Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודשים האחרונים חלה עלייה די משמעותית בצריכת הדלק של הרכב

עד לפני כחצי שנה עשיתי כ 510-570 קילומטר למיכל מלא למסלול הרגיל והיום יומי שלי (רחובות-בת ים)

כאמור, בחודשים האחרונים חלה עלייה בצריכה וכעת אני נוסע כ 430-460 קילומטרים למיכל.

לפני כחודשיים החלפתי 4 צמיגים חדשים (מישלן) ועשיתי לו טיפול 10 אלף בחלקי חילוף מקוריים.

אשמח לעצתכם בנושא , אולי יש משהו שאני צריך לבדוק או לעשות

תודה רבה

פורסם

יכול להיות בגלל המזגן ויכול גם להיות שיש תקלה אחרת כמו מסנן דלק סתום (שכדאי מאוד להחליף ב 100,000 ק"מ בהונדות הללו) או שחיישן החמצן עייף.

אם התצרוכת השתנתה רק בחודשי הקיץ בגלל הפעלת המזגן לא הייתי נלחץ אבל אם השינוי החל לפני כן,יש מקום ן להחליף מסנן דלק (שאולי סתום) ואם לא יהיה שינוי,לגשת למכון להזרקות דלק ולבצע בדיקת 4 גזים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...