Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 2.0T 2008 VS Alfa Romeo Julieta (170hp)2011 - רכב עם פלפל באיזור ה 50-70 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

כיום אני נוסע על טויוטה אוונסיס שעושה את כל מה שמצופה ממנה בתור רכב משפחתי (נשוי + 3) אבל בא לי רכב נוסף, עם פלפל, רכב לטיולים בשבת בבוקר לפני שהבנות מתעוררות, אולי להצטרף לאיזה טיול נהיגה עם חברים, או סתם לנסיעות התגרזנות פה ושם.

מעולם לא היה לי רכב "ספורטיבי" והניסיון המוטורי שלי מסתכם ב- רובר 25, סקודה פאביה, הונדה סיוויק וטויטה אוונסיס.

לאחר שקצת חפרתי הגעתי ל 2 הרכבים שבכותרת בתור המובילות (אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע).

היתרונות של האודי שהיא חזקה יותר, נראית טוב יותר חיצונית, ויותר "ספורטיבית" מהאלפא , אם יש עוד אשמח לשמוע.

האלפא מצד שני, חדשה יותר ולכן תהיה אמינה יותר (תקנו אותי אם אני טועה), יפה/איכותית יותר פנימית, אבל היא חלשה יותר ולטעמי ממש מכוערת חיצונית (לא להרוג אותי, זאת רק דעתי).

מצד שלישי ברגע שעוזבים את התיאוריה וחוזרים לעולם האמיתי, מבינים שניתן למצוא אלפא שמורה עם ק''מ נורמלי דיי בקלות, עם האאודי זה סיפור הרבה יותר מסובך כולם עם קילומטראז' בשמיים יד +4 , משופרות/"משוברות".

לכן ההתלבטות המעשית תהיה בין אודי 2007-2009, משופרת, יד רביעית עם 150 אלף ק''מ אל מול אלפא 2011 , לא משופרת יד ראשונה/שניה עם כ 70 אלף ק''מ.

עוד פרמטר חשוב הוא הסחירות, יש אופציה שאני סתם חווה את משבר גיל ה 30, לכן חשוב שהרכב יהיה סחיר כך שבמקרה ועוד חצי שנה/שנה ארצה למכור אוכל לעשות זאת יחסית בקלות בלי לאבד חצי מערך הרכב.

אשמח לשמוע את דעכם בעניין.

עריכה אחרונה על ידי Emanuel5
פורסם

אני בעלים של Audi A3 2.0 מודל 2011 - מאוד מרוצה מהרכב.

עם זאת, אין מה להשוות בין רכב עם 150 אלף ק״מ לרכב עם 70. אם אלה שתי האפשרויות, הייתי הולך על הג׳ולייטה ולו רק בגלל שהיא חדשה יותר ופחות שבורה.

לא יודע איך הסחירות של האלפא, אבל ה-Audi כנראה תמכר יותר בקלות. אני מקבל כל הזמן הצעות ברחוב ואני אפילו לא מפרסם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...