Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מה יכולה להיות החוליה החלשה אם לא נסגר לי המדף החשמלי בדייהו שלי?

לחיצה על כפתור הסרקולציה- יש נורה שנדלקת בכפתור.

יש ריליי בקו הזה?

יש סולונואיד ברכב הזה?! ואם כן איפה יושב?!

מדובר על דייהו נקסיה GTX 97

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

מעולם לא שמעתי את המדף נכנס לעבודה ככה שאני לא יודע להגיד לך...

האינדיקציה היחידה ששמתי לב שהמדף לא תקין זה שנכנס אויר תוך כדי נסיעה למרות שהכפתור "לחוץ" (נורית חיווי דולקת)

רעשים אין.

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

לאחר בדיקה- יש ריליי 3 רגליים בתיבת פיוזים- הוא תקין בבדיקה מול וולטימטר.

יש עוד הצעות?

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם (נערך)

לא יודע איזה ממסר בדקת מכיוון שקשה לי להאמין שקיים ממסר לסולונאיד שמפעיל את המדף. לדעתי בדקת כנראה ממסר של המפוח או של המאוורר של הרדיאטור. לא קיים ממסר של 3 רגליים ברכב :cry:

בכול מקרה הדרך הפשוטה היא לבדוק האם בזמן הפעלת כפתור סירקולציה המדף של אוויר נקי/סחרור משנה את מצבו.

בדרך כלל ניתן לראות את תנועת המדף על-ידי פירוק הטורפדו (כיסוי הפלסטיק הצמוד לשמשות) או על-ידי פירוק המפוח.

בהחלט קיים סולונאיד אשר מניע את המדף והוא כנראה מחובר ישירות למדף בצורה כולשהי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לטובת המשוגע\ת הבא\ה עם בעיה בדייהו:

אכן אין ריליי לסגירה החשמלית ואכן כל עניין המפוח ומדף האויר נמצאים מתחת לחיפוי הפלסטיק ליד השמשה. הסולונואיד נמצא יחד עם כל הבלאגן כפי שאפשר לראות בתמונה (החזקתי את המדף אויר והשחלתי מצלמה), ייתכן שהתקלה נובעת מקרע בצינור וואקום (ובכך הסולונואיד נסגר אבל המדף לא זז), ייתכן והזרוע תפוסה (הזזה ביד הרגישה עם התנגדות מטורפת למרות לחיצות חוזרות על כפתור המדף) וצריך להסתכל ולראות שכל סביבת המדף שלמה (זה עשוי פלסטיק ואצלי ספציפית יש שבר בחלק העליון, לכן כנראה שנתפס ועכשיו הצורה לא שלמה ולכן יש בעיה).

e3d6a70a-e86e-454c-adc3-2f2dc1e7b946.jpg

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

• תוכן חדש...