Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלימן,

לוחם סימני הפיסוק.

או סתם רוצה לקרוא הודעות מבלי לקחת אויר לפני.

אז רגע....

שאני יבין....

אתה קורא את ההודעות בקול ?

תעשה טובה

אם אין לך משהו חכם להגיד - אז תשתוק...

אולי הוא קורא את זה לחבר העיוור שלו ? :?

וברצינות, ראלימן צודק! אני מאמין שכולם כאן עברו את הבגרות בלשון, ואם לא, לא צריך להיות בוגר האקדמיה ללשון כדי לדעת לכתוב (כתיבה כוללת ניקוד!)...

הראל.

לוחם למען לוחם סימני הפיסוק... :roll:

אני לא מבין מה הקטע....

זאת לא היתה פיסקה בת 2000 מילים בלי פסיקים, אלא קטע דיי קטן...

אז מה ביג דיל... אז הבחור לא שם סימני פיסוק SO WHAT ?

תעשו לי טובה, תפסיקו להתעסק כל היום בשטויות...

פורסם
המורה שלי נותן שלט רק למי שעובר טסט ראשון :|

ארגנתי משהו מחבר אבל אין לו את הדביקים האלה אז השענתי את השלט מאחורה ולפעמים הוא מתהפך בפניות מהירות :|

אבל קרה כבר ששוטר עצר אותי ואחר כך הסתכל על השלט ואמר לי לסדר אותו.

אז המורה שלך קמצן ואידיוט!

ממש חכמה, נותן שלט רק למי שעובר טסט ראשון, יענו מי שלא עובר טסט ראשון לא מגיע לו שלט כי הוא לא נהג.

פורסם

אני רוצה להבין, את השלט לא אמורים לקבל בכל מצב מהמורה? הרי משלמים אגרות בלי סוף וכמה שאני זוכר יש אגרה על הספר תאוריה ועל השלט בנוסף (השלט מגיע עם פרסומת למורה).

וחוץ מזה, תמיד הדביקים האלה נפלו לי ובסוף באמת זרקתי את זה על המגש והיו על זה עוד מלא דפים ושטויות ולא ראו את זה בכלל. לא זכור לי ששוטר פעם אמר לי על זה משהו (חוץ משוטרים במשפחה שתפסו אותי על מהירות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני רוצה להבין, את השלט לא אמורים לקבל בכל מצב מהמורה? הרי משלמים אגרות בלי סוף וכמה שאני זוכר יש אגרה על הספר תאוריה ועל השלט בנוסף (השלט מגיע עם פרסומת למורה).

וחוץ מזה, תמיד הדביקים האלה נפלו לי ובסוף באמת זרקתי את זה על המגש והיו על זה עוד מלא דפים ושטויות ולא ראו את זה בכלל. לא זכור לי ששוטר פעם אמר לי על זה משהו (חוץ משוטרים במשפחה שתפסו אותי על מהירות)

לי לא זכור ששילמתי אגרה על ספר תאוריה

אני שילמתי פיקדון שהמורה שלי החזיר לי אבל לא הייתה שום אגרה...

נראה לי שאתה טועה כי זה לא נשמע לי הגיוני לשלם אגרה אולי קניתה אותו

מהמורה ובגלל זה שילמתה עליו

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

• תוכן חדש...