Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמ;לק: שימו לב כמה אתם משלמים לאורך התקופה על המכשירים שאתם מקבלים "באותו סכום שאתם משלמים גם ככה כל חודש".

בעקבות החלפת המכשיר, הייתי צריך סים חדש. ניגשתי למרכז השירות, ואז התחיל הסיפור.

התכנית שלי עמדה להסתיים, ומחירה- לעלות. הם ראו את זה, ואמרו לי על כך.

הציעו לי לעבור לתכנית אחרת, מחיר קבוע ל-3 שנים וזהה למה ששילמתי עד כה, ללא עלות של מעבר תכנית (25 ש"ח). סבבה, נשמע הגיוני. נכון?

לא. ממתי חברת תקשורת מנסה להוזיל עלויות ללקוח?! הנורה האדומה המסתובבת הייתה אמורה לדלוק ולהשמיע צליל התראה כללי (כי אין פרטני לאיש קשר ב-S8...) כבר בשלב הזה.

טוב, ככה וככה, משלם אותו הדבר, ומגיע לך גם מוצר בעסקה הזו. סבבה, מאז מהפיכת כחלון הם נותנים גם מוצר יחד עם השירות ממילא ברוב המקרים. נשמע הגיוני, נכון?

לא. אותו המחיר, כולל מוצר? ממה הם מרוויחים שם בדיוק (יש הסבר מפורט בהמשך)?

מנורת אזהרה שנייה הייתה אמורה להידלק. בצבעים שונים, אולטרה-בהיר. נשארה כבוייה משום מה.

הציעו לי שעון 'טיליגנטי שאין לי מה לעשות איתו או אזניות אלחוטיות, שדווקא יש לי מה לעשות איתם. אז בחרתי בהן. סבבה, מתאים לפעילות הספורטיבית שאני מבצע לאחרונה.

חתימות וכל זה, סבבה. זהו, נגמר. שמח וטוב לב יצאתי לדרכי, בלי לבדוק את הטפסים שחתמתי עליהם במקום.

אני אדיוט.

היום בבוקר, אחת הנוריות אזהרה נדלקו לי. החלטתי לבדוק כמה נפח גלישה יש לי בחבילה החדשה, דבר שלא עלה בשיחה עם הנציגה.

מה שגיליתי היה כדקלמן:

1) החבילה שקיבלתי הינה משונמכת לעומת מה שהיה קודם- אותן דקות והודעות, אך חבילת גלישה של 5 ג'יגה במקום 15. יש לציין שבמחיר הנ"ל, החבילה מכילה כיום 30 ג'יגה.

2) המחיר שאני משלם על האוזניות הינו מעל 1000 ש"ח (!), כשבחנות שלהם האזניות עולות 799 (!!) ובזאפ ניתן למצוא אותן דרך איביי (משהו חדש כנראה) במחיר של כ-350 ש"ח (!!!!!!).

אין לי כרגע מה לעשות, החבילה של האזניות נפתחה ובדקתי את המוצר. אין לי איך להחזיר את זה מבחינה חוקית.

הדרך היותר זולה לשנות את החבילה היא לשלם את הקנס מעבר תכנית שלהם ולשים לב שהתכנית לא נגמרת עליך בהפתעה עם המחיר הגבוה יותר, כך יש לך גם נפח גלישה גבוה יותר (לא קריטי עבורי, לא מגיע ל-1 ג'יגה בחודש קשה, אבל אני חריג מסתבר).

בשום שלב לא אמרו לי מה המחיר הסופי שאני משלם, אלא רק את גובה התשלום החודשי עבור המוצר ועבור החבילה.

לא אמרו לי בשום שלב שנפח הגלישה שלי יירד.

יכולות השיווק של הנציגים ראויות לשבח, על כך שלא נדלקה לי שום נורה כשהייתי שם. ואני כבר נחשב ל"מנוסה" בתחום הזה. מתבייש שזה עבד עליי.

