Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הזמנתי כיסוי לדשבורד מאיביי בעלות של 60 שח.

עברו כבר 45 יום ועוד אין זכר למוצר מה גם שיש לי מס מעקב ורשום שאין שום מידע על המוצר.

מה עליי לעשות?

imprza new age

פורסם

הולך ל-My eBay ואז ל-Purchase History. בשורה של המוצר בוחר More Actions ומהתפריט שיופיע מקליק על Contact Seller.

בחר את האופציה שאומרת "הפריט לא הגיע" ואז עליך לכתוב למוכר הודעה לקונית בסגנון "שלום, הפריט לא הגיע". המוכר מקבל כמה ימים לפתור את הבעיה, ואחרי זה אתה יכול לבקש מ-eBay להתערב. רוב הסיכויים שאם תגיע לשם אז eBay יזכו אותך.

,

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני בדר"כ מחכה קרוב ל60 יום לפני שאני פותח תלונה, זה זמן המתנה די נורמלי בדואר ישראל.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

נצל"ש, נניח שמוכר מפרסם שהוא במיקום מסוים ואני קונה ממנו למרות שהוא יקר יותר כי המשלוח מהמיקום שלו מהיר יותר. אחר כך אני מגלה שהוא בעצם שלח ממקום אחר, וזמן המשלוח התארך.

דיספיוט, פידבק רע, לבלוע בשקט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה עליי לעשות?

תמתין. כנראה שהבעיה היא בדואר ישראל.

לרוב, המוצרים מגיעים. בכל מקרה, אתה תמיד יכול לפנות למוכר וסביר להניח שהוא יחזיר לך את הכסף.

פורסם
נצל"ש, נניח שמוכר מפרסם שהוא במיקום מסוים ואני קונה ממנו למרות שהוא יקר יותר כי המשלוח מהמיקום שלו מהיר יותר. אחר כך אני מגלה שהוא בעצם שלח ממקום אחר, וזמן המשלוח התארך.

דיספיוט, פידבק רע, לבלוע בשקט?

עומד בצפי ההגעה כפי שכתוב במכירה ?

כן בולע את זה. לא ? דיספיוט.

ואם זה מגיע ביום האחרון , נותן פידבק ניטרלי.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בגלל שהיה את בלאק פראיידיי באמצע.

סבלנות

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...