Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחרונה שמתי לב שמדי פעם כאשר אני עוצר בצומת האוטו מתחיל ״לקפוץ״ כאילו מישהו מטלטל אותו קדימה אחורה בחוזקה, בזמן שזה קרה לי ניסיתי לעביר ל- N ול- P ושום דבר לא עזר, רק התנעה של האוטו מחדש פתרה את זה. זה לא משהו קבוע שקורה כל הזמן אלא פעם ב10-15 התנעות (ניחוש פרוע). לא בטוח אבל נראה לי שלא הייתה קפיצה של טורים.

מדובר במאזדה 2, שנת 2009 דגם dynamic

למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות ?

תודה לכל העוזרים :-)

עריכה אחרונה על ידי tomas_k
פורסם (נערך)

מאזדה 2 החדשה? אני יכול להעיד שאני חווה תופעה של טלטלות ביונדאי איוניק לאחר הגעה לעצירה מוחלטת. בהתחלה חשבתי שאני הוזה, עד שזה אומת עם עוד בעלים של איוניק והגענו למסקנה שזו ככל הנראה התנהגות טבעית של מערכת הבלימה ברכב (ששונה מהותית מזו שמצויה ברכב בנזין רגיל).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
מאזדה 2 החדשה? אני יכול להעיד שאני חווה תופעה של טלטלות ביונדאי איוניק לאחר הגעה לעצירה מוחלטת. בהתחלה חשבתי שאני הוזה, עד שזה אומת עם עוד בעלים של איוניק והגענו למסקנה שזו ככל הנראה התנהגות טבעית של מערכת הבלימה ברכב (ששונה מהותית מזו שמצויה ברכב בנזין רגיל).

סליחה, שכחתי לציין את שנת רכב, זה לא המאזדה החדשה. המאזדה שנת 2009.

התופעה התחילה לי לפניי כחודש וחוויתי אותה רק פעמים בודדות בתקופה הזאת.

וזה לא רעידות שהייתי חושב שהן תקינות, אני מרגיש כאילו האוטו יתהפך מהטלטול :)

פורסם

בהנחה שהסל"ד לא יציב כשהתופעה מתרחשת, הייתי מתחיל מניקוי יסודי של בית המצערת+ניתוק מינוס.

• תוכן חדש...