למה אני מספר לכם את זה? כדי שלא יפלו עוד אנשים בפח הזה, מנסה לחסוך לכם את התענוג.:arrow:

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שאסור להתפתות למתנות חינם שלהם זה ידוע.

וחוץ מזה, למה להתחבר לפרטנר ולא למותג הבית שלהם 012?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברווז, לא רק אצל חברות הסלולאר.

בשום מקום לא חותמים על ניירת בלי לקרוא את הכל בנוחות ובזמנך הפנוי. מי שמסרב להשאיר לי העתק של ההסכם לקריאה בזמני החושי מקבל אוטומטית תשובה שלילית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לקנות מכשיר דרך ספק סלולרי זה כזה... תחילת שנות האלפיים (הכנס נעימה של קומדי סטור)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברווז, האזהרות ידועות כבר 15 שנה.

לא קונים מכשיר בחברת הסלולר! אתה משלם עשרות אחוזים יותר.

לא קונים שום מכשיר באופן ספונטני בלי בחינת התאמה לצרכים וסקר שוק. נכון לכל תחום ולכל חנות (פיזית או וירטואלית), לא רק לסלולאר.

לא חותמים על חוזה בלי לקרוא אותו. מינימום לקרוא את התקציר שחברת הסלולר מחייבת לספק לך.

דבר אחרון - חברות הסלולר דווקא משפרות תנאים, בגלל הדרישה והתחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לפני מהפכת כחלון שכולם קנו חבילות עם טלפון ודקות - אני העדפתי לרכוש את המכשיר שלי בנפרד.

מחברת הסלולר אני קונה שירותי סלולר בלבד. ושלא יתנו לי את זה עם שום מתנות או הפתעות.

סים קארד ותוכנית שיחות/גלישה.

פורסם

וחוץ מזה, למה להתחבר לפרטנר ולא למותג הבית שלהם 012?

יחסית לזוועה, מרוצה ולא מעוניין להחליף.

בשום מקום לא חותמים על ניירת בלי לקרוא את הכל בנוחות ובזמנך הפנוי. מי שמסרב להשאיר לי העתק של ההסכם לקריאה בזמני החושי מקבל אוטומטית תשובה שלילית.

ידוע. ועדיין, איך שהוא, כל ההגנות האלו שלי נעקפו.

לקנות מכשיר דרך ספק סלולרי זה כזה... תחילת שנות האלפיים (הכנס נעימה של קומדי סטור)

לא קניתי! קיבלתי "במתנה"! :cry::shock::roll:

לא קונים שום מכשיר באופן ספונטני בלי בחינת התאמה לצרכים וסקר שוק. נכון לכל תחום ולכל חנות (פיזית או וירטואלית), לא רק לסלולאר.

לא חותמים על חוזה בלי לקרוא אותו. מינימום לקרוא את התקציר שחברת הסלולר מחייבת לספק לך.

מסכים לחלוטין. לא יודע מה קרה לי שנפלתי ככה, איך הם סובבו אותי בלי שהסימני אזהרה יידלקו ומה בדיוק קרה לי פה. הייתי צריך להגיד שייתנו לי את הפרטים ואבדוק את זה לעומק, וזהו, במקום להסכים לשינוי לא מתוכנן במעמד ההגעה שלי לשם. גם תכנית סלולרית זה מוצר, שיש לבחון לעומק לפני שרוכשים.

יצאתי לאבנה.

פעם, הייתי אומר, שייקח אותם האופל. רוב האנשים לא הבינו את הכוונה שלי. אז היום אני אומר, שייקח אותם המן. עדיין לא מבינים אותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז ידידי, כולנו עושים שטויות למרות שאנחנו יודעים שזו שטות. הפעם היה תורך.

פורסם

זה שכר לימוד.

הכי כואב זה שהם עושים את זה לקשישים

מכיר זוג קשישים שקיבלו מתנה 2 סטרימרים ושילמו עליהם 4200 שקל במתנה.

