Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה, אני עומד לרכוש רהו פלואנס דיזל 2014 הדגם המפואר (privilage) וברכב אין גג נפתח.

ראיתי שנת 2013 שיש בה גג נפתח מהחברה.

האם זה הגיוני שבדגם שאני קונה לא יהיה גג נפתח? אולי זאת סוג של תוספת בתשלום?

פורסם

הפלואנס לא שווקה בשום מקום בעולם ברמת גימור מפוארת.

בכלל, אין לרנו שום רכב מפואר, ואין מכוניות בסגמנט הזה ברמת פאר לשום יצרן.

בדוק שלא מרמים אותך, רכב מפואר בגימור עור אדום של בראבוס שמבוסס על S600, וריפוד אדום מאוטודיפו בפלואנס זה שני דברים שונים מאוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דגם privilage...לא עור אדום...זה חצי עור חצי בד בצבע שמנת

ראיתי שמפרסמים אותו הרבה

העניין הוא שבחלק ראיתי עם גג שמש שככה מגיע מהיצרן.

ומה שאני קונה אין בו גג שמש

והמסך למעלה נראה שונה מהדגם המפואר שראיתי עם הגג...

פורסם

יש privilage עם גג ויש בלי הדגם עם הגג נקרא במחירונים privilage sr ואם אני לא טועה יש הבדל של 3000 שח ביניהם לדעתי ההבדל זה רק הגג .

אחלה אוטו תתחדש.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

m3forever

פורסם

זו מכונית דיזל משפחתית ברמת אבזור

privilage.ממש לא מדובר ברכב מפואר.

מי שמטעה אותך לחשוב שהרכב הזה מפואר מנסה לרמות אותך. עם או בלי סאן רוף, הדבר הזה רחוק שנות אור מלהיות רכב מפואר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עוד שאלה קטנה, יש מתחת למערכת מקום לשים את המפתח/כרטיס, למה זה נועד?זה אמור לקרוא את המפתח למטרה מסויימת?

פורסם

ברנו יש מפתח אחד (כרטיס).

יש רכבים, בהתאם לרמת הגימור, שההנעה היא ב"חיישן קרבה" כל עוד הכרטיס נמצא בתוך הרכב, לא משנה איפה, הרכב יניע.

ויש רכבים, שצריך להכניס את הכרטיס למגירה הקטנה הזאת ליד ההילוכים, עד שלא תכניס אותו לשם הרכב לא יניע.

גם ברכבים עם חיישן קרבה, יש את המגירה הזאת למקרים שהרכב "לא קולט" את הכרטיס, או מקרה בו אתה רוצה להפעיל את הרכב במצב "מצבר", בלי מנוע, אתה פשוט מכניס את הכרטיס ומחכה.

• תוכן חדש...