Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו X3 או סדאן 'מנהלים'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותנו במוו X3-28i אשר מסיים בסוף השנה את תקופת הליסינג שלו.

אנחנו מאוד מרוצים מהרכב שהווה פשרה משפחתית נהדרת (רכב עיקרי בבית, 3 ילדים) - עבור רכב שברמת ההגדרה הוא פשרה בין דרישות מנוגדות. באופן יחסי הרכב מרווח, מהנה ובעל יכולת שבילים מפותחת שניצלנו היטב.

ברמת העיקרון בתום התקופה אנו אמורים להתחדש ב X3 חדשה - כאשר עיכוב קצר יבטיח את הדגם המחודש.

זה טוב, אפילו מצויין ...אבל... שוב פעם אותו דבר?

מכיוון שמדובר ברכב חברה האפשרויות הנוספות מוגבלות וכוללות:

• סקודיאק 2 ליטר 4x4
  • במוו 530e
  • במוו 440i

אפשר לנסות להרחיב את המבחר לכוון אודי אם כי זה לא בטוח.

מדובר במאזניים שעל כפיהן מונחת ילדותיות מצד אחד ומולה פרקטיות ברכב שהוא בכ"ז העיקרי בבית.

הסקודיאק אפרורי באופן יחסי לאפשרויות, אבל מקום נוסף לחבר \ סבתא מזדמנת אכן יכול להיות מאוד שימושי ובלי בעצם להקריב שום דבר ממשי.

ה 530e בעלת תא מטען מדאיג - שייתכן שעוד אחיה להתחרט עליו בנסיעה כזו או אחרת - אבל מאוד נוחה, מפוארת שקטה ומאובזרת (חשבתי שזה לא חשוב לי אבל - קחו סידרה 5 חדשה לסיבוב ודברו איתי שוב...).

ה 440i הכי מושכת במובן המושך של המילה, אבל יחסית כבר מיושנת ודלה מבפנים. הילדים עדיין קטנים יחסית אבל גם כך הספסל האחורי המשופע והגג הנמוך מהווים פשרה שתיבחן במרוצת הזמן.

או... שוב X3 שנמצא איפהשהוא באמצע.

לצורך העניין אין הבדל עלויות בין הרכבים למרות המחירונים השונים משמעותית.

מובן שמדובר בשאלה של העדפה אישית - כמעט פילוסופית - ועדיין אשמח לשמוע דעות, ליהוגים ומחשבות בעניין.

כמה מכם היה עושה מה שפרקטי ונכון וכמה הולכים עם השד...

פורסם

עם שלושה ילדים בבית כרכב עיקרי (אם הוא היה משני והיה משהו גדול יותר בנוסף) הייתי פוסל את ה440i (מכונית מדהימה לטעמי אבל צפופה למשפחה של חמישה). לגבי השאר החלטה קשה. אם ניהוג חשוב לך גם את הקודיאק הייתי פוסל, אם כי היא פשוט מצויינת מכל בחינה אחרת.

530e מול X3 החדשה? לא נראה לי שיש מישהו שיכול לייעץ לך פה בהתחשב בזה שהאחרונה עדיין לא על הכביש ואף אחד פה לא נהג בה.

לא הייתי קורא לדגם החדש ״מחודש״ כי זו לא מתיחת פנים, אלא דגם חדש לחלוטין על כל המשתמע מכך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שכחתי לציין - לגבי ה 440i מדובר כמובן בגרסת ה 5 דלתות ולא שלוש.

תקופת הליסינג היא 3 שנים.

מכיר היטב את הרכבים. אבל הילדים נכנסים בהדרגה לגילאי העשרה.

מה שנראה עכשיו שאפשר להסתדר איתו אולי יהיה פחות נעים בעוד שנתיים...

פורסם

בהתחשב במכלול השיקולים שהצגת, ה-530 היא הבחירה הטובה ביותר לדעתי. מרווחת, מפוארת, משוכללת וגם נותנת חוויה אחרת מהרכב הקודם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

עם צרכים דומים לשלך למעט ילד אחד פחות, את ה-X3 הנוכחית שלנו (2012) נחליף רק ב-X3 חדישה יותר. סוס מנצח לא מחליפים, השימושיות של הרכב הזה מדהימה והדור השלישי לא צפוי לאכזב.

לקחת סדרה 5 לשבילים או להעמיס עליה אופניים וכלב?... לא נראה לי, גם אם בטוח שזה רכב נפלא לנהג.

צרות מהסוג הטוב.

