Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה זה אומר?

חוסר מודעות או שבויי ליסינג ( שקונים את הכי זול ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קראת את כל הניסוי או רק את השורה התחתונה?

בניסוי הזה בדקו בלימה חרום במהירות של 70MPH שזה 112 קמ"ש.

ה 20 מטר הבדל הם בכביש רטוב, בכביש יבש כמעט ואין הבדל.

בכלל הניסוי הזה בוצע בשנת 2010 ... האם אתה מאמין שמשהו משנת 2010 נשאר אותו דבר היום?

החברות הגרמניות כבר עברו לייצר בטורקיה ובסין על מנת להוריד עלויות.

והחברות הסיניות ? האם אתה לא מאמין שהם השתפרו ב 8 שנים ? כלכלת סין צומחת ב 7% לשנה?

קודם כל חג שמח,

כן אני מאמין שיש דברים ובמיוחד דגמים של צמיגים שלא השתנו מאז 2010 וראייה לכך שהדגמים שנבדקו עדיין ניתנים לרכישה כעת.

חברות סיניות - חלק השתפר וצצו מלא אחרות עם שמות חדשים ומחודשים שממש לא כדאי להתקרב.

את הכתבה קראתי וגם ציינתי שביבש המרחקים של העצירה קרובים וברטוב ההבדלים משמעותיים ביותר.

אני מבין שאיתך זה לדבר לקיר, יש לך החלטה שלקחת ואני מקווה שלא תעמוד במבחן כי במיוחד בעיר בעצירות שילד למשל קופץ תצטרך את מרחק העצירה שלא יהיה לך.

כלכלת סין צומחת ב 7% - אז מציפים את השוק בצמיגי זבל לאנשים "פראיירים" שמוכנים לקחת סיכון.

מה שתחליט תעשה, אני לא הולך להגיב כאן אליך ולנסות לשנות את דעתך יותר כי אתה פשוט לא מוכן לקבל דברים בסיסיים.

קובי

:-)

פורסם

למי שקונה צמיגים סיניים ללא מודעות - לא סבבה אבל מובן

למי שקונה צמיגים סינים למרות שהוא מודע לכך שהם עוצרים פחות טוב, במיוחד ברטוב, אולי שווה גם לשחרר טיפה חלק מהברגים בגלגל בשביל להוסיף עוד קצת ריגוש...

פורסם
קודם כל חג שמח,

כן אני מאמין שיש דברים ובמיוחד דגמים של צמיגים שלא השתנו מאז 2010 וראייה לכך שהדגמים שנבדקו עדיין ניתנים לרכישה כעת.

חברות סיניות - חלק השתפר וצצו מלא אחרות עם שמות חדשים ומחודשים שממש לא כדאי להתקרב.

את הכתבה קראתי וגם ציינתי שביבש המרחקים של העצירה קרובים וברטוב ההבדלים משמעותיים ביותר.

אני מבין שאיתך זה לדבר לקיר, יש לך החלטה שלקחת ואני מקווה שלא תעמוד במבחן כי במיוחד בעיר בעצירות שילד למשל קופץ תצטרך את מרחק העצירה שלא יהיה לך.

כלכלת סין צומחת ב 7% - אז מציפים את השוק בצמיגי זבל לאנשים "פראיירים" שמוכנים לקחת סיכון.

מה שתחליט תעשה, אני לא הולך להגיב כאן אליך ולנסות לשנות את דעתך יותר כי אתה פשוט לא מוכן לקבל דברים בסיסיים.

חג שמח לכולם,

הוצאת קצת קיטור, וזה בסדר.

שים לב שאני הגבתי רק תגובה אחת (זאת השנייה) ואתה ענית לי כאילו כבר נערך דיון ארוך איתי.

לצערנו החיים מלאים פשרות, כולנו רוצים להיות , צעירים , עשירים , בריאים ויפים..

לפעמים הפשרות הן על 200 ש"ח וכמה סנטימטרים במרחק בלימה.

לפעמים מתפשרים על שמן יורול במקום מוביל 1, או רפידות וצלחות קצת זולות יותר.

