Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס A45 AMG - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=3]כמעט-400 סוסים על מרכב של משפחתית ממוצעת, במחיר של קצת פחות מ-400 אלף ₪. מרצדס A45 הגיעה למבחן מהיר למדי. [/h]%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1%20A45%202017-13.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהימה ביותר!

תודה על המבחן והסקירה המעולה.

רק מה הקטע עם המסך הזה באמצע הדשבורד כאילו הוא סתם תקוע על איזה מעמד?!

זו באמת הדרך הכי אלגנטית שהגרמנים האלה מצאו?

פורסם

יופי של רכב, תודה על הסקירה.

אני יודע שהיא 4 על 4, ובכל זאת איפה היא ממוקמת ביחס לפאן שהיא מספקת ביחס ללמשל קופרה ומהצד הנגדי מגאן RS?

הייתי שואל ביחס לפוקוס RS אבל בארצנו זה קצת לא רלוונטי.

2017 Type R

פורסם

נשמע כמו טיל בליסטי

תודה על הסקירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וואו. איזה כתבה ציורית ומטאפורית. ממש סיפור פורנו מחרמן. מרצדס בהחלט התחילו לייצר מכוניות מרגשות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
מהכתבה לא הבנתי שהיא מרגשת, מבינים שהיא מבצעת מאוד לא מרגשת.
למה? אם היא מוציא ממך ילד בן 18 זה לא מרגשת?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

נהגתי עליה כשעה וחצי נטו, בשילוב של נסיעה מנהלתית (כמה שאפשר לקרוא לזה מנהלתי) ונהיגה ספורטיבית בכביש מפותל.

ביחס לקטגוריה (האצ'בק) והתת-קטגוריה (הוט-האצ'), חווית הנהיגה ללא ספק מרשימה. רעשים ופיצוצים בשפע שלבד מעלים את הדופק וגורמים לצחקק, גם אם היו בוקעים מסוזוקי אלטו. האחיזה מטורפת, וכמו שנאמר בכתבה, צריך להיות מטורף כדי להגיע למגבלות שלה בכביש ציבורי. ההאצה מרשימה, אבל לא העיפה אותי, אין בה הרבה דרמה ביחס למה שדף הנתונים אומר, כנראה בגלל כמות האחיזה והעובדה שמדובר על הנעה לכל הגלגלים.

אם אתם אוהבים לנהוג מהר, בצורה שתחמיא ליכולתכם כנהגים ומבלי להיות יותר מידי מאותגרים תוך כדי, זה רכב מצויין עבורכם. אם אתם מחפשים רכב שיאתגר אתכם, שיפחיד אתכם, שילמד אתכם לנהוג נכון או שיהיה מהנה גם במהירויות שפויות, זה לא הרכב בשבילכם. אין בו מספיק תקשורת, המשקל גבוה מידי והאחיזה גבוהה מידי. למרות כל זאת, הרכב עדיין מספק מספיק דרמה בכדי להיות יותר מסתם "A קלאס, אבל מהירה יותר" (כמו שה-GTI היא בשביל הגולף הרגילה).

לגבי הפנים והחוץ, שם הרכב קצת מאכזב ביחס לתג מחיר.

העיצוב החיצוני לא מספר הרבה למי שלא מהתחום. הרבה אנשים שהוציאו 400K על רכב חדש ישמחו לספר לכולם שהרכב הזה הוא לא אותו אחד שעולה 170 אש"ח (A180), אלא חיה אחרת. כאן הרכב נכשל בפעם הראשונה.

בפנים הרכב, אני מוכרח לציין שממש הופתעתי לקבל אינטריור שנראה מיושן ופחות אטרקטיבי ממאזדה 3 חדשה, אבל ברור לי שברכבי AMG הכסף הגדול הולך לשלדה ולמנוע ולא לאנטריור ולכן קשה באמת להתלונן.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
נהגתי עליה כשעה וחצי נטו, בשילוב של נסיעה מנהלתית (כמה שאפשר לקרוא לזה מנהלתי) ונהיגה ספורטיבית בכביש מפותל.

