Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 72 שעות פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי את התגובה. אפרט:

הרכב מתומחר בשקלים ולא באירו. האירו במגמת עליה בחודש וחצי האחרונים. עכשיו לתת הנחה של 10 אלף ועוד חודשיים שהאירו יעלה אז מה? לא תהיה הנחה. אבל מישהו אחר קנה ב10 פחות שבוע שעבר!!

להנחות יש השפעה על שוק היד 2. איך תרגיש אם תקנה עכשיו רכב ועוד חודש יימכר ב10 פחות?

בכלל. גולף לא קונים שהדגם החדש יוצא, נותנים לו קצת זמן והאבזור משתפר והמחיר יורד.

גולף 7 מנוע 1.2 נמכרו בהתחלה באיזור ה130.

שנה לפני המתיחת פנים כבר ויתרו על דגם ה1.2 ודגם ה1.4 נמכר במבצעי 0 ק״מ ב110.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובכלל, לא מובן לי כל מבצעי המכירות של היבואנים. למה דווקא עכשיו? פעם היה רלוונטי סוף שנה. עכשיו פחות, אז מה הסיפור? ומה העיתוי הזה -ספטמבר - לפני החגים? למישהו יש הסבר?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

זאת תקופה מתה מבחינת מכירות - הצרכנים למדו שמגרשי הטרייד-אין השונים לא מתחשבים בחודש העלייה לכביש וגורמים בכך הפסדים גדולים לאנשים שרכשו מכוניות במחצית השנייה של השנה.

לכן, היבואנים מנסים לפתות את הצרכנים בהנחות כאלו ואחרות כדי ל"תדלק" את תזרים המזומנים שלהם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מניר1 צודק.

נקמיצי - תהיה בטוח שאם השער יעלה מספיק - גם המחיר בשקלים יעלה. לרדת? בחיים לא. לכן חייבים רגולציה לשוק האוליגופוליסטי הזה. שוק של שודדים.

ואני מפרגן אם יוזילו את הגולייטה למשל, יהיה יותר יפה על הכביש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היבואנים למדו שיותר משתלם למכור לצרכן הסופי במחיר קצת פחות , מאשר למכור בסוף השנה לחברת ליסינג עם הנחה של עשרות אחוזים , ושחברות הליסינג יתחרו בהם אחר כך עם מבצעים 0ק"מ .

• תוכן חדש...