Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה:

רכב שהיד הראשונה שלו היתה ליסינג מימוני לאדם פרטי או לחברה, זה יופיע ברשיון הרכב?

אם אני הולך לקנות רכב מיד שניה של הרכב, בעלים קודמים 01, איפה אני רואה שבמקור הוא היה בליסינג מימוני?

ברישיונות אני לא רואה את זה בשום מקום.

בנוסף, לפי יצחק לוי יש הפחתה של 14% על רכב שהיה בליסינג מימוני לאדם פרטי ו 22% ברכב שהיה בליסינג מימוני לחברה.

אם זה לא מופיע ברשיון, איך אני אמור לדעת שזה העבר של הרכב?

אני יודע שאנשים הולכים לבדיקה מכנית של רכבים, בודקים משכון, אבל לכל רכב צריך ללכת להוציא הסטוריה במשרד הרישוי לפני שקונים?

פורסם

הולכים הפוך

אתה אומר לו שיש הורדה של 22%

רוצה המוכר להוכיח הפוך שיוכיח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם היד הראשונה היתה ליסינג ממוני, ברישיון הרכב צריך להיות רשום השכרה/ החכר. חברה לא מופיעה ברישיון הרכב.

כדי להוכיח שהליסינג אכן ממוני וההפחתה היא 14% מהמחירון , על המוכר להציג מסמכי רכישה מול חברת ליסינג בו רשום שהרכב נרכש עם 0 קילומטרים, או תאריך הבעלות של המוכר קרובה מאוד לתאריך עליה לכביש.

אם לא רשום שום דבר בסעיף המקוריות, בעל הרכב יכול להוציא בעזרת כרטיס אשראי השייך לו, באחד מהרשיומטים שנמצאים בסניפי סופר פארם בפריסה ארצית, את תדפיס סוגי בעלויות - שם יהיה רשום איזה סוג היתה היד הראשונה.

ובכלל תסתכל ברישיון הרכב, ממתי המוכר הוא הבעלים שלו יחסית לתאריך עליה לכביש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם המילה השכרה / החכר מופיעה ברשיון לתמיד? גם אחרי שעבר בעלים נוספים?

איפה ברישיון זה מופיע?

חיפשתי ולא ראיתי כלום ברשיון,

פורסם

כן, אם הרכב היה בליסינג, הרישום נשאר גם לאחר החלפת הבעלות.

יש שורה "רישום מקורי". אם היא ריקה, הרכב לא מליסינג.

אבל יכול להיות בבעלות חברה בתור יד ראשונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשורה "רישום מקורי" כתוב מתי הרכב עלה לכביש ולא מוזכר החכר / השרכה / ליסינג.

האם יכול להיות שבגלל שברשיון כתוב "כפל" זה לא מופיע?

פורסם (נערך)

ברשיון מצד ימין יש שורה לתאריך רישום

מתחתיו רישום מקורי

לא רשום כלום - לא החכר ולא השכרע

בכפל לא יודע , ( ההגיון אומר שלא צריך להיות הבדל אבל לך תדע ) לכו למשרד הרישוי.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...