Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מלכישוע - מבחינת החוק\רשיון אסור לפרטנר להתנות את החבילה סלולרית ברכישת האזניות. לכן הסיפור של ברווז לא מסתדר לי.

הייתי רוצה לראות את החשבונית, אולי ברווז יעלה אותה (בטשטוש פרטים אישיים, כפי שמבקשים כל הזמן בפורום המשפטי). אני בטוח שנראה שני סעיפי חיוב נפרדים. החברות האלה חזקות במכירות, אבל זהירות מבחינה משפטית.

ברווז - כדי שתלמד משהו: כל עוד אינך צריך משהו פיזי עשה את כל הסידורים האלה בטלפון\במרשתת. כך גם יהיה קושי לדחוף לך חפצים נוספים, וגם יהיו לך 14 ימי חרטה של "עסקה מרחוק". וחוץ מזה, בכלל, הזהר מעסקות לא מתוכננות, במיוחד אם מדובר בסכומים שמשמעותיים לך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כלל מספר אחת שאין לו יוצא מן הכלל: לא לוקחים מוצר פיזי טכנולוגי משום חברת סלולר בשום עסקת חבילה.

מכל שנות חיי ומכל האנשים שאני מכיר, בחיים לא שמעתי על מישהו שקיבל כזה דבר והיה מבסוט.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הייתי רוצה לראות את החשבונית, אולי ברווז יעלה אותה (בטשטוש פרטים אישיים, כפי שמבקשים כל הזמן בפורום המשפטי). אני בטוח שנראה שני סעיפי חיוב נפרדים. החברות האלה חזקות במכירות, אבל זהירות מבחינה משפטית.

אנסה בערב לעשות משהו.

ברווז - כדי שתלמד משהו: כל עוד אינך צריך משהו פיזי עשה את כל הסידורים האלה בטלפון\במרשתת. כך גם יהיה קושי לדחוף לך חפצים נוספים, וגם יהיו לך 14 ימי חרטה של "עסקה מרחוק". וחוץ מזה, בכלל, הזהר מעסקות לא מתוכננות, במיוחד אם מדובר בסכומים שמשמעותיים לך.

הייתי צריך סים חדש. מזה הכל התחיל...

כלל מספר אחת שאין לו יוצא מן הכלל: לא לוקחים מוצר פיזי טכנולוגי משום חברת סלולר בשום עסקת חבילה.

אתם כמובן צודקים. טעיתי. פעם אחת לא שמתי לב, וטעיתי. התפתיתי לביצוע עסקה על המקום בלי שבכלל רציתי לבצע עסקה מראש.

אני מבטיח לכם שלמדתי את הלקח...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

היום מצאתי ממש במקרה שהביטוח חיים שלי התייקר ב 40 אחוז

מתחילת השנה (אכן לא שמתי לב לחיובים)

הסוכן אומר שהפוליסה מתייקרת אטו' כל 5 שנים בשל הגיל,

נשמע לי דיי סביר אבל היום עם כל אמצעי התקשורת שיעדכן בנוסף

את הלקוח אפילו באי מייל או SMS קטן (מה שלא עשו) ממש מקומם

לפיכך אני מתכוון להודיע לו על ביטול הפוליסה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אל תעשה צעד כזה באופן נמהר. ביטוחים כאלה מחייבים צבירת ותק כדי לצבור זכויות ויש גם שינויים בתנאי הפוליסות. הכעס שלך עלול גרום הפסדים משמעותיים, לפנהי שאתה מבצע אותו בצע בדיקה יסודית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה ספיריאל,

עשיתי היום ש''ב ועד סוף החודש הנוכחי

אעזוב לטובת חברה ב' שם מרוכזים רוב הביטוחים שלי.

אין תקופת אכשרה(3 חודשים) למבוטח פעיל שעובר חברה

רק הצהרת בריאות.

ובראש הרשימה זה המפרט שאותו ניבחן ונשווה בעיון רב.

(קיבלתי הצעה בע''פ בינתיים)

• תוכן חדש...