Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לצ'יפ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהולכים לצחוק לי בפנים אבל:

שווה לי ללכת לפרילינג כדי לשפר גולף סי.אל. שנת 97? יהיה הבדל משמעותי? או הבדל כלשהו?:wink:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני מניח שהולכים לצחוק לי בפנים אבל:

שווה לי ללכת לפרילינג כדי לשפר גולף סי.אל. שנת 97? יהיה הבדל משמעותי? או הבדל כלשהו?:wink:

בלי לצחוק ומנסיון-לא שווה!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה לצחוק,זה בכלל לא מצחיק

כמובן שיהיה הבדל אבל לא משמעותי

ומבחינת עלות ותועלת זה פשוט לא שווה את זה

כלומר להשקיע יותר מאלף שקל על ,שני מאיות שנייה פחות בהאצה....

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
קשה לעשות חיפוש? הנושא הזה דובר ממש בימים האחרונים לפחות 3 פעמים.

כן אבל בכולם מדובר או על דיזל/טורבו דיזל או על מכוניות ספורטיביות פחות או יותר..

אני שואל האם שווה לעבור את התהליך במכונית שהיא בעצם לא ספורטיבית בכלל.

פורסם
כן אבל בכולם מדובר או על דיזל/טורבו דיזל או על מכוניות ספורטיביות פחות או יותר..

אני שואל האם שווה לעבור את התהליך במכונית שהיא בעצם לא ספורטיבית בכלל.

אם היית קורא את אותם הת'רדים היית מבין שההבדלים המשמעותיים בהשפעה של הצ'יפ הם בין מכוניות מוגדשות ללא מוגדשות, בלי קשר למהות הספורטיבית. כלומר - מכוניות עם טורבו מושפעות יותר משינוי התוכנה ומכוניות אטמוספריות מושפעות פחות. יכול להיות אפילו שהגולף CL שלך תושפע יותר מצ'יפ מאשר רנו קליאו ספורט, נניח, אבל עדיין ההשפעה תהיה קטנה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם היית קורא את אותם הת'רדים היית מבין שההבדלים המשמעותיים בהשפעה של הצ'יפ הם בין מכוניות מוגדשות ללא מוגדשות, בלי קשר למהות הספורטיבית. כלומר - מכוניות עם טורבו מושפעות יותר משינוי התוכנה ומכוניות אטמוספריות מושפעות פחות. יכול להיות אפילו שהגולף CL שלך תושפע יותר מצ'יפ מאשר רנו קליאו ספורט, נניח, אבל עדיין ההשפעה תהיה קטנה מאוד.

רוני

הבנתי. תודה רבה.

• תוכן חדש...