ביחס לקטגוריה (האצ'בק) והתת-קטגוריה (הוט-האצ'), חווית הנהיגה ללא ספק מרשימה. רעשים ופיצוצים בשפע שלבד מעלים את הדופק וגורמים לצחקק, גם אם היו בוקעים מסוזוקי אלטו. האחיזה מטורפת, וכמו שנאמר בכתבה, צריך להיות מטורף כדי להגיע למגבלות שלה בכביש ציבורי. ההאצה מרשימה, אבל לא העיפה אותי, אין בה הרבה דרמה ביחס למה שדף הנתונים אומר, כנראה בגלל כמות האחיזה והעובדה שמדובר על הנעה לכל הגלגלים.

אם אתם אוהבים לנהוג מהר, בצורה שתחמיא ליכולתכם כנהגים ומבלי להיות יותר מידי מאותגרים תוך כדי, זה רכב מצויין עבורכם. אם אתם מחפשים רכב שיאתגר אתכם, שיפחיד אתכם, שילמד אתכם לנהוג נכון או שיהיה מהנה גם במהירויות שפויות, זה לא הרכב בשבילכם. אין בו מספיק תקשורת, המשקל גבוה מידי והאחיזה גבוהה מידי. למרות כל זאת, הרכב עדיין מספק מספיק דרמה בכדי להיות יותר מסתם "A קלאס, אבל מהירה יותר" (כמו שה-GTI היא בשביל הגולף הרגילה).

העיצוב החיצוני לא מספר הרבה למי שלא מהתחום. הרבה אנשים שהוציאו 400K על רכב חדש ישמחו לספר לכולם שהרכב הזה הוא לא אותו אחד שעולה 170 אש"ח (A180), אלא חיה אחרת. כאן הרכב נכשל בפעם הראשונה.

בפנים הרכב, אני מוכרח לציין שממש הופתעתי לקבל אינטריור שנראה מיושן ופחות אטרקטיבי ממאזדה 3 חדשה, אבל ברור לי שברכבי AMG הכסף הגדול הולך לשלדה ולמנוע ולא לאנטריור ולכן קשה באמת להתלונן.

ממה שאתה כותב ניתן להסיק שזה סיפור די דומה לקופרה ?

מהירה ומשעממת ? (יחסית כן?)

2017 Type R

פורסם

JEKE.E הקופרה רחוקה מלהיות משעממת.

עכברוני, זה שהיא מהירה מאוד מאוד ואוחזת לא אומר שהיא מרגשת.

זה עניין אישי, את 90 אחוז מהנהגים היא אולי תרגש בכמה צורות, אני בטוח.

רק לפי ההבנה שלי מהכתבה, וכתיבה מצויינת של בוחן שכן יש לו נסיון, אני מנוע מלהוסיף

מה אני חושב מהרכב, גם הוייפר מעלי הוסף את הפטיש וחתם לי בכל אופן את הפרק שלה.

שאלה לפבל... אך היא ביחס לקופרה?

פורסם
ממה שאתה כותב ניתן להסיק שזה סיפור די דומה לקופרה ?

מהירה ומשעממת ? (יחסית כן?)

לגבי הדור הנוכחי של הקופרה אין לי מושג, כי לא נהגתי עליו. הדור הקודם של הקופרה והדור הנוכחי של ה-GTI הרבה יותר משעממות מהמרצדס בבירור, הן משעממות בכל קנה מידה מבחינתי. אם משווים לרנו מגאן אר אס, אז המגאן יותר מהנה ומאתגרת לנהיגה מהמרצדס.

המרצדס סה״כ מהנה לנהיגה, אבל לא כמו שהעלות שלה והנתונים מרמזים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

חתיכת טיל באריזה קומפקטית.

מצד אחד איכות החומרים והעיצוב לא באים לידי ביטוי במחיר, והיא נראית כמו ה-A הפשוטה עם קיט AMG קוסמטי, אבל זה גם נותן לה יתרון "סליפרי" קטן כשלוחצים על המצערת. בא לי סיבוב :cry:

פורסם

אני שמח לשמוע שלא רק אני טוען שלמאזדה 3 יש תא נוסעים ברמה הרבה יותר גבוהה מA קלאס על שלל דגמיו וצורותיו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...