Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

כשאני משלב להילוך רוורס [גיר רגיל] יש מין קפיצה קטנה וחריקה כאילו הדוושת קלאץ לחוצה 3/4 ואין הפרדה מלאה..מה הסיבות ,האם זה תקין ...?

הרכב פגו 205

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הקלאץ מפריד באמצע ..אין מצב שזה קלאץ בסוף חייו הוא די חדש ובדקתי אותו בשיטה הישנה והמוכרת והוא תקין.

פורסם

ניראה לי הבעיה אצלי [מרוב שהכול תפו טפו תקין ..אני מדמיין בעיות..לא אבל באמת יש קצת את בעיה שתיארתי..השאלה אם זה מזיק לגיר או למיכלול במערכת..?] מיילה..:screwy:

פורסם
לא תקין.

הייתי אומר גירוז בתיבת ההילוכים או קלאץ' בסוף חייו. אגב הקלאץ' גבוהה?נמוך?

בברכה.

שלום.

ואת הגריז איפה בדיוק למרוח בפיקה של הרגל או בביציםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!

כמה פעמים להגיד כשלא יודעים שותקים!!!

יש לבדוק תושבות מנוע. בדרך כלל בפזו' 205 כאשר התושבת התחתונה נישחקת או ניקראת

זו התופעה שתקבל אגב היא ממוקמת בצד ימין למטה ומחוברת אים המיסב של הצריה הימנית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אוקיי הבנתי אותך[אשמח אם תאמר ותסביר לי איך הדבר מתקשר פחות או יותר לתופעה ,וכמו כן במידה וזה הבעיה ככה בערך תהיה עלות הנזק..]

תודה מראש.

פורסם
אוקיי הבנתי אותך[אשמח אם תאמר ותסביר לי איך הדבר מתקשר פחות או יותר לתופעה ,וכמו כן במידה וזה הבעיה ככה בערך תהיה עלות הנזק..]

תודה מראש.

שלום.

כאשר התושבת מקולקלת בזמן שילוב הילוך אחורי המנוע מיתפתל על התושבות וגורם לבעיה.

כול זה רק השארה זה מסוג התקלות שצריך לבדוק ובטח לא ניתן בפורום לגבי מחיר עד שהרכב לא ניבדק בצורה מיקצועית אי אפשר לדעת את הנזק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם אתה מתכוון לקול החריקה כשמעבירים לרווס אז לדעתי זה שום דבר רציני.

זה ניראה כמו איזשהי בעיה בכל הפיג'ו הישנות, לי יש 205, פעם מזמן הייתה לי 309, בשתיהן יש את הקול הזה לפעמים.

חוץ מ2 אלה נסעתי על עוד כמה פיג'ו וכמעט בכולם התופעה חזרה.

פורסם

הפיתרון היעיל ביותר הוא לשלב להילוך קדמי לפני השילוב להילוך אחורי ,כך הידית תשתלב בצורה קלה וחלקה וללא חריקות.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...