Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הגיר של סיאט"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר רכב, התעניינתי גם בסיאט (כנראה ארונה).

כולם אומרים לי "הגיר של סיאט חכם אבל בעייתי, ובעיה תעלה לך 10 אלף שקלים".

זה מיתוס? זה אמת? בשביל מישהו שהוא לא נהג שודים (נהיגה סבירה - קצת עירונית קצת בינעירונית), בלי לקרוע את הכביש או את המנוע

האם זה קשור לעובדה שסיאט מציעה רק שנתיים אחריות על רכב חדש?

האם ככל שהרכב ישן יותר יש יותר סיכוי ש"הגיר של סיאט" יתקלקל (ולכן עדיף לקנות חדש מאשר ישן?)?

פורסם

חפש בפורום DSG.

זה הגיר של קונצרן פולקסווגן.

סיאט מציעה כעת הארכת אחריות בתשלום , או כמו שאני רואה את זה, הנחה על ויתור על שנה שלישית של אחריות

פורסם
חפש בפורום DSG.

זה הגיר של קונצרן פולקסווגן.

סיאט מציעה כעת הארכת אחריות בתשלום , או כמו שאני רואה את זה, הנחה על ויתור על שנה שלישית של אחריות

ידוע לי שזה DSG, של פולקסווגן. שמות לא אומר לי כלום. ואולי גם שינו דברים בדגמים של 2018

וידוע לי על ה1000 שח תוספת אחריות לשנה שלישית.

פורסם

הגיר עובר שינויים כל הזמן, האם זה אומר שנפתרו כל הבעיות? לא בהכרח.

האם הגיר יותר מורכב מגיר "אוטומטי" רגיל(פלנטרי)? יותר מורכב, האם יש בלאי שיכול לקרות שלא יקרה בגיר אוטומטי רגיל?(כמו מצמדים או מחשב גיר) - יש.

האם זה יקרה אצלך פעם ראשונה ב15,000 קילומטר ואחרי 4 חודשים או תחזיק עם רכיבים מקוריים עד 150-200 אלף קילומטר? אין לדעת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

תתרחק מזה כמו מאש!!! ,רבות דובר פה בפורום על מוח גיר שמת באופן ספונטי והחלפה שלו עולה 10K ... אם אתה רוצה ראש שקט תשקיע את כספך ביפנית חביבה ואמינה או שתרכוש סיאט עם גיר ידני.

עריכה אחרונה על ידי erez1111
פסיק ונקודה
פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

שמות אולי לא אומרים לך כלום , אבל לחיפוש כן, והוא יכול להביא לך דיונים דומים בנושא או פוסטים של תקלות בגיר הנל.

פורסם
תתרחק מזה כמו מאש!!! ,רבות דובר פה בפורום על מוח גיר שמת באופן ספונטי והחלפה שלו עולה 10K ... אם אתה רוצה ראש שקט תשקיע את כספך ביפנית חביבה ואמינה או שתרכוש סיאט עם גיר ידני.

ידני לא אופציה עבורי.

אשמח אם תציע לי יפנית חביבה ואמינה שמציעה מה שסיאט ארונה נותנת פחות או יותר (כולל בלימה אוטונומית, וזיהוי הולכי רגל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...