Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יפ מתכוונן או סתם רמאות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמידי פעם אני נכנס לאי ביי ומסתכל על פריטים לרכב שלי ועלה הדבר הבא :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33597&item=7957616589&rd=1

משהו רציני או סתם בזבוז כסף ?

שמעתי על צ'יפים רגילים ושזה מוסיף כמה כוחות סוס לא משהו רציני אבל מתכוונן ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

יש לבחור פידבקים לא רעים, אז אולי בכל זאת יש בזה משהו...

בינהם פידבקים מאנשים שקנו את הצ'יפ הזה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה פתאום רמאות ?

זה מאוד סביר שב-$50 תקנה מכשיר שיגרום לאוטו שלך לעוף ... וגם מתאים לכל סוגי הרכב ... one-size-fits-all ...

אני מתפלא שהוא לא מספר את שאר העובדות הלא-פחות-חשובות על המכשיר, שהוא גם מגדיל את איבר המין, מפחית במשקל, ומייצר תזרים הכנסה חודשי קבוע, וכל זאת מבלי שתצטרך לקום מהכורסה. כל שעליך לעשות הוא לסובב את הכפתור ל-50% (לא להתלהב עם 100% כי אז המשקל שלך עלול לרדת בפתאומיות יתר).

בנוסף שים לב לאמור כאן (מצוטט במדוייק):

The Prologixx Adj. Module has been shown and tested to increase:

1/4 Mile Time

0-60 Time

אם תרצה אני יכול למכור לך ב-20% פחות מכשיר שייצרתי לבד, ויגדיל לך את הזמן 0-100 אפילו ביותר מ-5 שניות!

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

כזה בישביל סיטרואן (לפני כמה ימים מישהו כאן הביא לינק עם "מכשיר" דומה ,רק עבור סיטרואן) היה הרבה יותר יפה:roll:

• תוכן חדש...