Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטוח מקיף כולל ביטוח צד ג' אבל לא כולל ביטוח חובה שאותו משלמים בנפרד. עלויות הביטוח תלויות בפרטים שלך - גיל, עבר ביטוחי (נקי, לא נקי), מקום מגורים וכן הלאה. לנהג מעל גיל 24 אני מעריך שביטוח החובה יהיה כ-1800 ש"ח והמקיף כנראה באיזור ה-3000+ (ללנטיס יש ביטוח יקר יחסית)

הכי טוב תעשה אם תפנה לכמה סוכני ביטוח ותבקש מחירים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרשו לי להתעלק על האשכול.

בימים אלו נגמר לי הנהג החדש (מזל טוב ענקי לי! שנתיים מאחורי ההגה). התקשרתי לסוכן הביטוח על מנת להוזיל את הפוליסה - הרי אני יותר לא נהג חדש. אז סוכן הביטוח אמר לי שאין הבדל בין ביטוח מקיף לנהג חדש וצעיר לבין ביטוח לנהג חדש או צעיר. ז"א שזה שנגמר לי הנהג חדש, לא נתן לי שום הוזלה בביטוח המקיף ! האם זה יתכן, האם זה הגיוני ? :bigcry:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

בחברה שאני מבוטח אצלה המחיר כן מופחת ב 50%.

אני לא יודע איך זה אצל חברות אחרות, אבל בחברה אחרת שביררתי אצלם, גם שם היה תקף הקטע של ההוזלה...

!AWDSOME

פורסם

לאחרונה הגיעו אלי תשלומי ביטוח חובה וצד ג' (לסובארו DL שנת 79) לאחר ששילמתי לסוכן את מבוקשו התברר לי ששילמתי את היקר ביותר (כ 700 שקלים יותר מהסקר של משרד התחבורה). ומסיבה זו חשבתי לעזוב את סוכן הביטוח שלי. לאחר שפגעו לי ברכב מקדימה ולאחר חודש מאחור וראיתי את המאמצים של הסוכן שלי לפצות אותי ולהתרוצץ ע"מ להשיג לי פיצוי. העדפתי להישאר אצל הסוכן וכך התברר לי שעדיף לשלם יותר ולישון בראש שקט. ולא לשלם זול ולהיתרוצץ ולהפוך את העולם כדי להשיג את מבוקשי שכידוע הזול הוא היקר.

כתובת האתר מופיע בדפים הישנים של פורום רכבי האספנות .

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אוקיי, ובהנחה שסוכנות הביטוח שלי אומרת: אכלת אותה, אי אפשר לעשות לך יותר זול

האם כדאי לי לבטל את פוליסת הביטוח המקיף אצלה, ולעבור לסוכן ביטוח מתחרה שיעשה את זה זול יותר? האם זה הרבה בירוקרטיה וטירטורים?

(בכדי לסבר את האוזן, הרכב הוא של אבא שלי, ולאבא שלי יש ביטוח מקיף עליו, אני לא מוכלל בביטוח ועכשיו אני רוצה להיות)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

לגבי הביטוח חובה, חובה להשוות באתר הזהhttp://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

כי סוכנים לא תמיד בדיוק מנסים להשיג עבורך את הזול ביותר.

לא לדבר עם סוכנים לפני שעיינתם באתר הזה!!

ללחוץ על "הפעלת המחשבון" למטה, למלאת סוג רכב וסוג נהגים, ואתם רואים השוואה מחירי ביטוח חובה, שלא ירמו אתכם!

פורסם

לאוניד - בחברות הביטוח אין דבר כזה "נהג חדש" כמו לפי החוק, כלומר שנתיים ומעלה עם רישיון. בחברות הביטוח יש "כל נהג מגיל 17", "כל נהג מגיל 21" ו-"כל נהג מגיל 24". כאשר הראשון הוא היקר ביותר ומאפשר לכל נהג לנהוג על הרכב, השני היווה אצלי לפחות הוזלה של כמה עשרות אחוזים והשלישי עוד הוזלה של כמה עשרות אחוזים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לאוניד - בחברות הביטוח אין דבר כזה "נהג חדש" כמו לפי החוק, כלומר שנתיים ומעלה עם רישיון. בחברות הביטוח יש "כל נהג מגיל 17", "כל נהג מגיל 21" ו-"כל נהג מגיל 24". כאשר הראשון הוא היקר ביותר ומאפשר לכל נהג לנהוג על הרכב, השני היווה אצלי לפחות הוזלה של כמה עשרות אחוזים והשלישי עוד הוזלה של כמה עשרות אחוזים.

רוני

לחברות הביטוח יש דווקא מושג של "נהג חדש" - אלו שאני מכיר לפחות, מגדירות אותו כנהג עם פחות משנה רשיון (בניגוד להגדרת משרד הרישוי)

כלומר, הביטוח הכי יקר הוא לכל נהג (מגיל 17 מן הסתם, כולל נהג חדש), הדרגה היותר זולה היא "מגיל 21 עם לפחות שנה וותק (כלומר כבר לא "חדש")", והדרגה העוד-יותר-זולה היא מגיל 24, וגם כן עם שנה וותק.

אני מכיר מישהי בת 22 שהוציאה רשיון לא מזמן - היא מחוייבת בביטוח הכי יקר כי היא נהגת חדשה. לאחר שנה היא תעבור לקטגוריה הבאה כמובן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...