Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 שעות פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. התשלום מחושב על פי נפח ברוטו של מיכל הדלק. 95 אוקטן או דיזל בהתאמה.

2. אבל הם לא מקזזים את הליטרים עימם הגיע האוטו מהמיפעל... (-:

3. זה נקרא "ערכת נהג", כי על מנת להמתיק את הגלולה, הם מצרפים לתא המטען תיק לבד ממותג ובתוכו סט כבלים איכותי להתנעת הרכב, צלון ממותג קדמי ושני צלונים ממותגים לחלונות הצד.

גם אם הרכב הגיע יבש לחלוטין זה עדין יוצא 7.5₪ לליטר..

אגב יש לכם מושג אם אפשר לבקש מהם לוותר על זה (שכחתי לשאול), לא שזה דיל ברייקר אבל זה קצת מרגיז.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל התוספות שהם מכניסים להצעת המחיר הן בבחינת ״מצליח״..

כמובן שאתה יכול להזמין את האוטו בבסיס ״ברזל״ כפי שירד מהאוניה ללא שום תוספות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
קשה לי להאמין שדחפו לך תוספות בהצעת המחיר ללא שביקשת (לא אומר שאתה משקר כמובן, אבל אולי נציג המכירות חשב אחרת).

בכל מקרה, אתה לא ילד בחנות ממתקים, תמיד אפשר (ורצוי) לקחת את הצעת המחיר ולבדוק מה באמת עלות הרכב ומה הן תוספות שאתה יכול לוותר עליהן.

אני מסכים שמעצבן לשלם על צבע מטאלי ברכב שעולה 165,000₪ אבל גם הלבן או האפור יפים, ואני דיי בטוח שאם היית מתעקש אז היית מקבל אתו בחינם.

לגבי מחיר האיתורן, זה המחיר גם בחברות אחרות, אתה יכול לבחור שלא להתקין אם חברת הביטוח שלך לא דורשת אחד כזה (לא כולן מחייבות).

כרית לטלפון זו תוספת מטופשת לחלוטין ומתומחרת בהגזמה פרועה, אבל זה כך גם במאזדה, ואם יש פראייר אז יש מי שיסכים לקחת ממנו כסף...

בסופו של דבר, הטיגואן כרגע עולה 165,000₪ ״על הכביש״ וזה זול יותר בכמעט 5,000₪ מה-CX5.

לגבי הספורטאז׳, אישית הוא לא עושה לי את זה, ואני חושב שיש הבדל גדול באיכות הרכבים, כנ״ל הטוסון.

כל התוספות שרשמתי היו בהצעת המחיר שקיבלתי מבלי שאיש המכירות ישאל אותי אם אני רוצה אותן.

ברור שניתן לוותר עליהן, לא זאת הנקודה.

בקיה מחיר הרכב 153900 = 156000 על הכביש (2100 אגרת רישוי).

איתוראן? מתנה.

צבע מיטלי? ללא עלות.

חיישני רוורס, קודנית, אינטרנט, מגלש קדמי+אחורי - חינם.

לא מנסים לדחוף לך כלום. איש המכירות אפילו לא הציע תוספות בתשלום (להיפך, רצה לתת מדרכות צד ומגיני רוח שלא רציתי!).

אז כן, הקיה אולי פחות איכותית בתא הנוסעים אבל ההבדל לא גדול כמו לפני 20 שנה.

אני חושב שאחרי מה שקורה לאנשים עם ה tsi+dsg, המחיר של הטיגואן צריך להיות נמוך משמעותית ממתחריו ממזרח כדי שימכר בכמויות משמעותיות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

הג׳אנטים של הגולף בגרסת הטרנדליין מביכים - הייתי מעדיף טאסות.

ואין לך מושג כמה קשה לנקות אותם. למרות טיפול תקופתי בווקס, אבק הבלמים מתה עליהם.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אני לא מבין את השיקול של היבואן, בכל שאר מותגי היצרן הוא מביא מכוניות עם גלגלי סגסוגת מקוריים, אז דווקא במותג הדגל להתקין גלגלים סיניים זולים ומכוערים ?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אתה לא חייב ללכת ליבואן הזה. במקרה באותם תאריכים (6-8) יש יריד מכירות של פיג'ו. כולל חבילות אבזור שקר מתנה וה 3008 עדיין תצא זולה מהטיגואן. לא חייבים לקבל רכבים עירומים.

פורסם (נערך)
נכון...

פשוט מרוב שהצעת המחיר שקיבלתי בזמנו הביאה גרמה לי לעצבים, זרקתי אותה באותו היום.

טיגואן טרנדליין שמחירו 164900 הגיע לכמעט 175000 "על הכביש" מבלי שאבקש דבר!

היו שם ערכת נהג וכרית לטלפון בלי שהנציג ישאל אותי.

היו שם גם איתוראן במחיר מופקע וצבע מיטלי (שלא ביקשתי).

גם הצעת הטרייד אין היתה מעליבה.

אז אני לא מתפלא שרכבים כמו ספורטאז', טוסון ו cx5 נמכרים בכמויות אסטרונומיות לעומת הטיגואן המהנה והמרווח מהן.

האמת, מעט תמוה בעיניי לכתוב בתור עובדה מוגמרת שהטיגואן מהנה יותר מCX5, בלי אפילו לציין שזוהי דעתך האישית.

יצא לי לנהוג על טיגואן גרסת הבסיס לראשונה לפני מספר ימים ובהתאם לתחושתי, מעבר ליכולת ההאצה היותר מהירה, לדעתי CX5 גם מהנה יותר בניהוג מהטיגואן, גם חדה יותר ממנה וגם אוחזת ומתנהלת על הכביש הרבה יותר טוב ממנה.

