Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב ושבת שלום נכנסתי היום בטעות ברכב של אחד השכנים למטה עשיתי רוורס לקראת יציאה מהחניה ובטעות נכנסתי בפגוש הימני קדמי בראשון קבענו לתקן את זה תגידו לי פלוס מינוס כמה תיקון כזה יכול לעלות ואם תוכלו תקשרו אותי לפחח מסוים באזור חולון בת ים זה בא לי בטיימינג מאוד גרוע אני ובת הזוג שלי צעירים ונלחמים על כל שקל אז אשמח אם תפנו אותי לפחח אמין ועם מינימום נזק כספי

תודה רבה מחכה לתשובה

דגם הרכב קיה פיקנטו 2012

23484607_10215112788875848_707937091_o.jpg

עריכה אחרונה על ידי Asi Garcia Knafo
תיקון שגיאות
פורסם

0537634444 קוראים לפחח משה יושב באזור התעשייה נס ציונה

מחירים הוגנים וגם יחס אישי טוב

אתה יכול לשלוח לו את התמונה לוואטצאפ ולקבל הצעת מחיר לתיקון

אני אישית סידרתי אצלו מכה שהיתה לי בכנף ומהשוואה שעשיתי עם פחחים אחרים הוא לקח הכי זול ועשה את העבודה בצורה טובה מאוד

פורסם

אם יש לך קצת ידע תוכל לסדר את זה בעצמך, מים חמים על הפגוש ולדחוף אותו מבפנים כדי להחזיר אותו לצורתו, את החלק השחור מאמין שיתפס בגלל הדנט בפגוש, ולסיום פוליש עדין.

פורסם
0537634444 קוראים לפחח משה יושב באזור התעשייה נס ציונה

מחירים הוגנים וגם יחס אישי טוב

אתה יכול לשלוח לו את התמונה לוואטצאפ ולקבל הצעת מחיר לתיקון

אני אישית סידרתי אצלו מכה שהיתה לי בכנף ומהשוואה שעשיתי עם פחחים אחרים הוא לקח הכי זול ועשה את העבודה בצורה טובה מאוד

תודה רבה יצרתי איתו קשר ושלחתי לך הודעה פרטית

• תוכן חדש...