מה קשיש אמור לעשות עם סטרימר כשבכלל אין לו מושג מה זה אינטרנט?

הם פתחו את האריזות רק כדי להבין מה המתנה, הם גילו בפנים "גולם" שחור עם כמה כבלים שאין להם בכלל מושג מה תפקיד ה"סטרימר", לאן זה מתחבר ומה בעצם המתנה.

אורנג בזמנו מצידם לא הסכימו לבטל את העסקה כשהוטחו בהם כל האשמות המרמה בנושא כי האריזות נפתחו...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פעם, הייתי אומר, שייקח אותם האופל. רוב האנשים לא הבינו את הכוונה שלי. אז היום אני אומר, שייקח אותם המן. עדיין לא מבינים אותי.

שייקח אותם פורד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל עוד גולן טלקום קיימים, לא אחזור לחברות הישנות בחיים. הבטחתי את זה לעצמי ביום שעברתי לגולן אחרי שהייתי לקוח של פרטנר 12-13 שנים בהם עשקו אותי והם לא הסכימו לבוא לקראתי בכלל (הייתי מוכן להישאר ולשלם קצת יותר מלגולן). להיות לקוח של אחת החברות הישנות זה לפעול להחזרת המצב לקדמותו. גם עבור שנה חינם לא עובר לזבלים האלה.

פורסם
בשום שלב לא אמרו לי מה המחיר הסופי שאני משלם, אלא רק את גובה התשלום החודשי עבור המוצר ועבור החבילה.

כאן קבור הכלב - אם לא ביצעת את פעולת הכפל בעצמך, לא יודע כמה לקרוא חוזה שלם ומסועף היה מציל אותך מעוגמת הנפש...

הנה סיפור מארה״ב: רציתי צמד פלאפונים עבורי ועבור אשתי, פרסמו מבצע BOGO עבור אייפון (Buy One Get One "free").

המבצעים האלו בד״כ כוללים חוזה מול חברת הסלולר וקנס יציאה, אבל שני אייפונים במחיר אחד? יאללה נשמע טוב.

הלכנו לחנות, שם הסבירו לנו את תנאי המבצע: נקבל שני אייפונים, וזיכוי בכל חודש עבור אחד מהם.

נשמע טוב!

התחילו להסביר את התוכנית: 60$ לחודש לכל קו + תשלום חודשי עבור אייפון אחד (כי על השני נקבל זיכוי), על פני 36 חודשים. כיום אנחנו משלמים קצת פחות (40$), אבל תוספת סמלית ויש אייפון, מה רע?

המבצעים האלו, רק בשביל שתבינו, *עפים* בארה״ב. כל פעם שיש BOGO אנשים עטים על החנויות, ודה פקטו שמענו על המבצע דרך חבר ישראלי שרכש בעצמו והרגיש שעשה את עסקת המאה כי קיבל אייפון חינם ($1000 זה לא צחוק).

אז מה הפואנטה? איפה הטריק?

כאמור - כיום אנחנו משלמים 40$ לקו, קרי הפרש אפקטיבי של 40$ בחודש (20 כפול 2). כאשר מכפילים ב36 חודשים מקבלים ... $1440. אשכרה יקר יותר מהאייפון שקיבלנו ב״חינם״.

מי שמתמקד במיקרו ומתעלם מהמאקרו, עלול לשלם מחיר כבד. זה נכון בפלאפונים כמו ברכב כמו במשכנתא. תוספת סמלית לתשלום חודשי הפרוסה ע״פ זמן רחב, נסכמת. לצערי את הדברים המאוד ברורים-מאליהם (לכאורה) לא מלמדים / מדגישים מספיק, וכך אנשים נופלים במלכודות דבש. באסה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין ארוחות חינם ואף אחד לא יתן אייפון במתנה.

מבחינתי זו עסקת תשלומים ואני בודק אם האשראי יקר או זול ואם זול אז מה המציר הלא ממוני שאני משלם עליו ואז מחליט.

• תוכן חדש...