Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה , השבוע קניתי ביום ראשון שרייד 92 מנוע 1300 ידנית...

רשמתי קודם שמילאו כבר ברכב דלק 95 ולא ידעתי אם להמשיך בסוג דלק הזה או לעבור ל96 כפי שמומלץ ע"י היצרן... בסוף מילאתי 96 חצי מיכל, לא יודע אם זה טעות או לא......

יש לי הרגשה שההילוך השני קצר מדי , כלומר המנוע צועק ב30 קמ"ש בערך ואני צריך להחליף

ההילוכים לא נכנסים הכי חלק למקום (ההילוך הראשון והשני בעיקר) ולפעמים הם נכנסים ממש חלק.. השלישי והרביעי , החמישי והרברס לא עושים בעיות בכלל..

כשאני עוזב את הגז לפעמים הרכב מגמגם וגם שאני נותן גז לפעמים (אבל הרבה פחות), זה קורה בד"כ בהילוכים ראשון ושני ...

המנוע נשמע שמתאמץ אך אני לא יודע איך מנוע של שרייד אמור להיות , אני יודע שרכב לא רועד כמו רכבים אחרים שראיתי , הרכב לא מעשן בכלל , לא עשן שחור ולא לבן...

את הרכב קניתי לאחר שבדקתי כבר 15 רכבים לפניו אצל המוסכניק שלי וכל רכב הוא קטל מיידית , את זה הוא אמר לי שכדאי לקנות למרות שיש כמה דברים קטנים כמו:

נזילת מחזיר שמן קידמי

צינור מעל פילטר שמן

מחזיר שמן ציריה ימנית

מיסב גיר ציריה

נזילות מנוע בין בלוק

הוא אמר לי שזה דבר לא בעייתים ושהאוטו סוחב טוב...

בקיצור , או שאני זה הבעייה בגלל שזה הרכב החדש שלי ואני רוצה שהכל יהיה מושלם (למרות שזה רכב די ישן) או שהחלפת הדלק לא הייתה טובה , או שזה באמת ככה... עיזרו לי..

פורסם

זאת הבעייה שלי , אני פרפקציוניסט :)

מי שיקנה את האוטו הזה לפניי יהיה בהלם

חלק מהסיבות שלקח לי גם כ"כ הרבה זמן לקנות רכב זה גם בגלל החיצוניות שלו

מה שלי יש ממש נראה טוב חוץ מ-2 עיקומים קלים ביותר

700 שקל אצל מוסך / פחח מורשה הבנתי שהאוטו נראה מושלם.

פורסם

קח אותו למוסך תתקן את הדברים וזהו. ממה שאמרת הדברים הם בעיות קטנות, לא נשמע משהו רציני של אלפי שקלים, גג מאות.

לי למשל יש 121 (מאזדה) ובמהירות 80 ל-90 הטורים פשוט עולים עד ל-5 ונשארים ככה במשך איזה דקה אפילו יותר עד שהמצברוח של האוטו משתנה וזה יורד ל-3. זה תמיד היה ככה באוטו ולא הציק לי וגם לא לאוטו... יש דברים חסרי משמעות שלא צריך לייחס להם מי יודע מה חשיבות.

ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
קח אותו למוסך תתקן את הדברים וזהו. ממה שאמרת הדברים הם בעיות קטנות, לא נשמע משהו רציני של אלפי שקלים, גג מאות.

לי למשל יש 121 (מאזדה) ובמהירות 80 ל-90 הטורים פשוט עולים עד ל-5 ונשארים ככה במשך איזה דקה אפילו יותר עד שהמצברוח של האוטו משתנה וזה יורד ל-3. זה תמיד היה ככה באוטו ולא הציק לי וגם לא לאוטו... יש דברים חסרי משמעות שלא צריך לייחס להם מי יודע מה חשיבות.

ליאור.

לרכבך אין מצברוח - יש לו תקלה.

מומלץ מאד להכניסו למוסך לבדיקה, או שאתה עלול למצוא את עצמך עם מנוע בלוי מאד - וחבל.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לגבי סוג הדלק, בשרשורך הקודם נאמר לך שאכן מומלץ לתדלק אוקטן 96. כמו כן, גם בשרשור זה היה דיון על סוגיית תדלוק 96 או 95 וגם נאמר שמותר לערבבם במיכל.

כשאני עוזב את הגז לפעמים הרכב מגמגם וגם שאני נותן גז לפעמים (אבל הרבה פחות), זה קורה בד"כ בהילוכים ראשון ושני ...

ייתכן ויש לנקות/לשפץ הקרבורטור.

בנוסף, יכול להיות שהבעיה קשורה למע' ההצתה.

בנוגע להילוכים, יש לבדוק את מצב הממסרה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תמשיך לתדלק 96, זה מה שהרכב שלך צריך.

בדוק מה מצב שמן הגיר, נזילה בין מיסב הגיר/צירייה יכולה לגרום לחוסרים ולבעיות בשילוב ההילוך

אם כמות השמן תקינה,תבדוק קלאץ וקרבורטור.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...