Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט חוזר כעבור יותר משבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הייתי בטסט לרכב ביום שלישי שעבר ונכשלתי על ABS,

כרגע הזמינו לי משאבת ABS, החלק עדיין לא הגיע ונתנו לי שבוע לסדר את התקלה,

יום שלישי מתקרב בעוד יומיים ועדיין החלק לא הגיע, ולא רואה אותו באופק,

מה אני עושה? אסור לי לעבור את השבוע לתיקון הליקויים שנתנו לי עד ה6.2.18

מה עושים במצב כזה

פורסם

אפשר לגשת עם הטפסים לאותו מכון טסטים, למשרד ולאמור לפקידה שלא הספקת לסיים את התיקונים. היא תתן הארכה לעוד שבוע.

פורסם

האם מועד הטסט כבר הגיע - או יש עוד זמן?

אם לא הגיע מועד הטסט - אין בעיה כי רשיון הרכב עדיין בתקוף, ואז תבוא כשיהיה מתוקן ותעבור בדיקה שוב.

אם תוקף הרשיון הקודם פג, תגיע למכון הרישוי ותבקש הארכה נוטספת של שבוע - יחתימו לך כאילו נכשלת שוב ויהיה לך עוד שבוע. יתכן שההליך יעלה לך 19 ש"ח כאילו עברת מסלול ונכשלת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• אחראי פורום
פורסם

הייתי ממליץ לצרף הצהרה או טופס הזמנה מהמוסך שאכן יש חלק בדרך.

לי קרה פעם שנכשלתי על צמיגים והיה בעייתי למצוא במידה, הבוחן אמר שאחרי השבוע הארכה אצטרך להוציא אישור תנועה זמני ממשרד הרישוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לקבל אישור תנועה זמני יותר פשוט מלקבל הצהרה על חלק שבדרך...אישור תנועה זמני זה תהליך סטנדרטי שניתן ללא שאלות.

הצהרה לא בטוח שתעשה רושם על מישהו, זה לא מסמך רשמי.

פורסם
אפשר לגשת עם הטפסים לאותו מכון טסטים, למשרד ולאמור לפקידה שלא הספקת לסיים את התיקונים. היא תתן הארכה לעוד שבוע.

האם מועד הטסט כבר הגיע - או יש עוד זמן?

אם לא הגיע מועד הטסט - אין בעיה כי רשיון הרכב עדיין בתקוף, ואז תבוא כשיהיה מתוקן ותעבור בדיקה שוב.

אם תוקף הרשיון הקודם פג, תגיע למכון הרישוי ותבקש הארכה נוטספת של שבוע - יחתימו לך כאילו נכשלת שוב ויהיה לך עוד שבוע. יתכן שההליך יעלה לך 19 ש"ח כאילו עברת מסלול ונכשלת.

הייתי ממליץ לצרף הצהרה או טופס הזמנה מהמוסך שאכן יש חלק בדרך.

לי קרה פעם שנכשלתי על צמיגים והיה בעייתי למצוא במידה, הבוחן אמר שאחרי השבוע הארכה אצטרך להוציא אישור תנועה זמני ממשרד הרישוי.

הטסט שעשיתי נמצא בתל אביב דינמומטר ואני גר ביבנה, קצת בעייתי לנסוע שוב ולחזור,

בקיצור אני לא יכול לקבל ארכה בטלפון?

פורסם
הטסט שעשיתי נמצא בתל אביב דינמומטר ואני גר ביבנה, קצת בעייתי לנסוע שוב ולחזור,

בקיצור אני לא יכול לקבל ארכה בטלפון?

לא - אתה צריך חותמת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• אחראי פורום
פורסם
לקבל אישור תנועה זמני יותר פשוט מלקבל הצהרה על חלק שבדרך...אישור תנועה זמני זה תהליך סטנדרטי שניתן ללא שאלות.

הצהרה לא בטוח שתעשה רושם על מישהו, זה לא מסמך רשמי.

בגלל שיש לי גם אספנות ונדרשתי לא מעט לאישורים כאלה, פיתחתי מומחיות בנושא.

לפקידי משרד הרישוי אין "אמת" אחת. כל אחד מהם אומר לך משהו אחר.

פקיד אחד ייתן לך הארכה לתאריך מסויים גם כמה ימים קדימה, פקיד אחר ייתן לך רק החל מהרגע או מקסימום ממחר,

אחד ייתן לך גם שניים ברצף ואחד יגיד לך שאין מצב. הכל מניסיון אישי.

פורסם
בגלל שיש לי גם אספנות ונדרשתי לא מעט לאישורים כאלה, פיתחתי מומחיות בנושא.

לפקידי משרד הרישוי אין "אמת" אחת. כל אחד מהם אומר לך משהו אחר.

פקיד אחד ייתן לך הארכה לתאריך מסויים גם כמה ימים קדימה, פקיד אחר ייתן לך רק החל מהרגע או מקסימום ממחר,

אחד ייתן לך גם שניים ברצף ואחד יגיד לך שאין מצב. הכל מניסיון אישי.

יש אפשרות להגיד למוסך שיוציא קבלה על נגיד החלפת חלק אחר של ABS או ניקוי או משהו שיתן קבלה ואישור למכון טסט?

כי הנורה ABS נכבתה לי שעה אחרי הטסט שנכשלתי

• אחראי פורום
פורסם

כשהבאתי קבלות על עניינים שקל לבדוק מחדש (צמיגים, יוניט אור ברקס), לא התעקשו על קבלה.

על נורת ABS לדעתי יתעקשו לראות הוכחת תיקון.

פורסם

^

אני חושב שהסעיפים שהזכרת לא מצריכים אישור תקינות ממוסך מורשה (בניגוד לחלקי ברקס עצמו או היגוי).

לדעתי ABS כן מצריך אישור כזה.

האם אפשר להיות "יצירתיים"?

אתה לא מצפה לתשובה רצינית בפורום, נכון?

פורסם

זמן שנותנים לתיקון הליקויים הוא שבוע. במהלך אותו שבוע אפשר לנסוע עם האוטו לצורך תיקונים גם אם נגמר תוקף הטסט של השנה הקודמת.

תוקף הבדיקה עצמה, אם לא עברת אותה - חודש.

מה הכוונה: נניח ניגשתי ונכשלתי על צמיגים שחוקים. במהלך השבוע שאחרי הבדיקה אני יכול לחזור עם צמיגים חדשים, יסתכלו רק על הצמיגים ואם הם תקינים יעבירו. גם אם חזרתי אחרי שבועיים יסתכלו רק על הצמיגים. רק שלא חוקי לנסוע עם הרכב בשבוע השני אם לא ביקשתי הארכה. אבל מכון רישוי לא מתעניין בזה. כנ"ל אחרי 3 ו 4 שבועות.

אם לא חזרתי במשך חודש, מגיע אחרי 5 שבועות - תוקף הבדיקה הקודמת נגמר.

אני צריך לעשות את כל הטסט מחדש כולל תשלום מלא מחדש. אחרי חודש אפשרי גם במכון רישוי אחר.

במהל החודש הראשן חייב לחזור למכון רישוי בו התחלתי את הטסט.

פורסם

בשביל מה צריך לחזור על כל הבדיקה שנעשתה לפני שבוע?

בודקים רק את מה שנפסל ותוקן.

בגלל זה טסט חוזר עולה 20 ש"ח ולא 100.

• תוכן חדש...