Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מלחתחילה שואלים מתי צפי החזרה, במידה וזה אחרי שעות פעילות מוסיפים יום וככה נמנעים מקנס.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

זה פותר את בעיית שעות ההשכרה אבל לא את בעיית שעות המשרד - מישהו צריך לקבל את הרכב.

יש מקומות בהם אפשר להשאיר את הרכב במגרש ולשלשל את המפתחות לתיבה, אבל ההסדר לא קיים בכל מקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במינכן אין שום בעיה 24/7 והחזרת הרכב היא גם לא לחברה עצמה. אתה נכנס לחניון עם איזה 10 עמדות שבה מקבלים את כל הרכבים השכורים של כל חברות ההשכרה (לא מתחייב שאת כל החברות קומפלט אבל בטח את רובם המוחץ), בודקים לך את הרכב בנוכחותך וסע לשלום.

פורסם

מניסיון אישי שלי באיחור של כמה שעות אף פעם לא הייתה בעיה עפ לקיחת הרכב,

לדעתי מה שאמרו לך שמתחייבים לשמור לשעה,

זה כסת'ח קלאסי שאומר שהם לא מתחייבים על דגם או סגמנט מסויים אם תאחר מעל שעה,

במציאות ובפרט אם אתה לא שוכר רכב יקר וספציפי, אין לזה משמעות, אלא לגבי שעת ההחזרה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
אז אם נוחת ב 9:10 להזמין ל 10:30 ? או שבכל זאת עדיף ל 10:00 ?

בהזמנת הרכב אתה מעדכן אותם את מספר הטיסה שלך.

אם יש עיכוב בטיסה הם יודעים, הרכב יישמר לך.

כפי שהסברתי, נחיתה במינכן (עם אל על) היא לטרמינל נפרד, וזמן היציאה ממנו (מעט עמדות ביקורת דרכונים) והגעה ממנו לטרמינל הראשי בו נמצאים סוכניות ההשכרה היא איטית וארוכה. ייקח לך כשעה מהנחיתה להגיע לסוכנות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בס"ד

אני נמצא כרגע במינכן.

כל התהליך של הירידה מהמטוס, כולל נסיעה עם נהג סמי שיכור וביקורת דרכונים, לקחה כ-45 דקות.

התור בחברת ההשכרה שלי( אוויס), היה ארוך ושם אתה דיי נתקע, בחברות האחרות היה חופשי לחלוטין.

אם אתה מגיע בתקופה הנוכחית, אז סביר מאוד להניח שתקבל מה שהזמנת, החניונים של חברות ההשכרה דיי מלאים( לא העונה).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...