Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 שעות פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מצליח להבין איך צ'מפיון מצליחים לדוג עוד ועוד פראיירים במבצעי ה-72 שעות האלה.

כל הפנבויז טסים להם לסוכנויות כדי לקבל הנחה אסטרונומית של 1-2K ש"ח על מכוניות שהן אוברפרייסד מלכתחילה.

מי שרוצה קצת פצפוצים על העוגה הזאת, גם יכול לקבל טרייד במחיר מחירון (שזה אומר הרבה מתחת) במרכז החווייתי בשם אוטודיל. כל העסק מפתה בערך כמו אונס קבוצתי בהודו.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פולקסוואגן בהחלט אוברפרייסד, אבל סיאט מציעים חבילות מאד מעניינות.

הלאון היא לדעתי משפחתית מצויינת עם תמורה טובה מאד לכסף ביחס למתחרות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שוב פעם. אין קשר לפאנבויז. לי יש לנסר בכלל ואני שונא יפניות. נכון שמחיר תוספות מוגזם אבל כך גם מיסים על רכבים. שאלה הכי פשוטה , מי שמגיב על נושא פראיירים , אתם אשכרה מאמינים שכל מי שקונה מוצרי צמפיון בגרסתם הפשוטה וערומה הוא פראייר? שמתם לב כמה מרצדסים ובמוו מגיעים עם מנועים 1.5 או 1.6 טורבו בדגמי a וגם e , עם פנסי הלוגן. הם גם פראיירים?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אני לא חושב שהם ״אוברפרייס״ ביחס לשאר המתחרים.

כרגע היא עולה פחות מה-CX5 הבסיסית, פחות מהספורטז׳ טורבו (אין באמת מה להשוות אותה לגירסה האטמוספרית), פחות מפורסטר בסיסית (שנראית ומרגישה מבפנים לא רחוק מלאונה שנות ה-90), פחות מטוסון מאובזרת (שמלבד ריפודי עור וגג פנורמי היא פחות מאובזרת מהטיגואן), הרבה פחות מראב-4 בסיסית ויש עוד דוגמאות.

בסופו של דבר המחיר שלה זהה לגירסאות כאלו ואחרות של המתחרים, חלקן מאובזרות יותר וחלקן פחות.

היחידים שמתבלטים בקטגוריה מבחינת מחיר/אבזור הם האטקה (שקטנה יחסית לכל האחרות) וה-3008 פרימיום (שצרפתית מידי.. ;) )

אגב זה לא עושה אותה זולה או תמורה טובה לכסף, אך זה עושה אותה זהה +/- לכל הקבוצה.

אני אישית מחפש כבר דיי הרבה זמן ג׳יפון שיחליף את הקאמרי ולא מוצא רכב שיצדיק מבחינתי את המחיר שלו (כולל הטיגואן) אך לצערי זה מה יש וככל הנראה אני אצטרך להתפשר.

פורסם (נערך)

עדכון מאולמות התצוגה ברעננה פולקסווגן + סקודה.

*גולף 150 כ"ס קומפרטליין - הנחה של 2,000 ש"ח בלבד.

* "צ'ופר" יחידי באבזור: חיישני חנייה בהתקנה מקומית.

* אין שום הנחות על תוספות אבזור מקוריות.

כך למשל חיישנים מקוריים עולים 5,000 ובשביל לד מלא תצטרכו להפרד מתוספת של -12,000 שקלים.

* סקודה נמנעו מלתת לי הצעה מדוייקת על האוקטביה (מקבלים רק בישיבה עם נציג מכירות...), אבל רמזו שהם קצת יותר נדיבים בהשוואה לפולקסווגן.

* גם בלד המלא הם קצת יותר נדיבים. תוספת של 8,500 בלבד. רק בהזמנה מיוחדת.

* האוקטביה אקסקלוסיב מאובזרת יותר מהגולף, למעט רק סעיף בקרת השיוט.

באוקביה רגילה, בגולף אדפטיבית

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

חברים, יסלחו לי חובבי מותגי קונצרן VAG, אבל ההנחות והמבצעים הם בדיחה לא מצחיקה...ומעליבים במקרה הרע. ועדיין יהיו רבים מכם שיקנו, גם עם הגירים הבעייתיים, השירות הקלוקל, האחריות הקצרה והאבזור הקמצני.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)
מסקרן אותי אם כבר נותנים לסקודה 3 שנות אחריות,

יש קבוצה בת אלפי אנשים בפייסבוק שנלחמת על זה.

התקלתי את איש המכירות של סקודה בדיוק עם השאלה הזו.

תשובתו:

(כלומר אמר...)

נכון שרק שנתיים אחריות, אבל יש כזה מושג שנקרא "good will", כלומר

היבואן מסכים לקחת על עצמו אחריות גם בשנה השלישית מתוך רצונו הטוב להשביע את רצון הלקוח לפנים משורת הדין.

