Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פילטר השמן לא הכי מתאים אבל כפי שכתבתי, לדעתי, הוא לא זה שגורם לבעיה. אם אתה מהמהדרין ורוצה אז תחליף אותו למקורי. בחנויות חלפים הוא עולה כ-100 ש"ח.

שמני מנוע זה סיפור ארוך ולפי החשבונית השמן שמולא צריך להתאים. העניין הוא שלא תמיד ישנה התאמה בין החשבונית לבין מה שקורה בפועל. היצרן בוחר אפשרות ראשונה בשמן בצמיגות 5W-30.

השאלה אם אני אקח למוסך אחר, יש דרך לבדוק איזה שמן שמו לי? כי נראה לי זה לא ממש יהיה אפשרי לזהות סוג שמן...

בהנחה שוב ששמו לי שמן לא כפי שמוצג לי בקבלה...

ואני מזה מקווה שלא כך היה...

אני שוב מנסה לחתור לקטע, שהאם הרכב מכניס לבד לניוטרל בעצירות הראשונות של הנסיעה, זה משהו שיכול להיות קשור בוודאות לשמן מנוע?

מוסיף סאונד של המנוע, יש לציין שהסאונד מפעם לפעם נעלם ושומעים אותו במיוחד בניוטרל...

הסרטון שאני בניוטרל ונותן קצת גז כדי שישמעו אותו יותר...

https://www.youtube.com/watch?v=8yR37XVfN2M

עריכה אחרונה על ידי LiRacer

פורסם

תראה, עקרונית יש לך אחריות על העבודה ואתה זכאי לזה שהמוסך יתקן. הזדמנות אתה כבר נתת להם ואני ואחרים כאן לא הכי סומכים עליהם. שיקול שלך לאיזה מוסך להכניס. אתה יכול להגיע אליהם ולהתלונן על הפילטר כי הוא בוודאות לא מקורי של דייהטסו וזה נקודה לחובתם. מקורי של טויוטה זה כן. וגם לא בטוח שהותקנו החלקים הללו. הכל אפשרי.

וודאי זה רק המוות ולכן אני לא יכול להגיד:"100% שמן". בתקלות אתה מחפש את הסבירות הגבוהה ושמן מנוע, לדעתי, הוא בסבירות גבוהה. מי שחושב שאני כותב שטויות מוזמן לכתוב.

אני חוזר לפורום רק מחר בערב.

פורסם
תראה, עקרונית יש לך אחריות על העבודה ואתה זכאי לזה שהמוסך יתקן. הזדמנות אתה כבר נתת להם ואני ואחרים כאן לא הכי סומכים עליהם. שיקול שלך לאיזה מוסך להכניס. אתה יכול להגיע אליהם ולהתלונן על הפילטר כי הוא בוודאות לא מקורי של דייהטסו וזה נקודה לחובתם. מקורי של טויוטה זה כן. וגם לא בטוח שהותקנו החלקים הללו. הכל אפשרי.

וודאי זה רק המוות ולכן אני לא יכול להגיד:"100% שמן". בתקלות אתה מחפש את הסבירות הגבוהה ושמן מנוע, לדעתי, הוא בסבירות גבוהה. מי שחושב שאני כותב שטויות מוזמן לכתוב.

אני חוזר לפורום רק מחר בערב.

אז מה שרשום "מסנן שמן דייהטסו מקורי פנימי" אתה אומר שזה לא יכול להיות מקורי? וזה של טויוטה מקורי?

לפי הקוד הזה: RDC04152-YZZA6

פורסם

לא הייתי מייחס יותר מדיי חשיבות לכך מדובר במנוע זהה וחלק מטויוטה במקום דייהאטסו לא מראה על איכות ירודה.

אני לטויוטה של אימי מתי שחלקי חילוף של דייהאטסו יותר זולים לוקח אותם ומתי שהטויוטה יותר זול לוקח טויוטה.

פורסם

סליחה שאני עדיין בבדיקות.

לגבי הפילטר, בעצם רשמו מקורי, אוקי זה לא מקורי של דייהטסו, יש מקורי של דייהטסו?

כי הבנתי שאין כבר ממש חלקים שם הרכב.. כי אין שיווק של הרכב עצמו מ 2011

קיצור, יש עילה ללכת למוסך ולהגיד "היי זה לא מקורי של דייהטסו" ואני רוצה חלק מקורי... או שיגידו לי אין חלק מקורי בארץ של דייהטסו וזה החלק החלופי "המקורי" ששמים...

פורסם

עד כמה שאני יודע ניתן לרכוש בארץ את הפילטר המקורי שמספרו 04152 מינוס B1010 (משום מה הכיוון לא מסתדר לי כשאני כותב את המק"ט). על המוסך הזה מאור ואני לא כל כך סומכים ונתת לו הזדמנות שהוא לא ניצל אותה. אתה בתקופת אחריות והוא מחויב לתקן. החלטה שלך למי ללכת. בכל מקרה, בסוף תוכל לתבוע את המוסך על הנושא אם תרצה.

• תוכן חדש...