Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבסיס - התרעת מרחק ובלימה אוטונומית, התראה על סטייה מנתיב, זיהוי תמרורים ואורות אדפטיבים.

טקנה מוסיפה זיהוי רכב חוצה מאחור, התראה על רכב בשטח מת , התראת עייפות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, תודה לעונים.

ראשית העיצוב של הנירו לא רע בכלל לדעתי אבל הוא אינו בר השוואה לספורטאז' (שגם הוא לא ניחן בשיק אירופאי...).

נירו 2018 מגיעה עם כניסה והתנעה ללא מפתח ועם מולטימדיה, שבניגוד לשנה שעברה (5" מונו), לא מביישת את הסטנדרט (7" צבעוני עם האפליקציות הנכונות).

בבירור קצר שעשיתי ישנן הנחות קצת יותר טובות בשבוע הקרוב.

ברור שרכישת רכב חדש לא יכול להיות כלכלי במובן של רווח (אלא אם כן רכשתי מכונית אקזוטית נדירה...). שאלתי הייתה האם רכישה של רכב היברידי יוביל לחיסכון בעלויות מול הספורטאז' בגלל הנסועה השנתית הנמוכה. נראה שדעתכם היא שכן.

פורסם

מעבר לחיסכון בדלק, יהיה לך חיסכון גם בהחלפת מערכת הבלמים (רפידות וצלחות) בגלל שהבלימה ברכב היברידי טוענת את הסוללה ופחות משתמשת ברפידות.

פורסם

העולם צועד אל עבר רכבים חשמליים ויותר ידידותיים לסביבה זה נכון בהחלט, אני לא יודע אם עשית עליהם נסיעת מבחן או לא אבל ממליץ לך לעשות כדי להרגיש 2 הרכבים. אני אישית הייתי הולך על הנירו בגלל שהיא יותר חסכונית וגם יש לה מערכות בטיחות כמו הספורטאז'.

פורסם

אם אני לא טועה לנירו יש יותר מערכות בטיחות מהספורטאז'.

ידוע למישהו מה המחיר של הנירו בימי מכירות האלו? מה המבצע?

פורסם

ביצעתי היום נסיעת מבחן (הרכב מיועד לאבי).

קודם כל לעניין המחיר-130900+אגרות (פחות עניין אותי,סה"כ רציתי להרגיש את הרכב).

חסרונות:

*רכב המבחן בן שנה + ועבר כ-30000 ק"מ (לא קלים אני מניח),אבל פנים הרכב נראה כרכב ליסינג ממוצע,העור על ההגה כבר לא נראה כשהיה.

*הבלימה מעט מוזרה אבל אני מניח,שזה הרגיש כך משום שאני לא רגיל לרכבים היברידיים.

*רעשי דרך! זה המינוס הגדול ביותר שמצאתי ברכב,לא יצא לי לנהוג בכביש מהיר,אבל כבר בנסיעה במהירות של כ-80 קמ"ש נשמעים רעשים (משווה לסיוויק האצ'בק 2013 שיש במשפחה).

היתרונות:

*מערכות בטיחות מקוריות- עובדות לא רע,הנסיעה לא הייתה ארוכה,אבל ממה שיצא לי לחוות סה"כ בסדר.

*אין צורך בשום התקנה מקומית ומבחינתי זה דיל ברייקר,ניתן לקבל את הרכב AS IS סוף פסוק (הביטוח שלנו לא דורש כלום).

אני מניח שמה שהפריע לי זה מאוד סובייקטיבי ואולי אבי ואנשים אחרים זה לא ירגישו את מה שהפריע לי ובכל זאת ולמרות החסרונות לדעתי זאת הקנייה הכי "נכונה" כרכב משפחתי.

מעבר לכך הרכב מאובזר לא רע בכלל,מרווח בפנים,תא מטען נח עם פתח הטענה רחב,ניתן גם לומר שהעיצוב די "אנמי" (לי אישית לא מפריע) וגם לא מרגיש ממש "ג'יפון" ,אולי מעט יותר גבוה מרכב רגיל.

פורסם

על איזו חברת ביטוח דברת?

הסוכן שלנו טוען שבפניקס ובמנורה לא ניתן בלי איתוראן.

מה לגבי צבע? על מה הלכת?

פורסם
אומנם קצר אבל אחלה סקירה , אין ספק בכלל שמדובר ברכב עם תמורה גבוהה למחיר , תתחדשו .

עוד לא בטוח,אבל תודה :-)

אישית אני חושב שזו טעות,עיקר הנסיעה שלו היא מעלה אדומים-ירושלים לבד או מקסימום עם אדם אחד נוסף.

לדעתי הקניה החכמה והנכונה תהיה יאריס היברידית,אבל לך תתווכח,רוצה "ג'יפון" וזהו.

הקניה מיותרת בדיוק כמו הסיוויק של אמא,את כמות הפעמים שישבו במושב האחורי ניתן לספור על יד אחת.

בשורה התחתונה זה מה שהוא רוצה,כנראה מאותה הסיבה יש לי אופנוע,שהביטוח שלו לשנה עולה כמו ואף יותר משני רכבים ממוצעים ואני משתמש בו רק לפנאי בסופ"ש..

פורסם
על איזו חברת ביטוח דברת?

הסוכן שלנו טוען שבפניקס ובמנורה לא ניתן בלי איתוראן.

מה לגבי צבע? על מה הלכת?

נבדק מול סוכן ביטוח,אם תרצה שלח לי הודעה בפרטי ועביר לך פרטים.

כפי שאמרתי אנחנו עדיין בשלבי גישוש,אבל לפי הבנתי פחות או יותר כל הצבעים במלאי למעט "לבן פנינה" וגם הוא יגיע במשלוח הבא בעוד חודש.

פורסם
ביצעתי היום נסיעת מבחן (הרכב מיועד לאבי).

קודם כל לעניין המחיר-130900+אגרות (פחות עניין אותי,סה"כ רציתי להרגיש את הרכב).

זה המחיר שהנירו נמכר בכל ימי המכירות של קיה חדש עכשיו, אין פה שום חידוש

פורסם
זה המחיר שהנירו נמכר בכל ימי המכירות של קיה חדש עכשיו, אין פה שום חידוש

אכן מודע לזה,לכן לא התייחסתי סוכן שניסה להפעיל עלי את קסמי ה-"המבצע רק עד יום שישי,אח"כ לא יהיה" ו"לא היה מחיר כזה אז כדאי לך לשריין",הגעתי נטו לעשות נסיעה קצרה ברכב ולנסות להבין על מה מדובר.

• תוכן חדש...