Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 1.6 2006 התחממות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים.

היום הייתי עם אמא שלי עשינו נסיעה של משהו כמו 10-15 דקות והכל היה סבבה כרגיל חשוב לציין שהמזגן פתאום הפסיק לקרר והוציא חום,בחזרה היה מעולה היינו בלי מזגן, כשהגענו לאיזור שלנו יש עליה גדולה וקשה יחסית איך שהגענו לסוף העלייה אמא שלי אומרת לי החום עלה עד למעלה כיביתי את הרכב מהר ולא הייתה לי ברירה אמרתי לה לשבת מאחורי ההגה לשים ניוטרל ואני ידרדר את הרכב משהו כמו 50 מטר פלוס עד לחניה לפחות.

כשפתחתי את הפקק של המיכל חששתי בגלל שהרכב חם ! אבל פתחתי לאט לאט ולא קפץ כלום המיכל היה ריק לגמרי.

חיכיתי איזה שעתיים ומשהו שיתקרר לגמרי והבאתי מים אדומים חדשים מילאתי משהו כמו 2.3 ליטר והנעתי כמובן עם פקק פתוח כי אמרו לי אוליי יצא אוויר... לא יצא אוויר בכל מקרה חיכיתי שהרכב יגיע לטמפ עבודה באמצע כמו שאמור להיות ועשיתי נסיעה קטנה של 3-4 דקות ניסיתי עליה אימצתי קצת והחום נשאר תקין עצרתי פתחתי מכסה מנוע והסתכלתי על המאוורר (ונטה) וראיתי שהוא לא עובד ניסיתי להדליק מזגן על קור והמזגן עבד טוב יותר אפילו מפעם קודמת והמאוורר כן עבד. הסתכלתי וראיתי במיכל שירד קצת המים עכשיו אני לא יודע אם זה מנזילה או משהו מסוים או שפשוט היה חסר והתרמוסטט נפתח אז המים הלכו לשם מילאתי עד לקו של MAX במיכל.

חשוב לציין שהרכב מטופל בזמן והנהיגה בו היא רגועה אמא שלי נוהגת בו לא מאמצים את המנוע.

עד עכשיו החום מנוע נשאר על האמצע כמו שאמור להיות...

יש משהו נוסף שאני צריך לדעת/לבדוק עצות מסויימות ?

תודה לעוזרים !

פורסם

כנראה הלך הטרמוסטט, ואז המים חוזרים למיכל העיבוי ויוצאים מהפתח הקטן מאחורה שלו של הניקוז ואז לא נשארים יותר במערכת, הרכב מתחמם, המזגן מפסיק לקרר.

בדוק בפקק של השמן מנוע שאין לך "חומוס" - מים שהגיעו לבלוק (ככה תדע שלא הלך המנוע)

לך תבדוק תרמוסטט

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני דווקא הייתי בודק מה מצב הרצועת אבזרים. אולי נקרעה ? כי אמרת שהמזגן הפסיק לקרר. אם היא כמו אצלי במאזדה 2 היא מניעה גם את משאבת המים וגם את המדחס.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם קיים חוסר בנוזל קירור גם לאחר המילוי שלך אז קיימת נזילה ואם אתה לא מאתר אותה בעיין אז יש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור. אם תרצה יש לי סט בדיקה בלחץ אתה מוזמן לבוא להישתמש בה.

פורסם
אם קיים חוסר בנוזל קירור גם לאחר המילוי שלך אז קיימת נזילה ואם אתה לא מאתר אותה בעיין אז יש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור. אם תרצה יש לי סט בדיקה בלחץ אתה מוזמן לבוא להישתמש בה.

תודה רבה לך ! לא היה לי זמן לעדכן אתמול אני וחבר בדקנו טוב טוב וראינו שיש נזילה מהמשאבת מים, ויש סדק במיכל עיבוי. בגלל זה המים נעלמים אחליף אותם מחר ואקנה גם רצועה חדשה

• תוכן חדש...