Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בראבו 2011.

איך נראה לכם סה"כ? טיימינג הוחלף לפני שנה וחצי ומצבר חדש מלפני חודשיים.

ממה שאני מבין במנוע ובגיר זה כסתחים רגילים ותכלס זה בלאי רגיל ולא משהו מעבר.

ד.א, כמה עולה תיקון רפידות וצלחות?

Screenshot_20180125-030048.jpg

פורסם

מבחינת תאונות אין משהו רציני.

מה שכן את עניין הנזילות צריך לבדןק במוסך במיוחד מהבלם שרשום בגדר מסוכן- בדחיפות לבדוק.

הנפיכות בדשבורד קיימת גם בשאר רכבים כמו פיאט 500 ופונטו. זאת מחלה.

גם הצמיגים זקוקים להחלפה.

לפני סגירת מחיר תריך לבדוק את עניין הנזילות שלא יתברר כעסק יקר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מבחינת תאונות אין משהו רציני.

מה שכן את עניין הנזילות צריך לבדןק במוסך במיוחד מהבלם שרשום בגדר מסוכן- בדחיפות לבדוק.

הנפיכות בדשבורד קיימת גם בשאר רכבים כמו פיאט 500 ופונטו. זאת מחלה.

גם הצמיגים זקוקים להחלפה.

לפני סגירת מחיר תריך לבדוק את עניין הנזילות שלא יתברר כעסק יקר.

הייתי במוסך מורשה של פיאט ובדקו את זה. אמר לי שהמנוע יבש והוא לא רואה שום נזילה. טוען שמכונים מגזימים מאוד כדי להגן על עצמם מתביעות. כנל לבי הנזילה המסןכנת בבלמים. אמר שצלחות וממליץ גם רפידות להחליף אבל נזילה לא רואה. בדק את זה פעמיים כי זה חמור. אמר שבכל מקרה גם אם אקנה ותהיה בעיה זה עולה 200-300 לתקן. מה שכן אני לא יודע כמה עולה להחליף רפידות וצלחות לכל הגלגלים. לגבי הנזילה בגיר לא זוכר שהוא אמר לי משהו חמור במיוחד. ניראלי גם בלאי טבעי והגזמה של המכון. בשורה התחתונה אמר לי שהאוטו תקין רק לצפות ליישור קו בערך ב3000. כך שאני מנסה להבין מאיפה מגיע הסכום הזה אם זה בעיקר בלמים ונניח שני צמיגים קדמיים

פורסם

כי זה מורשה יבואן.

אצלי במיצובישי במורשה יבואן החלפת רפידות קידמיות עם דיסקים עלו כ 850 שקל.

לכן אם צריך 4 זה לא זול ביבואן.

בשביל כזה דבר אפשר לעשות גם במורשה רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...