישראל?

בשטחים אמרו לי על כל האינגקטורים 1500 או ניקוי ב1000 ואני חושב שאצטרך רק 2 אינגקטורים.

לגבי הראש מנוע מישהו פה חווה את זה פעם ויודע מה הפרוצדורה ומחירים?

תודה

פורסם (נערך)

מכלול כזה של בעיות דורש הסתכלות בעין מקצועית ושימוש בסורק מתאים ולא בפורום מקלדת.

₪1500 לכל מזרק ? זה ממש מחירי eBay ! בארץ אין מחירים כאלו.נפל ממשאית ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בנוגע למעבר שמן למים - או שהראש מנוע לא תקין או שיש בעיה בקולר שמן.

אם הרכב עבר מעל 150-200 אלף ק"מ, תחליף מנוע - אין טעם לזרוק כסף על המנוע הקיים (ייתכן ותוריד ראש ותראה שבקצה העליון של הצילינדר בין בוכנה 4 ל-3 הבלוק אכול).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...