Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מגמגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטורים יציבים ? אם כן בעיית הצתה- לבדוק את מצב המצתים (אם לא הוחלפו לאחרונה להחליף רק למקורי),חוטי הצתה/סליל הצתה/מפלג - מי מהם הקיים ברכב,לוודא שתקינים.

הטורים צריכים להיות (700-850 לערך בעמידה,כאשר מדליקים צרכנים בערך 700 יציב.

אם הטורים לא יציבים-יש לבצע ניקיון יסודי לבית המצערת ולמנוע הצעדים

אם הם יציבים אך נמוכים (400-500),צריך לבדוק מתח טעינה למצבר/אלטרנטור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מפרקים אותו מצינור האוויר ומסעפת היניקה, קונים ספריי קרבורטורים, פותחים את הפרפר ומרססים עד שכל הפיח נעלם משם.

פורסם

אם הוא אמר לך לפרק את החלק כדי לנקות אותו, סביר להניח שהוא לא אמור להיות מחובר והמנוע לא אמור להיות דלוק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש לא מעט סירטונים ברשת וגם פרוייקטים פה בטכני המסבירים כיצד לבצע ניקוי מצערת בצורה יסודית. לא מרססים על מנוע עובד בשום אופן כי זה רק חאפרים עושים ואז שאתה חוזר אליהם שהבעיה לא ניפתרה הם אומרים הלכה המצערת. שולפים את צנרת האוויר ואז את המצערת כולה וכמובן מה שיושב מחובר אליה וכאשר היא בחוץ מנקים אותה הייטב כולל את תעלות האויר. האם תופעת הגימגום החלה ביום בהיר אחד? ידוע לך מה מצב הפלאגים? מתי נעשה טיפול לאחרונה? איך הסחיבה של הרכב?

פורסם

בנוסף לניקוי מצערת הייתי בודק גם את מצב הפלאגים וחוטי ההצתה. גש לבעל ידע בתחום בתוך כמה דקות הוא ייתן לך את האיבחון הנכון והמדוייק ביותר. האקסנט הוא הרכב הפשוט ביותר לתחזוקה ודיאגנוסטיקה. אם יש ברשותך את הכלים הבסיסיים ביותר תוכל גם בעצמך לבדוק מה מצב הפלאגים ולבצע ניקוי יסודי למצערת. אם אין לך כלים אתה מוזמן לבוא להשאיל ממני.

• תוכן חדש...