Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סקודה ראפיד 2016 מהעבודה (1200 TSI אוטומטי).

כאשר עומדים בעליה (נניח ברמזור), גם לא תלולה מידי, עוזבים את הברקס, אחרי איזה 2 שניות, הוא מתחיל להתדרדר לאחור עד כחצי מטר או פחות ושוב נעצר. אם ממתינים, שוב מתדרדר ועוצר.

מצד אחד זה נראה אולי תקין, כי בהתחלה כפי שכתבתי לוקח איזה 2 שניות לפני ההתדרדרות, שבהם אפשר "לזנק בעליה" אבל זה מאוד מעצבן ולא נתקלתי בזה ברכבי אוטומט.

אני יודע שרכב אוטומט יכול להתדרדר, אבל רק אם העליה היא מאוד תלולה. כאן מדובר על השיפוע הכי קטן לאחור שכבר גורם לזה.

אגב, הרכב בן שנה, התקבל אצלי עם מעל 30000 ק"מ ועבר תאונה מאחור בצד שמאל, אני לא יודע בדיוק מה החומרה של הפגיעה. בסה"כ הרכב נוסע בסדר ויציב וזו הבעיה העיקרית.

חברת הליסינג אמרה שזה תקין.

מה דעתכם? בעלי ניסיון עם הרכב?

תודה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

פעילות תקינה.. ככה זה השילוב של גיר רובוטי (שמחקה את פעולת הגיר הידני) עם hill hold.

פשוט תדאג לשחרר ברקס רק כשהכביש פנוי ויכול לתת גז, גם ככה הרבה יותר בריא לגיר הוקלאצים

פורסם

אופי פעולה סטנדרטי לחלוטין של תיבה רובוטית.

יש מנגנון זינוק בעליה שמחזיק בשבילך את הברקס בזמן שאתה מעביר את הרגל לגז. שילוב הקלאץ' מתחיל רק אחרי שאתה מתחיל ללחוץ על הגז, לכן כל עוד אין לחיצה על הגז, הרכב ברמת העיקרון בניוטרל. ברגע שהרכב מתחיל להתדרדר אחורה הוא מתחיל לשלב את הקלאץ', אבל כדי לא לדומם את הרכב בגלל זריקה של הקלאץ' או להרעיד את האוטו למוות בגלל הצמדה מהירה של הקלאץ' המחשב משלב אותו לאט, מה שגורם להתדרדרות הזאת.

מנגנון הזינוק בעליה מתוכנן לתמוך במקרה הסביר, של מעבר יחסית זריז מהברקס לגז, ולא מעבר לזה. בדיוק באותה צורה שאם תפתח את הדלת ממש ממש חזק הציר עלול להישבר, כי הוא תוכנן לעמוד בעומסים מסוימים, שמעליהם ה"פעולה" שלו כושלת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תקין, אצלי במונדאו הוא מחזיק ל 3 שניות, יש גם אופציה שיישמע "ביפ" כל פעם שהמערכת פועלת. אני מאפשר את זה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...