לפעמים נוסעים ברכב שנת 2015 במקום 2018 עם מערכות אקטיביות

לפעמים ברכב מיני במקום ברכב מנהלים

לפעמים אוכלים לחם מקמח לבן ולא מקמח מלא

לפעמים אוכלים ירקות ופירות מהסופר ולא אורגני לא מרוסס.

לפעמים חיים בתל אביב עם זיהום אויר ורמות קרינה גבוהות לא בגליל באיזור לא צפוף

לפעמים בוחרים לרכוש גלאי מהירות ולטוס על 150 קמ"ש ולא לנוסע במהירות החוקית

לפעמים שממש סוער וגשום (יש יום או יומיים כאלה בשנה) בוחרים לנסוע לעבודה ולא להרגיש לא טוב

בקיצור גם בצמיגים יש מבחר עצום .. החל מסינים 4 ב 600 ש"ח (ולמי שיש כרטיס נטען של חבר מקבל אותם ב 4 ב 480 ש"ח).

ואפילו לרכב היקר שלי יש 4 צמיגים ב 6,000 ש"ח..

מה מרחק העצירה הגדול יותר?

רכב קל ב 80 קמ"ש עם צמיגים סינים ביום גשום.

רכב קצת כבד יותר עם צמיגים מותגים ב 100 קמ"ש ביום גשום.

פורסם

מה מרחק העצירה הגדול יותר?

רכב קל ב 80 קמ"ש עם צמיגים סינים ביום גשום.

רכב קצת כבד יותר עם צמיגים מותגים ב 100 קמ"ש ביום גשום.

בלי דוגמאות ספציפיות זה קצת חסר משמעות, אבל זה בטח יוצא גבולי לכאן או לכאן. ההבדל בין צמיגים מיצרן עלום ליצרן מוכר ומכובד יכולים להגיע לאזור ה-40%, שזה קרוב לגידול במרחק העצירה שאמור להיגרם מהעלאת המהירות ב-20%.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

הצמיגים הסיניים לדעתי יותר טובים מצמיגים סיניים מלפני 8 שנים או 10 שנים או יותר אם כל הכבוד גם למפעל שמייצר לחברה סינית עלומת שם יש תקנים שלדעתי הם צריכים לעמוד בהם זה לא שוק פרוע בכל זאת מרכיבים אותם על רכבים שנוסעים בהם אנשים..ויש תקנות בטיחות מסוימות.

כל הרעש שנעשה פה על צמיגים סיניים מאוד מוגזמת בסך הכול מניסיון הם עושים את העבודה , רכבים שגרתיים ובסיסיים לא צריכים צמיגים של 2000 שקל , אין לזה צורך זה יעזור אולי ברמה הפסיכולוגית , כל הכתבות והמבחנים שמבצעים לפי מה שהביאו כאן הם לא בתוקף כבר 9 שנים העולם התקדם קצת וגם התקנים , וכל מה שהם מראים זה מבחנים במצבי קיצון ותנאי דרך מאוד קשים , בארץ המזג אוויר מאוד יבש ויש לכך השפעה מאוד קטנה , מניסיון כמו שאמרתי אני נוסע וגם עוד רכב שנמצאים עליו צמיגים כמעט שנתיים , הצמיגים מצוינים הרכב יציב אין חוסר שליטה מספקים מאוד ואין איתם שום בעיה נסיעה חלקה ושקטה ביחס לרכב כמובן.

אז כל ההפחדות והמבחנים שאולי מראים ביוטיוב או בכתבות זה גם סוג אני מאמין של כתבות ממוסחרות כדי לעלות את הערך של הצמיגים של המותגים.

(דרך אגב דרגת צמיג שקניתי שהוא סיני מגיע בדרגה C גם בגשם וברעש. שמעליו זה דרגת B ואז A אז הדרגה שקניתי לדעתי בכלל לא נמוכה)

עריכה אחרונה על ידי RANSAR
פורסם

כמו כמה לפניך בשרשור גם אתה רשמת גיבוב של דברים שאין להן טיפת אחיזה במציאות.

השרשור ננעל, חבל על המקום שהוא תופס על עמוס השרת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...