Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש ג'ק 3 טון איכותי ומחיר שפוי(עד 800 שקל), עדיפות לאחד עם פרופיל נמוך.

ו2 בוקים להעמיד את הרכב עם נעילה כפולה.

מריפרוף באינטרנט ראיתי או חברות מוזרות או מחיר מוזר.

אשמח לקבל המלצה למקום שמתמחה בדברים האלה ולא מוכר אותם ככה על הגל ואז הם גם מביאים איזה חברה הזויה במחיר הזוי, עדיפות לאיזור הדרום למרות שאין לי בעיה להגיע גם לשאר חלקי הארץ.

אשמח לעזרה והמלצות:-D

פורסם

אני קונה כלי עבודה וציוד אצל "ל.כ כלים וציוד" שברח' תקומה 10 א.ת א רמלה,

טל' 08-9247777.

הם חנות ענקית לכלי עבודה וציוד למוסכים, תעשיה, החובב הביתי וכו'.

בברכה - רפי לין

פורסם (נערך)

יש לך את החנות www.justmotor.co.il שגם שם ניתן למצוא דברי רכב, נמצאים ברחובות.

כמו כן, אפשר להזמין דרכו כמעט הכל, כל עוד אתה יודע מה אתה רוצה או שיש לך תיאור מוצר, הוא יזמין לך.

אני עושה שימוש בזוג בוקים של 3 טון + פין ביטחון עבה, אלו בוקים של חברה:

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%91%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-3-%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99--%D7%A4%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%91%D7%98%D7%97%D7%94-kasco

בנוסף, אני עובד עם ג'ק הידראולי רגיל גם כן שהמחירים שלהם נעים בין ~170-200 שקלים.

אתה תמיד יכול להתקשר או להזמין ציוד יותר מתקדם ויקר, השאלה אם יש צורך.

מה שאני תמיד עושה, מעלה את הרכב על זוג הבוקים עם פין האבטחה + הג'ק בצד אחד יחד עם הבוק, כך אני מבטח את עצמי פי 3 ממה שצריך.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

אם אתה רוצה יש לי טלפון של סוכן גקים בכל הגדלים שאצלו אני מזמין. לקחץי ממנו גק חדש כמו של הפנצריות שמרים את הרכב ל גובה של סביב החצי מטר בלי לשבור גב ובלי כלום. ידית ארוכה שמחוברת קבוע להרמה קלה. גק מדהים אם תרצה אתן לך טלפון שלו.

פורסם
יש לך את החנות www.justmotor.co.il שגם שם ניתן למצוא דברי רכב, נמצאים ברחובות.

כמו כן, אפשר להזמין דרכו כמעט הכל, כל עוד אתה יודע מה אתה רוצה או שיש לך תיאור מוצר, הוא יזמין לך.

אני עושה שימוש בזוג בוקים של 3 טון + פין ביטחון עבה, אלו בוקים של חברה:

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%91%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-3-%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99--%D7%A4%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%91%D7%98%D7%97%D7%94-kasco

בנוסף, אני עובד עם ג'ק הידראולי רגיל גם כן שהמחירים שלהם נעים בין ~170-200 שקלים.

אתה תמיד יכול להתקשר או להזמין ציוד יותר מתקדם ויקר, השאלה אם יש צורך.

מה שאני תמיד עושה, מעלה את הרכב על זוג הבוקים עם פין האבטחה + הג'ק בצד אחד יחד עם הבוק, כך אני מבטח את עצמי פי 3 ממה שצריך.

אני מעדיף 3 טון כי הם יותר רציניים ומגיעים עם ידית ארוכה יותר ויותר נוחה וממה שהבנתי ג'קים של 2 טון בדר"כ לא מחזיקים לאורך זמן, אשמח לדעת איך ההלחמה של הבוקים האלה כי זאת גם חברת מדבקה לא מוכרת.

אם אתה רוצה יש לי טלפון של סוכן גקים בכל הגדלים שאצלו אני מזמין. לקחץי ממנו גק חדש כמו של הפנצריות שמרים את הרכב ל גובה של סביב החצי מטר בלי לשבור גב ובלי כלום. ידית ארוכה שמחוברת קבוע להרמה קלה. גק מדהים אם תרצה אתן לך טלפון שלו.

אשמח אם תשלח לי בפרטי, זה ג'ק כמו שאני מחפש כמה עלה לך אחד כזה?

פורסם
עלה לי כ 700 שח. תשאיר לי וואטס אפ שלך בפרטי גם אשלח לך תמונה שלו.

שלח לי גם תמונה שלו ;) שתוכל

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אומנם זה מוגדר ג'ק 2 טון אבל הוא מקצועי של פנצ'ריות, מרים את רכב כבד גבוה מאוד ובקלות.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?683776-%D7%92-%D7%A7-%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם בוקים של 2 טון מעניינים אותך, הזמנתי לעצמי את הזוג הזה באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B074QZP4S6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_image?ie=UTF8&psc=1

זוג בפחות מ100 שקל, משלוח חינם בהזמנה מעל 49 דולר. בארץ בוק אחד עם פין נעילה כפול קשה למצוא במחיר כזה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...