Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.0tsi style Vs New ibiza fr pro

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מתלבט מאד בין 2 הרכבים הנל

האיביזה יותר מאובזרת מה שגורם לי לחשוב לכיוון השאלה אם יש הבדל בין נוחות הנסיעה , רעשי רוח , מתלים יציבות וכו ..

תודה על העזרה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

^^^ למה?

האם תקלה נקודתית ברכב ספציפי משליכה על הכלל?

פות״ש, עשה נסיעת מבחן בשתיהן. כנראה שזה יחסוך לך את מרבית הלבטים.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
תמתין קצת שהבחור יחזור עם אבחנה

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5616745

פוסט לא רלוונטי לשאלתי

^^^ למה?

האם תקלה נקודתית ברכב ספציפי משליכה על הכלל?

פות״ש, עשה נסיעת מבחן בשתיהן. כנראה שזה יחסוך לך את מרבית הלבטים.

אין לי כלכך זמן לערוך נסיעת מבחן לצערי זאת הזמנה דרך החברה וצריך להחליט

בגדול 2 הרכבים מגיעים עם אותו המנוע

האיביזה מאובזרת יותר בהכל כולל התוספות של הבטיחות וכו אך מגיעה עם 6 כריות אוויר לעומת 7 בלאון

בלאון יותר גדולה בגאזגדול יותר ומרווחת השאלה העיקרית האם יש הבדלים בנסיעה ששווה יותר לקחת את הלאון בגללם (הלאון יותר זולה בכ6000 שח )

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
זו בליסינג ? חוזה מסתיים ?

בגלל זה הלחץ ?

כן בליסינג צריך להחליט :/

פורסם (נערך)

אני חושב שבאיביזה החישוק הוא 18" ברמת האבזור הזו. אם הלאון מגיעה עם חישוק קטן יותר ( 16"?) אז הלאון תהיה יותר "רכה" יותר על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אני חושב שבאיביזה החישוק הוא 18" ברמת האבזור הזו. אם הלאון מגיעה עם חישוק קטן יותר ( 16"?) אז הלאון תהיה יותר "רכה" יותר על הכביש.

17 אינץ .

השאלה מבחינת איכות בידוד רעשים ספיגת מהמורות בכביש איכות חומרים וכו הלאון נחשבת יותר איכותית ? או שההבדל הוא בעיקר בגודל הרכב

פורסם

הלאון יותר איכותית מעצם העובדה שהיא קטגוריה אחת מעל. כל יצרן מבדל את המוצרים שלו בהתאם לקטגוריה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הלאון יותר שקטה ויותר נוחה, בוודאי בגרסת הליטר עם חישוקי 16 אינץ' לעומת 17 באיביזה.

עם זאת, האיביזה החדשה עשתה צעד משמעותי קדימה בתחום נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים. אם אבזור קורץ לך יותר מהכל אז היא לא תהיה בחירה רעה. אבזור הבטיחות באיביזה הוא יתרון משמעותי על הלאון שמסתפקת רק במובילאיי.

• תוכן חדש...