Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 270000 ביונדאי i35.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

IMG_20171112_122633.jpgהרכב הזה נוסע בעיקר בכבישי הצפון+כפרים,לעיתים דרכים משובשות. לא שימוש של כביש 6. לגבי הנוחות אני רגיש בנושא ובתחילה חשבתי שהיא לא תהיה לי נוחה- אבל איכשהו היא והגב שלי מסתדרים מצויין. לא החלפתי את הרכב כרגיל לאחר 3 שנים כי המחליפה שהציעו לי לא הייתה נוחה לי.

הפוסט הזה כמו הקודמים שכתבתי על הרכב הזה באים להצביע על אחזקת הרכב בתנאים קשים יחסית, והרכב הזה לא פחות ממדהים.

מצטט את ההודעה שכתבתי לפני שנה:

""פתחתי שרשור חדש לרגל חציית קו ה200.

הרכב שנת 2013 וטופל מיומו הראשון ביונדאי עכו.

עד היום הוחלפו שני מצברים,פעמיים רפידות אחוריות ופעם אחת קדמיות. צלחות הבלימה עדיין ללא מדרגה ובבדיקת מיקרומטר יש להם עוד מ"מ עד העובי המנינימלי. מעולם לא נתקלתי ברכב כזה ועברתי ב33 שנות הנהיגה שלי הרבה כלי רכב.

תקלה משמעותית ראשונה אירעה לפני טיפול 195 -התחיל רעש מהמיתלים הקדמיים. התקלה אובחנה כחופש במסרק הגה שהוחלף במשופץ (כ800 שח) הרעש נעלם אבל לאחר כחודש הופיע רעש אחר מהמתלים שעדיין לא נפתר.

כמה ימים לפני טיפול 210 נדלקה נורת כרית אויר-הוחלף סליל כרית אויר נהג (350 שח).

צריכת דלק בכל הנסועה הזו סביב 1-12.5.

אין אכילת שמן בין טיפולים.

בשנתיים הראשונות נשרפו כמה נורות ראשיות,בשנה האחרונה לא,לציין שאני נוסע תמיד עם אורות.

צמיגים מוחלפים כל 50K בערך,כיום על קונטי.

רעשים וקירקושים בתא הנוסעים - יש לפעמים זמזום ממוביל חגורת הבטיחות שנמצא בקורה ליד הנהג(מעצבן כי זה ליד האוזן).

לא רוצה להשמע פאנבוי אבל הרכב הראשון מהעבודה היה אי שם בשנת 88 עם אופל אסקונה 1988 ועברתי בדרך סובארו, קורולה, קרינה, אוונסיס וסקודות. אף אחת לא התקרבה לאמינות והשרידות של הקוראנית הזו. גם עלויות החלפים זולות מהקודמות(כולן טופלו במוסכים מורשי יבואן) כולן ננהגו דומה והוחלפו סביב 220-270K וכבר הרגישו זקנות בגיל הזה. כלי הרכב שבשימושי נוסעים קצת בדרכי עפר ובכבישים משובשים, לא עוברים חיים שקטים.

מבחינת רכב לנהג-רכב רגיל,אני מעדיף את האוקטביה בכל הזדמנות....""

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
פורסם

זה פשוט מדהים, הI35 לדעתי היא ההוכחה של יונדאי שאפשר להגיע לרמות אמינות גבוה במיוחד.

גיששתי קצת ביוטיוב, האוטו בסרטון עם 200 אלף מייל שהם בסביבות ה320 אלף ק''מ.

תחתית האוטו נראה שעשה 20 אלף ק''מ. יוצא מן הכלל.

https://www.youtube.com/watch?v=eVyFUbPcPsI

פורסם

חבל שהניסיון שלי עם קיה פורטה 11׳ עם אותו מנוע, שונה משלך וזה בלי לדבר על הנוחות החסרה. עד רמה שאני לא יכול להסתכל על המכוניות האלה יותר. מצד שני, לא הייתי יד ראשונה, אולי זה תלוי במי שהחזיק ברכב. הלוואי שהיה ככה.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...