Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופני מותג של דקטלון BWTIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אופניים ראשונים לבת שלי שגבוה ~ 1.50

דקטלון מוכרים אופני כניסה ב 780 ש"ח, ראיתי אותם והם נראים סבירים אבל אני לא מתמצא.

מצאתי ביקורת אחת באינטרנט והם נראים שווים מבחינת value for money אבל השאלה האם הם לא

אופניים שילכו לפח אחרי שנה שנתיים?

זו הסקירה:

https://www.choosemybicycle.com/en/woc/expert-reviews/btwin-vtt-rockrider-340-orange-review

פורסם

בהנחה שהגובה של הבת שלך לא ישתנה בצורה כזאת שממילא יצטרך החלפת אופניים עוד שנתיים - אני חייב לומר משהו:

שאני הייתי ילד, וזה לא היה כזה מזמן, הטירוף שיש עכשיו סביב מותגי אופניים לא היה קיים בכזה סדר גודל.

ואופניים ב-1,000 ש"ח - של מותג מוכר (ראלי) היו נחשבים ל-וואו.

והאופניים האלו החזיקו רכיבות ארוכות בעיר של פעמיים בשבוע לפחות בלי בעיה, פרט לפנצ'ר מידי פעם.

אז אני לא חושב שאתה צריך להשתגע יותר מדי מעבר.

אם הכוונה היא רכיבה בשטח טכני, זה אולי סיפור אחר.

פורסם
בהנחה שהגובה של הבת שלך לא ישתנה בצורה כזאת שממילא יצטרך החלפת אופניים עוד שנתיים - אני חייב לומר משהו:

שאני הייתי ילד, וזה לא היה כזה מזמן, הטירוף שיש עכשיו סביב מותגי אופניים לא היה קיים בכזה סדר גודל.

ואופניים ב-1,000 ש"ח - של מותג מוכר (ראלי) היו נחשבים ל-וואו.

והאופניים האלו החזיקו רכיבות ארוכות בעיר של פעמיים בשבוע לפחות בלי בעיה, פרט לפנצ'ר מידי פעם.

אז אני לא חושב שאתה צריך להשתגע יותר מדי מעבר.

אם הכוונה היא רכיבה בשטח טכני, זה אולי סיפור אחר.

הכוונה לא לשטח טכני אלא לאופניים אמיתיים ראשונים,מקסימום שבילים לבנים ורכיבה עירונית.

פורסם

סבירים לכסף (אם מה שהבאת הוא בדיוק מה שמוכרים. הם כל הזמן משנים את ה-spec, ובאתר של דקטלון יש כבר אבזור אחר לאופניים הללו, טוב יותר). זה מה שקוראים - "אופני מדבקה".

החיסכון פה הוא על מערכת ההילוכים, שהיא עודפי ייצור של לפני 20 שנה. עדיין אין סיבה שלא תעבוד. כנ"ל לגבי הבלמים.

המתלה לא ממש יעבוד (עדיף כבר בלי, ולחסוך במשקל, אבל אופנה זו אופנה).

הבעיה הכי גדולה של האופניים היא צמיגי לא מתאימים לרכיבה בעיר/מדרכות/עפר בעליל. זה סתם מכביד.

אם תשאיר אותם בחוץ, תוך שנה-שנתיים כל הברגים יחלידו. אחרת, יהיה בסדר.

יש פה תמורה רגילה לכסף.

במדרגת המחיר הבאה אתה מוצא את מותגי הבית של היבואנים הישראלים, Rainbow, Evoke, ועוד. לדוגמא:

http://www.rosen-meents.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%9D-RAINBOW-26

מערכת ההילוכים בסיסית, אבל עדכנית (יש ידיות להחלפת הילוכים, לא grip-shift), וגם הבולם יעבוד קצת (למרות שהוא לא ממותג). הכי טוב, הצמיגים "מהירים" (קוביות קטנות).

צריך לבדוק מחיר אצל רוזן מינץ מחיר ומפרט עדכני, כי זה די משתנה.

אז אם האופניים ייצאו מהמחסן פעם בשנה - קנה זולים ושלום על ישראל.

אם הילדה רוכבת, הייתי מותח את התקציב.

אם תשמור אותם באחסנה יבשה, יהיה לך גם למכור עוד שנתיים-שלוש.

נ.ב. יש טעות באתר של רוזן, בתמונות. האופניים הצהובים טובים יותר ויקרים יותר מהאופניים האחרים, שיש תמונות שלהם. ההתייחסות שלי היתה לאופניים הצהובים, אם הם זמינים במחיר הזה. האחרים עם מנגנון היגוי מיושן ולא מומלץ בעליל.

למשל אלו:

http://www.rosen-meents.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%9D-RAINBOW-SE

פחות טובים מהאופניים של דקטלון, אבל דחפו להם גלגלים 27.5. אלו ממש לא מומלצים.

אם תרצה לעלות לתקציב של אלף ש"ח, אני מגיע לחנות אופניים בימים הקרובים, ואבדוק מה יש בפועל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הילדה כרגע כמעט לא רוכבת אבל אני מעוניין שכן תרכב (וגם אני ארכב איתה) אני יכול להעלות את התקציב ל 1000 אבל

בהתחשב בנסיבות אני לא רואה סיבה להוציא יותר מזה.

האופניים לא יחלידו בחוץ אלא ישבו במחסן.

falou אשמח לעזרה, תודה רבה.

פורסם

הסברתי מה הסיבות להוציא יותר. האבזור עדיף ויהיה יותר קל לרכוב על אופניים.

אופני טרייד-אין, יהיה קשה למצוא 26" בחנויות, זו מידה שנכחדת, אלא בסיגמנט הכי זול, ואופניים זולים לא מקבלים לטרייד בחנויות.

נכנסתי ל-YAD2, ויש את אלו במחיר טוב:

http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=14192360

פורסם

לא קונים אופני 27.5 בתקציב הזה, אין לזה יתרונות, ומקבלים אופניים עם אבזור מחורבן, כי המוכרים משחקים על זה. ברמת מחיר שלך, רק 26, ובכל מקרה לא תמצא אופניים במידה שלה שהם לא 26.

אישית, הייתי כן קונה אופניים באלפייה או משומשים (אלו שקישרתי לך מצויינים). יש רמת רכיבים שפשוט כואב לי בעיניים להסתכל על כמה פריכים הם... (למרות שאולי לא ייקרה להם כלום). ברכיבים טובים יותר אני יודע שאני לא אצטרך להתעסק איתם בכלל. בטוח. וגם עניין הצמיגים. ההבדל בקלות הדיווש בין צמיג מהיר לצמיג עם קוביות גדולות הוא לא מינורי.

• תוכן חדש...