כולל גם בתקלות יקרות בגיר ובמנוע

זאת התשובה, מקווה שדייקתי בציטוט. תעשו איתה מה שאתם רוצים.

נשמח כמובן לקבל דוגמאות מהחיים למצבים בהם ה- good will עמד למבחן.. :wink:

פורסם (נערך)
חברים, יסלחו לי חובבי מותגי קונצרן VAG, אבל ההנחות והמבצעים הם בדיחה לא מצחיקה...ומעליבים במקרה הרע. ועדיין יהיו רבים מכם שיקנו, גם עם הגירים הבעייתיים, השירות הקלוקל, האחריות הקצרה והאבזור הקמצני.

בשביל זה אנחנו כאן, כדי שכל הקלפים יהיו על השולחן, וכל היצרנים/יבואנים יעמדו למבחן באותה זירה בשקיפות מלאה. (במיוחד עובדות שאנשי המכירות משתדלים להצניע...)

לדוגמא, התקלתי את אנשי המכירות גם של פולקסווגן וגם של סקודה עם העדיפות המוחצת מבחינת אבזור

של הסיוויק החדשה וגם של אופל אסטרה החדשה על פני גולף ואוקטביה שמחירן דומה,

ומבחינת מחירים שערורייתיים של תוספות מקוריות (במיוחד הגולף!).

ודווקא כשמעמתים ראש בראש את דגמי הפרימיום שאמורים להיות הכי מאובזרים!

תשובות: "אבל לאופל אין שוק", "סיוויק רחוקה מלהיות איכותית כמו גולף".

גם עם התשובות האלה - תעשו מה שאתם רוצים. הכל על השולחן. ואלה רק דוגמאות קטנות של מה שאני בדקתי ולי היה חשוב. לכל אחד חשובים דברים אחרים... :-)

פורסם

Sent from my m2 note using Tapatalk

לצערי אותו סיפור עם לובינסקי,מחירי המבצע הם אותם המחירים שניתן לקבל בכל יום עם ההנחה הקבועה שלהם.

בדיחה עצוב (או מצחיקה כבר לא יודע..).

פעם אחת הצליחו לדוג אותי עד שורק (מי-ם),כי קיבלו בשבילי מחיר "מיוחד" (לא מיוחד ולא נעליים,מחיר רגיל לחלוטין :splat:).

בסופו של דבר הבדיחה על חשבונינו.

פורסם

לנוחיותכם, הנה המבצע של לובינסקי:

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2017-08-30-N02-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8-2017

(לא בדקתי אישית, אני מניח שזה נכון).

לא יודע אם זה משתלם או לא, המחיר על הפיקאסו הקצר נראה לי סביר, והמחיר על הארוך מאוד קרוב לאתרי האפס ק"מ. יכול להיות שזה המצב גם בלי מבצע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
התקלתי את איש המכירות של סקודה בדיוק עם השאלה הזו.

תשובתו:

זאת התשובה, מקווה שדייקתי בציטוט. תעשו איתה מה שאתם רוצים.

והוא צודק. אני באיביזה FR שהיתה לי בין השנים 2008-2013 השתמשתי ב-good will הזה ואפילו לא הייתי צריך להילחם.

כל עוד אתה מטפל במוסכי היבואן המורשים יכבדו גם את השנה השלישית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
עדכון מאולמות התצוגה ברעננה פולקסווגן + סקודה.

*גולף 150 כ"ס קומפרטליין - הנחה של 2,000 ש"ח בלבד.

* "צ'ופר" יחידי באבזור: חיישני חנייה בהתקנה מקומית.

* אין שום הנחות על תוספות אבזור מקוריות.

כך למשל חיישנים מקוריים עולים 5,000 ובשביל לד מלא תצטרכו להפרד מתוספת של -12,000 שקלים.

פשששש הייתי רץ וקונה! NOT

תכל'ס יש מספיק שכן קונים, כדי שיציעו את הדבר המעליב הזה, בדיחה, תקראו לזה איך שאתם רוצים. אלוהים, שער היורו ירד ביותר מ- 20% ונותנים הנחה של 2000 ש"ח... אין בושה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

ב-10 השנים האחרונות אני מחזיק במכוניות סקודה ופעמיים יצא לי לבדוק את ה-good will - בשתי הפעמים, קיבלתי שרות יעיל ומהיר:

1) כשל בשרשרת התזמון במנוע 1.2TSI שנת 2010 - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459719

2) כשל בסדרת ייצור של משאבת מים בייטי שלי - המשאבה (היקרה - יש לה מעגל קירור כפול) כוסתה 100% ע"י היצרן והעבודה 80% ע"ח היבואן + קיבלתי שנתיים אחריות - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614434-%D7%99%D7%98%D7%99-2014-1-2-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%9C&p=5259399&viewfull=1#post5259399

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...