Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אחותי קנתה מהחברה קיה סורנטו שנת 2016 EX נפח 2400 הצורה החדשה מנוע בנזין,

שנה אחרי שהרכב אצלה נדלקה נורת שמן והמדיד של השמן היה על L,

הלכו למוסך עשו על הדרך טיפול אמרו שהם רשמו את זה ואם זה נדלק שוב לחזור,

עכשיו עבר שנה ושוב נדלקה נורת שמן ושוב המדיד היה על L,

עכשיו ההתלבטות זה או ללכת למוסך ולהתלונן ולתת להם לחפש את התקלה,

או למלא שמן ולעשות טרייד אין לסורנטו החדשה ולמכור להם ככה את הרכב עם התקלה,

מה אתם ממליצים לעשות ?

עריכה אחרונה על ידי yoelb00

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

אתה לא בודק שמן פעם בחודש ? אל תחכה שהנורית תדלק. תמלא שמן כנדרש. יותר זול מטרייד. אם זה שותה יותר שמן ממה שהיצרן הגדיר : האוטו באחריות . תן למוסך לטפל בו. גם יותר זול מטרייד.

פורסם
כמה אוכל בין טיפולים או שנה או 15 אלף ק''מ?

כל 15 קילומטר בערך.

אתה לא בודק שמן פעם בחודש ? אל תחכה שהנורית תדלק. תמלא שמן כנדרש. יותר זול מטרייד. אם זה שותה יותר שמן ממה שהיצרן הגדיר : האוטו באחריות . תן למוסך לטפל בו. גם יותר זול מטרייד.

הרכב של אחותי היא לא ממש בודקת שמן בשביל זה קנתה רכב חדש, ברכב שיצא מהחברה היית בודק שמן?

ובשביל מה היא קנתה רכב חדש בשביל למלא כל חודש שמן ?

הבעיה שאם אני נותן למוסך לטפל בו ונגיד אחרי זה אני רוצה להעיף את הרכב זה יהיה בהיסטוריה שלו,

עכשיו אני יכול להעיף את הרכב לטרייד אין ולקבל עליו מחירון.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם (נערך)

אחותך שתהיה בריאה, אם חסר נוזל שמשות היא ממתינה לטיפול הבא ?

יש תחזוקה בסיסית שבעל רכב צריך לעשות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
כל 15 קילומטר בערך.

הרכב של אחותי היא לא ממש בודקת שמן בשביל זה קנתה רכב חדש, ברכב שיצא מהחברה היית בודק שמן?

ובשביל מה היא קנתה רכב חדש בשביל למלא כל חודש שמן ?

הבעיה שאם אני נותן למוסך לטפל בו ונגיד אחרי זה אני רוצה להעיף את הרכב זה יהיה בהיסטוריה שלו,

עכשיו אני יכול להעיף את הרכב לטרייד אין ולקבל עליו מחירון.

אני ממש ממש בספק אם תקבל על הרכב שלך מחירון בטרייד-אין, גם אצל היבואן.

תן ליבואן לשבור את הראש למה הרכב שורף כל כך הרבה שמן ואחרי שתקבל תשובה תחליט מה אתה עושה ולאן אתה מתקדם.

פורסם

תגיד לאחותך שתקרא את הספר נהג שמסופק עם הרכב.

שם רשום הכל.

גם קומקום חשמלי חדש מגיע עם הוראות הפעלה, אפילו שהוא חדש צריך לפני ההפעלה לבדוק שיש מספיק מים...

יש לעקוב אחרי צריכת השמן באם בגדר התקין אז אין מה לעשות המנוע צורך שמן ויש להוסיף במידת הצורך.

במידה וצריכת השמן חריגה צריך לפנות למוסך שירשמו הערה במחשב שקיימת צריכת שמן ושהרכב נמצא במעקב, כך שבמידה והאחריות תיגמר יכירו בנזק שהיה לפני פקיעת האחריות.

מי יבטיח לאחותך שברכב חדש אחר לא תהיה צריכת שמן? מה יקרה אם גם בו תהיה צריכת שמן מוגברת יותר וזה נחשב לתקין ע"פ הנחיות היצרן?

פורסם

סקופ : בספר רכב של הרבה ממכוניות פולקסוואגן רשום שצריכת ליטר שמן ל 2000 ק"מ היא תקינה.

מה זה אומר ? שלא בודקים שמן ברכב חדש ?!

תעשו לעצמכם ברגל ותבדקו מפלס שמן כל חודש.

פורסם

1. יש רכבים שצורכים שמן ויש כאלה שפחות.

2. צריכת שמן של ליטר-ליטר וחצי ב 15,000 ק"מ נשמעת לי סבירה לגמריי ואלא אם יצא איזה ריקול מהיצרן אין שום סיכוי שיתקנו משהו במנוע במסגרת האחריות. אם תפתח את ספר הרכב תראה שיש שם התייחסות של היצרן לעניין צריכת השמן, ולרוב יצרן מחשיב צריכת שמן תקינה שעומדת על ליטר ל 1,000 או 2,000 קילומטר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מה שרשום בספר רכב:

g0TE-7pgQ_q6jA5XUwem9w.png

עכשיו השאלה האם זה כסתח או שזה אמור להיות כך ?

כאילו יעזור בכלל ללכת להתלונן במוסך ?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

על פי הספר המצב שלך מעולה, אתה יכול להגיע למצב שאתה משלים 10 ליטר בשנה, זה נחשב תקין ואז אתה גם צריך לגשת לטיפול להחליף שמן.

• תוכן חדש...