Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה למגלה רדאר ,לייזר ,גאטסו ,דבורה וכו' שמצלם גם את הדרך .עדיף חברה עם גב שאפשר לעשות עידכונים ומתאים לארץ. בסגנון איירואד ,וולנטיין או צ'יטה.

תודה מראש.

פורסם

אני לא מכיר גלאי נחשב מחול שמשלב את כל מה שאתה רוצה,גם אם כן זה יהיה מוצר צד ולא מוכר שאין לו עדכון בסיס נתונים דומה לארץ.

בגדול אני ממליץ לך לקנות את המכשירים בנפרד (אלא אם אתה מוכן לשלם 4500+ לאיירוד ולקבל ביצועים שהם בסדר ולא יותר מזה)

נגד דבורה שזה מכשיר מבוסס רדאר יש המון פתרונות- V1 ,ממליץ לך לבדוק את הדיון על היונידן R1 שפתחתי.

נגד גאטסו אפשר לקנות ציטה גם בחול ולעשות מנוי לעדכונים בארץ (יש המון למכירה ביד שנייה ,שווה להעיף מבט)

נגד לייזר - אין פתרון חוקי , רוב הגלאים יתריעו ברגע שילזרו עליך (וגם לא תמיד)אבל כנראה כבר מאוחר מידי ולשוטר יש כבר את המהירות שלך . מה שיעיל ב 100% זה משבש אבל זה לא חוקי בארץ- שיקולך

פורסם

אתה מכרת iroad עכשיו לא? הסיבה שהוא לא מספיק טוב? כי ראיתי כתבה של מיצו בדרכים עליו ונראה שהוא מכשיר טוב. או שאתה יכול לחדש לי משהו ספציפי שאני לא יודע?

פורסם (נערך)
אתה מכרת iroad עכשיו לא? הסיבה שהוא לא מספיק טוב? כי ראיתי כתבה של מיצו בדרכים עליו ונראה שהוא מכשיר טוב. או שאתה יכול לחדש לי משהו ספציפי שאני לא יודע?

איירוד גלאי מעולה . אני מוכר אותו כי אני סקרן לבדוק גלאי חדש שיצא בארהב,באופן ככלי אני אוהב גאדטים מהסוג הזה ומחליף כל תקופה.

הגלאי החדש מגלה רק דבורה ולייזר ,

האיירוד מגלה בנוסף גאטסו.

האיירוד משתלם יותר לדעתי ביד שנייה,המחיר שהיבואנים רוצים עליו גבוה מאוד .

בנושא הזה דיברתי על הקוןאטרו ,יש לו ביצועים שהם בסדר ועושים את העבןדה אבל המחיר שלו יקר לדעתי

אגב מבחינת ביצועים בגילוי דבורה וגאטסו אין הבדל בין כל סוגי האיירוד(אומת עם היצרן) יש איזה שיפור מסויים בלייזר אבל לא נראה משהו קריטי

עריכה אחרונה על ידי Krd
  • תוכן חדש...