וזה בלי בכלל להזכיר עדיפות גבוהה יותר בפניות ואפילו בידוד הרעשים.

בעיניי, cx5 גם נראית מהותית טוב ממנה והסלון משאיר רושם ותחושה הרבה יותר יוקרתיים.

אם יחידת ההנעה של המאזדה הייתה גם עם טורבו, אז ההבדל בין המכוניות היה כלל חד משמעי, למרות שיחידת ההנעה של המאזדה כבר מוכחת כטובה ואמינה וגם נטולת התחושה הפחות נעימה שחשתי עם הטיגואן בפקק וברגע שהחניתי אותה.

עריכה אחרונה על ידי hi1983
פורסם
אני לא מבין את השיקול של היבואן, בכל שאר מותגי היצרן הוא מביא מכוניות עם גלגלי סגסוגת מקוריים, אז דווקא במותג הדגל להתקין גלגלים סיניים זולים ומכוערים ?

כמוני, גם אתה מבין שזה כסף ועוד כסף. המטח ירד בעשרים אחוז והמחיר לא זז כלפי מטה, רק מפשיטים את הרכב עוד ועוד. כמו סובארו שגם בדגם פרימיום חוסכים על חלונות שיורדים בלחיצה... לך תבין תאבתנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה יש להבין. לא אוהבים את צמפיון אל תקנו שם. בכל מקום בעולם פולצווגן מתמחרת כל אופציה בנפרד ויקר. זה לא קשור ליבואן. סיאט זה דרק עם תא נוסעים אומלל ולכן כל האופציות כלולות. לא מבין למה בן אדם צריך להוציא 170 אלף על משהו שהוא לא אוהב וגם מנסה לדחוף את דעתו לאחר. שכל אחד יבחר מה לעשות עם רכישתו. אני אעדיף 50 פעם לקנות טיגואן ערום על פני cx5 מפוצץ בכל תוספת אפשרית אבל אני לא מנסה לשכנע אף אחד אחר לשעות זאת או להגיד שמזדה פחות טובה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
טיגואן עירום נראה פחות טוב מבחוץ מדאסטר, איך אפשר להעדיף אותו על משהו אחר ולא משנה מה..

כן, לא הגזמת בכלל...

הטיגואן רכב נאה, עם או בלי קישוטי ניקל סביב החלונות.

גם בצבע חלודה עם חיריוני יונים הוא יהיה נאה יותר מדאסטר.

פורסם
מה יש להבין. לא אוהבים את צמפיון אל תקנו שם. בכל מקום בעולם פולצווגן מתמחרת כל אופציה בנפרד ויקר. זה לא קשור ליבואן. סיאט זה דרק עם תא נוסעים אומלל ולכן כל האופציות כלולות. לא מבין למה בן אדם צריך להוציא 170 אלף על משהו שהוא לא אוהב וגם מנסה לדחוף את דעתו לאחר. שכל אחד יבחר מה לעשות עם רכישתו. אני אעדיף 50 פעם לקנות טיגואן ערום על פני cx5 מפוצץ בכל תוספת אפשרית אבל אני לא מנסה לשכנע אף אחד אחר לשעות זאת או להגיד שמזדה פחות טובה.

אז זהו, שלא.

אז היצרן רוצה כסף על תוספות שמגיעות כסטנדרט ברכבים של יצרנים אחרים.

האמת ? לגיטימי, ככה הוא רואה את המותג שלו וזכותו.

אבל...

מחיר התוספות בארץ גבוה בעשרות אחוזים מהמחיר של אותן תוספות בפוקלסווגם במדינה אחרת.

פה באופן חד משמעי היבואן אשם.

איזה סיבה הגיונית יש לכך שמחירן של התוספות בארץ יקרות יותר מאותן תוספות בחו״ל ?

שיקולי רווח של היבואן.

לגיטימי ? בגדול כן, אבל איפשהו יש גבול בין ״אני עסק אני רוצה להרוויח״ לבין ״הלקוח שבוי - אין לו אופציה להזמין תוספת מקורית לא ממני אז אני אז**ן אותו במחיר, כי אני יכול״ - או אפשר פשוט לקרוא ליבואן חזיר.

לא ביקשתי מחירי הפסד או מחיר עם שול רווח כמעט אפסי.

ביקשתי מחיר הוגן.

1500 ש״ח להשחרת חלונות במכונית סופר-מיני מרגיש כמו חזירות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

עד כדי כך הסמל מקדימה חשוב לך?

פורסם
כן, לא הגזמת בכלל...

הטיגואן רכב נאה, עם או בלי קישוטי ניקל סביב החלונות.

גם בצבע חלודה עם חיריוני יונים הוא יהיה נאה יותר מדאסטר.

הפנסים הפשוטים בגרסת הבסיס גורמות לדמעות לזלוג לי מהעיניים (בהתחשב במחיר של הדבר הזה)..

פורסם
הפנסים הפשוטים בגרסת הבסיס גורמות לדמעות לזלוג לי מהעיניים (בהתחשב במחיר של הדבר הזה)..

מה אומר לך, שוב הגזמת.

גם במאזדה מגיים פנסים פשוטים בגירסת הבסיס (אומנם לד אך תאורת היום הלוגן מכוערת וללא ״חתימת אור״ שזה אומר סטייל אנג׳ל-אייס של מאזדה).

כנ״ל גם ב-3008, תאורת הלוגן פשוטה גם בפרימיום.

מבאס אבל מקובל בסיגמנט

• תוכן חדש...