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

כל האופציות טובות, אך אני חושב שבסוף, יהיה לך קשה לוותר על השימושיות של רכב הפנאי עם ילדים קטנים (אם אני מבין נכון). תמתין עוד סבב עד שהילדים יגדלו עוד קצת. אם היה מדובר בעוד X3 נוכחי, בהחלט שהייתי חושב פעמיים, אך מכיוון שמדובר בדגם חדש לחלוטין, ההחלטה הרבה יותר קלה לטעמי.

שאלו יהיו צרותך תמיד.

פורסם

הפילוסופיה שלי בעניין, שקשה להחליף את השימושיות והרב גוניות של הX, הוא פשוט מוצלח

בהרבה תחומים יחד וחוץ מנהיגה ספורטיבים ממש, הרבה לא חסר בו...

נ.ב

אם נהיגה ספורטיבית חסרה לך, הייתי מחזיק רכב קטן ספורטיבי בנוסף מנסיון.

מיאטה, אבארט GTI גולף וכו.

פורסם

ג'יפון זה נוח גם מבחינת גובה, אל תשכח. כך שכל מה שציינת יכול להוות ירידה באיכות חיים אם התרגלתם לגובה. מצד שני, ה-5 החדשה מדהימה. ועוד נתון חשוב - זה לא עוד פעם אותו דבר, ה-X3 הוחלף. יצא דגם חדש לגמרי. כך שיצא לך טוב מבחינת תזמון.

פורסם

אכן התזמון יצא טוב וה X3 החדש נשען על הפלטפורמה החדשה של במוו.

ועדיין - למרות הבסיס - מהמנוע ועד לעיצוב - הם ככ דומים...

ה-X3 נהדר ורבגוני בצורה בלתי רגילה - אף רכב ברשימה לא מסמן את אותה כמות V על ככ הרבה סעיפים.

ועדיין - ה-X3 מצטיין בהיותו פשרה בין רשימת דרישות בלתי הגיונית.

לפניו הייתה לי 520i עם תקופת חפיפה בינהן - כל פעם הרגשתי שהרכב בו אני נמצא באותו רגע הוא הוא העדיף...

בניגוד ל X3 שטוב בהכל אבל לא מצטיין בכלום - כ"א מהאפשרויות האחרות מבריקה במשהו - ובתמורה דורשת ויתורים.

ופה ההתלבטות - המאוד סובייקטיבית כמובן -

- האם מוכן לוותר על שבילים בשביל ניהוג?

- על גובה בשביל נוחות \ יציבות?

- על תא מטען בשביל 6 צילינדרים?

מובן שזה עניין של העדפה אישית ועדיין, בהתחשב בפורום, אני קצת מופתע שלא היה פה רוב ברור ל 440GC.

חשבתי שאם מישהו יגרום לי להרגיש יותר טוב על ששוקל אותה ברצינות למרות הויתור שהיא דורשת זה אתם...

חברים, אנחנו צריכים לדבר.

פורסם (נערך)

יאללה בוא נדבר...לא יודע איזה שדים יש לך או מחשבות וחשקים, את זה אולי

תנסה להסביר קודם. אני אישית לא מחפש להתפשר, אלה מחפש סידור חדש.

במידה וחשקה נפשי ברכב מפואר שקט וסדרה 5,

אני הייתי לוקח איזה לנד רובר דיסקברי ישן עם 300 אלף קמ, שלם 40-30 אלף

וסע בשבילים כמו מלך פעם בחודש כשנחוץ ובא לך, 7 מושבים ויאללה קדימה.

גש לסוכנות וקנה סדרה 5.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

סדרה4 מיושנת ביחס ל-5/איקס 3. בקרוב כשתבוא המחליפה יהיה על מה לדבר. תא הנוסעים ב-5 נמצא כמה רמות מעל 440 הנוכחית. לא הייתי ממליץ לרכוש אותה עכשיו.

פורסם

אין ספק שתא הנוסעים ב5 החדשה ובX3 החדשה לצורך העניין מודרנית יותר מה4 (ו3 2 ו1 כמובן), ומהווה שדרוג משמעותי, אבל בשילוב הצבעים הנכון ה4/3 עדיין יכול להראות מצוין, ואיכות החומרים מעולה. בהתחשב בכך שפותח השרשור לוקח רכב בליסינג שאותו הוא מחליף כל שלוש שנים, ו4 החדשה צפויה רק ב2020 (עוד לא ממש קרוב), לא הייתי מכניס את זה לשיקול בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...