Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבא שלי מנוי ליס רק בגלל חבילת ערוצי הספורט שהם נותנים,

הוא טוען שמשדרים את כל המשחקי כדורגל החשובים באיכות טובה וזה כל מה שחשוב לו(משלם כ-250 בחודש ליס),

הוא טוען שניסה לצפות ברשת כמה פעמים ותמיד נתקל בבעיה למצוא אתר שמקרין בכלל את המשחקים האלה וגם אם כן האיכות בדרך כלל לא טובה ויש בעיות בשידור.

האם קיים תחליף בשבילו כגון אתר אחד שמשדר את כל המשחקים החשובים? אפילו בעלות חודשית.

תודה לעוזרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה שאתה מחפש זה torrent tv ru

אני שנים עם הפתרון הזה, יש את כל ה NTV Match Football 1/2/3/Arena/TV (בערך 7 ערוצים) + setanta sport הכל ב1080P

והכי חשוב בלי טעויות של יורם ארבל ובילבולי שכל של שגיא כהן

מה שצריך זה חיבור טוב לרשת של 40 מגה ומעלה

יש להם באתר הסבר על סוגי הפלטפורמות שבהם ניתן להשתמש

בפן האנושי, תלוי באביך כמה הוא מסתגל לטכנולוגיה, למשל אבא שלי לא אהב את הפתרון ולא הצליח להבין למה צריך באפר על כל ערוץ שהוא מעביר ולכן פסל את זה די מהר (נשאר עדיין ביס...)

פורסם

קיים קושי בהסתגלות לממשק "מסובך", הוא רוצה נוחות כמה שניתן.

הראה לו את הפתרונות המוצעים ואחזור עם תובנות.

תודה רבה.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!

אבא שלי ניסה להשתמש ב-http://livetv.sx/enx/ והוא לא מרוצה, טוען שיש פרסומות כל כמה דקות.

יש אפשרות לאתר בתשלום שיספק את הסחורה כראוי?

תודה.

• תוכן חדש...