Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרה 1 , 118i - 3 צילינדרים 1.5 טורבו - מי נהג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התנסתי.

אגיד בעדינות שמנוע הזה לא ממש מכבד את הסמל שבחזית המכונית, וב.מ.וו היא בראש ובראשונה יצרנית מנועים.

הביצועים סבירים ואפילו למעלה מזה, אופי הפעולה והצליל ממש לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני נהגתי 24 שעות על X1 עם מנוע ה1.5 ליטר. זריז יעיל ודי עדיף על 2.0 ליטר אטמוספרים.

ללא וויברציות או רמז ל מנוע 3 ציל'. מומנט חביב מכלום סלד, קצת עצל ביציאה מהמקום וצריך

לספור עד 2 שיצא מהמקום (קטע מעצבן). חוץ מזה להתנהלות יום יומית הוא בסדר גמור.

אבל מרגע שרוצים קצת יותר, הוא לא מגיש את הסחורה הנכונה. אי אפשר להנות מהשלדות הטובות

שעליהן הוא יושב, הן יכולות וצריכות עוד. נהג שאוהב לנהוג ולקבל קצת יותר מהשילדה , חייב משהו

עם יותר מ 200 סוסים לפחות (גם בשילדה של סדרה 1).

פורסם

לא חושב. גם 320i (או 320d במקומות בהם היא נמכרת עם המנוע המצוין הזה) עם פחות מ200 סוסים מהנה ביותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני אישית לא אהבתי את סדרה 3 ומנוע 1.5 ליטרו135 סוסיו, גם עם מנוע ה 2.0 ליטר ו184 סוסיו,

היה לי גבולי מאוד, השלדה מאוד כיפית ומהנה הרבה יותר מרכבים אחרים.

אבל חסר לי מנוע ומתחת ל200 סוסים,סורי אותי היא לא מהנה.

והסדרה 1 עם 1.5 ליטר 3 ציל', גם אותי לא מעניינת, זו דעתי האישית... לא מכבדת את השלדה ולא

מהנה כלל.

הרשמים שלי הם בעיקר על מנוע ה1.5 ליטר שהבנתי מרושם שירשור, שהוא זה המדובר ועליו כיוונתי ורשמתי.

פורסם

חבר'ה מדובר על תחליף ל320i משנת 2008.

לא חיית מירוצים,אלא רק כרכב יומיומי מהנה יחסית .

יש עליה תג מחיר שנשמע טוב לרכב - רציתי לברר האם אכן כן.

136,000+ רישוי לרכב 0 ק"מ מליסינג .

נניח שעבורי יצא אחריי הכל 122,300 האם אופציה טובה?

תודה מראש.

פורסם

אני נסעתי 4 שעות על 318 בעלת המנוע המדובר והרשמים שלי דומים לאלה של מיק הגדול לצרכים שלך נשמעת יופי של רכישה.

פורסם

בדיוק בת משפחה רכשה את הרכב הנ"ל אז עשיתי נסיעת מבחן קטנה שבוע שעבר, ה 118i חדשה (סוף 2017), בהחלט רכב נחמד מאוד, רק חסרים דברים שכנראה קשורים לרמת גימור כגון פנסי לד ומראות מתקפלות אוטומטית וכו', המנוע חזק ועושה את העבודה אמנם יש שיהוק קטן בהורדת הדוושה ואיתה ההילוך, אבל יש את הרושם שהשילוב בין המנוע והגיר עובדים בצורה פלואנטית וטובה, בסה"כ 136 כ"ס כמדומני אבל לא רע ולא מרגיש חלש מדי.

בידוד רעשים טוב, מתא המנוע אין כל כך רעש כי הסאונד שיוצא מהמנוע דיי אנמי, איכות חלקים נראית טוב ונעימה למגע, המסך הגדול בדשבורד מצויין לדעתי, המנוע הנ"ל הוא 3 צילינדרים? גז במקום בניוטרל והרכב קצת קופץ ימינה / שמאלה (כשהרכב חונה), אבל במהלך נסיעה או ברמזורים הדבר לא קורה ולא מורגש כלל.

הבעיה זו המחיר, 180 אלף ש"ח זה הגזמה. אם ב 122 אל"ש אתה יכול להשיג אותה, נשמע לא רע בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני אישית לא אהבתי את סדרה 3 ומנוע 1.5 ליטרו135 סוסיו, גם עם מנוע ה 2.0 ליטר ו184 סוסיו,

היה לי גבולי מאוד, השלדה מאוד כיפית ומהנה הרבה יותר מרכבים אחרים.

אבל חסר לי מנוע ומתחת ל200 סוסים,סורי אותי היא לא מהנה

תכלס גם אם ההספק היה עולה ל200, לא ה16 סוסים הנוספים הם אלא שהיו עושים את ההבדל, או גורמים לרכב להיות מהנה בעינך פתאום, אלא אם כן העניין פסיכולוגי (פחות מ200 כ״ס זה חלש מדי וכו׳)

בין 184 או 200 כ״ס ההבדל היה זניח. בין 184

ו252 (ב330) זה כבר מורגש.

אגב (וזה תקף לכל רכבי ב.מ.וו) ההספקים בפועל לרוב גבוהים מהמוצהרים.

פורסם

בבסיסה ה3 מכונה מרשימה מאוד , מאוזנת חדה וכבדה מעט , אז הייתי מתמקד בה יותר

מסידרה 1. מנוע 1.5 אינו מספק את הסחורה ולא מאתגר את השילדה בשום מצב (מאוד חלש).

זוהי מתכונת לנהיגה מהירה, מדויקת,בטוחה ולא מאתגרת.

robertf , מנועי ה2.0 ליטר לא מזיזים לשילדה(סדרה 3) מתחת ל200 כס, הנהיגה, צפויה, מדוייקת,

בטוחה מאוד ואיננה מאתגרת (אותי) ואיננה מעניינת (שוב אותי כנהג), מעל 200 220 (בערך) השלדה

יותר תוססת ומעניינת ואפשרי לנהוג בה עם דוושת הגז ואותי זה מתחיל לעניין קצת יותר , כי השלדה

נהדרת (זה על קצה המזלג, שלי לפחות).

• תוכן חדש...